5/5 ⭐️ Vi brugte Frøsigs Autoværksted for første gang i sidste uge efter at have brugt et Automester værksted i årevis og bare wauw… Sandra værkføreren dernede var bare på fra day one og vildt... See more
See what reviewers are saying
En helt igennem fantastisk oplevelse og uden tvivl fem stjerner værd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Alt blev håndteret yderst professionelt fra start til slut. Jeg skulle ikke selv koordinere noget med hverken for... See more
Elendig service Efter en kendt fejl i rattet på min Cupra, som de i øvrigt har skiftet for 1,5 år siden, skulle jeg bruge garantien. Jeg blev bedt om at køre fra Helsingør til Haslev fo... See more
Vi købte sidste år en brugt bil som har vist sig at være en meget træt dame. Så har været forbi Frøsig Autoværksted ApS minimum 6 gange med forskellige problemer og hver gang har de i tæt samarbej... See more
Written by the company
Værksted og carcare
Finlandsgade 21, 4690, Haslev, Denmark
- +4531324690
- vaerksted@froesigs-auto.dk
- www.froesigs-auto.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
People also looked at
God og hurtig service.
God og hurtig service.
De tryller næsten altid med at få mine firmabiler hurtig tilbage på gaden 😊
Kan varmt anbefale dem..
Carsten
CJ Fiber ApS
De er gode til at lytte til kunden og…
De er gode til at lytte til kunden og udfører det aftale arbejde til punkt og prikke..
Altid en fornøjelse at besøge værksted
God service og profesionelle udførsel.
De giver s selv om der er meget travlt
De giver sig tid til sine kunder selv om der er meget travlt 👍👍👍
God modtagelse og kaffe i ventetiden
God modtagelse og kaffe i ventetiden. Arbejdet godt udført
God service og hjælp fra man træder ind…
God service og hjælp fra man træder ind af døren til man henter bilen igen. Og fair priser.
Mekaniker altid hjælpsom.
Længe siden jeg har oplevet så ringe…
Længe siden jeg har oplevet så ringe service! Jeg er mundlam og samtidig mega rasende.
Vi har købt flere biler hos sbn-biler hvor frøsig desværre er mekaniker, på trods af at der bliver lavet fejl gang på gang vi køber en bil og efterfølgende kommer problemer på dem (ved godt det er “risikoen” ved at købe brugte biler) men det er HVER GANG og sjovt nok kun OS der får denne her service af ham.
For nogle måneder siden skulle den selvfølgelig have lavet noget på garantien hvor vi forinden det også have haft nogle øv/irriteret situationer, vi bliver lovet af få bilen tilbage samme dag i flere dage men hver dag vi skulle have den, kunne vi ikke få den alligevel fordi der så skulle laves noget andet. Fair nok det bliver lavet men seriøst så lad vær med at sig til os vi får den på den dag.
Igår 24/4-23 skal den så laves igen fordi det der engang blev lavet var gået i stykker igen (så igen på deres garanti). De siger til morgen da vi aflevere den at der VIRKELIG skal gå meget galt hvis ikke vi har den senere på dagen. Glor flabet på min mand og griner endda mens han siger det.
Da kl. er 15.30 og vi INTET har hørt fra ham, ringer vi selv til dem og spørg hvad der sker???? Bilen er selvfølgelig IKKE færdig (værkstedet lukker kl. 16.00) vi er en familie på 5 og har kun en lille Peugeot 108 og min mand som arbejder om natten og en datter der går i skole så vi er NØD til at have 2 biler.
Da vi bliver rigtig sure denne her gang fordi de ikke selv har ringet til os og sagt det i stedet for at vi SELV skal ringe og spørger, snakker vi med hende som sidder og tager telefonen som lyder møg flabet og siger bare de ikke kunne vide det. MEN HELT ÆRLIGT I VIDSTE DET FANME FØR KL. 15.30!!!!!!!!!!
Også giver i os seriøst en bil tilbage hvor der er mere på der er ødelagt og som kan ende med at blive endnu dyre for dig, du fanme tilgrin.
Dårlig mekanikker!!!
Godt du har gode venner til at kunne give dig god omtale diverse steder ;)
Kom til med samme
Danmarks bedste værksted
Hurtig og god service
Jeg havde en låsebolt, der ikke kunne komme af. Kom direkte fra gaden og de tog den ind med det samme.
God og behagelig betjening. Handler der gerne igen :-)
God kommunikation gennem hele forløbet…
God kommunikation gennem hele forløbet samt positive medarbejdere
Med venlig hilsen: Taus Bahl. Vinhandler