Galten Foto Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Photographer

Written by the company

Portrætfotograf til nyfødte, babyer, børn, familier og gravide. Pr. 1/5/26, er der ansat en ny fotograf og de tidligere fotografer, er ikke længere i studiet. Alle anmeldelser fra før 1/5 er derfor ikke længere retsvisende

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Stor anbefaling til Maiken

Stor anbefaling til Maiken! Hun fangede præcis det udtryk, jeg ønskede i mine graviditetsbilleder, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. 🤩

June 29, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Sød og varm fotograf og en glad og drillende dreng 🌸

Vi havde vores 7 måneder gamle dreng med inde, vi blev mødt af den sødeste fotograf og hun var helt fantastisk til vores dreng, også selvom han ikke gad at smile når kameraet kom op 😅🌸.
Jeg kan i hvert fald varmt anbefale Galten Foto! 🤩
Super smilende og varm fotograf og vi gik derfra med varme i hjertet og glæde over at se hvor fine billeder der blev taget af vores lækre dreng! Tak til dig Maiken 🌸

June 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Besøgte Galten Foto med min søn på 6…

Besøgte Galten Foto med min søn på 6 måneder, og det var en rigtig god oplevelse. Der kom nogle virkelig fine billeder ud af fotograferingen, som vi er meget glade for.

Maiken var utrolig sød, imødekommende og professionel. Hun lyttede til vores ønsker og og formåede at skabe en afslappet stemning, så fotograferingen blev en rigtig god oplevelse.

Vi er meget tilfredse med resultatet og kommer helt sikkert igen.

June 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en så god oplevelse ved…

Vi har haft en så god oplevelse ved fotografering ved søde Maiken 😍rigtig gode billeder og hun er så rolig og nede på jorden og det betyder bare rigtig meget for en fotografering, at det ikke skal gå stærkt og at der bare er ro på 🥰 så min varmeste anbefaling 🫶🏻

May 19, 2026

Virkelig dygtig fotograf

Maiken gjorde vores første besøg ved fotograf til en bragende succes.
På trods af, at motivet var 3 børn (et sæt tvillinger på godt 8 uger og en 5-årig), formåede hun at gøre oplevelsen rigtig god og tryg for alle.
Og resultatet taler for sig selv. Vi er så glade for billederne og det er til fair priser også :-)
Vi kommer helt sikkert til at bruge hende igen.

June 16, 2026

En god oplevelse

Vi fik taget billeder af Maiken.
Og det var virkelig en behagelig oplevelse, og der gik et par dage inden vi havde de digitale filer, hvilket er meget normalt.
Jeg vil altid anbefale at få taget baby / børne billeder af Maiken der arbejder ved Galten foto. :)

May 27, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg oplevet noget ligne

Aldrig har jeg oplevet noget ligne !
Vi har kørt 40 minutter og min far helt fra Vejen med 2 hunde og 3 børn
Vi har endda skrevet med virksomheden om tiden idag. Men vi mødte en lås dør og ingen tog telefonen. HOLD JER LANGT VÆK fra Galten Foto kan se at flere har oplevet dette ! 🤮

April 15, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk herfra

Hold jer langt væk fra dette sted.
Galten Foto videregiver opgaver til Studie 24, når han ikke selv magter opgaven eller ikke har tid alligevel, uden ordentlig information til kunden.

Han videregiver opgaver til en fotograf, som overtræder GDPR-lovgivningen. Studie 24 deler personfølsomme oplysninger samt billeder, man har fået taget, uden samtykke med andre kunder og tager intet ansvar, når man gør dem opmærksomme på det. I stedet blokerer de, når man konfronterer dem.

Efter min dårlige oplevelse tog jeg kontakt til Galten Foto, men blev mødt af ansvarsfralæggelse og ligegyldige svar om, at det ikke er noget, han kan gøre noget ved. Det er uacceptabelt, når det er ham, der har valgt at sende opgaven videre i første omgang.

Find en ordentlig og ansvarlig fotograf, der står ved sit arbejde og sine kunder, og hold jer fra dette sted for jeres egen skyld.

December 14, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ikke pengene værd

Rar fotograf, men billederne tog 13 dage om at blive sendt digitalt. Baggrundslærredet på billederne er bølget og det er tydeligt at se gulvet.
Oplevelsen var okay, men billederne er langt fra pengene og køreturen værd.

June 8, 2025

Reply from Galten Foto

Hej. Jeg er ked af at du ikke har været tilfreds med din oplevelse hos os. Vi sender normalt filerne indefor 7-14 dage Hvilket også har været tilfældet her :_) Kontakt os gerne hvis du er utilfreds med redigeringen, så ser vi gerne på billederne igen, selvfølgelig uden beregnng. De bedste hilsner, Galten Foto

Kørt forgæves, uacceptabelt

Jeg har tidligere været her 2 gange og fået sindsygt flotte billeder med derfra og en rar oplevelse - MEN i dag dukkede vi forgæves op til aftalen med min lille søn på 4 mdr. (Som hader at køre bil) og min mor, som havde taget fri for at være med. Vi blev mødt af en anden fotograf, som fortalte at vores fotograf var sygemeldt, men medejeren burde have overtaget aftalen. Han var dog ingen steder at se. Bagefter fik vi besked om at vores tid burde være aflyst, men blev det ikke pga sygemelding var afsluttet, men genoptaget og derfor gået galt i systemet. Det er fuldstændig uacceptabelt, at man ikke har styr på sine bookinger og vi kører forgæves med en baby. Jeg fik en påmindelse om aftalen for 3 dage siden, hvor der endda står at udeblivelse eller aflysning indenfor 48 timer koster et gebyr på 650 kr.

May 22, 2025

Reply from Galten Foto

Hej Lonnie. Vi er virkelig kede af at i skulle opleve dette. Desværre var der sket en fejl i systemet som du også fortæller her og det beklager vi meget. Det burde ikke ske. Kontakt os gerne - så finder vi en kompensation for den trælse oplevelse. De bedste hilsner Galten Foto

Tryg og legende atmosfære

Vi har flere gange været ved Marlene og fået så flotte billeder af vores datter. Hun formår at skabe tryghed og kemi mellem hende og min datter, så det bare bliver en leg at få taget billeder. Og min datter nød hver gang at være foran kameraet.
Marlene er ligeledes rigtig god til at lytte til ønsker til billederne og klar med flere forskellige fine forslag under fotograferingen.
Kæmpe anbefaling herfra 👌

March 13, 2025

Reply from Galten Foto

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var en fornøjelse at have jer i studiet :-) Fantastisk sød datter du har

Rated 5 out of 5 stars

Har fået taget billeder før og skal…

Har fået taget billeder før og skal igen imens jeg er gravid, glæder mig og kan kun anbefalede dem!☺️

February 12, 2025

Reply from Galten Foto

Hej Sille. Tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os :-) Vi glæder os til at se dig i studiet igen og til at forevige din gravide mave :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg giver mine bedste anbefalinger til…

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Galten Foto. Fotografen skabte en meget behagelig og tryg oplevelse for os i studiet. Efterfølgende var der god dialog omkring redigering og bestilling ud fra de fremsendte links. Resultatet vi har modtaget, er en række smukke sort/ hvide billeder med en lyssætning, der har givet nogle flotte kontraster og fremhævet ønskede detaljer.

April 4, 2024

Reply from Galten Foto

Tusind tak for den fine anmeldelse. I er altid velkomne i studiet igen en anden gang :-)

Newborn fotografering

Super god oplevelse med Newborn foto, fotografen have utroligt overskud og tid til os og vores lille ny. Alt i alt var det en god oplevelse både under og efter fotografering kan klart anbefales

March 5, 2024

Reply from Galten Foto

Tusind tak for de søde ord. Det betyder uendelig meget :-) Det var en fornøjelse at have besøg af jer i studiet

Graviditets-Foto af Marlene 10/10

Fik taget graviditets-Foto af Marlene idag. Hun var så professionel og nede på jorden, kom med nogle gode muligheder og lyttede til mine ideer! Kan kun anbefale hende!

December 21, 2023

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig virkelig :-) Tak

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse og fine billeder

Vi fik taget familiebilleder ved Maiken. Hun var super god til at vejlede os og gøre os trygge under fotograferingen, så vi fik nogle rigtig fine og forskellige billeder af os som familie. Børnene er hhv 4 år og 8 år, og Maiken var god og tålmodig for at få dem til at posere og smile.

June 8, 2022

Tvillinge baby billeder

Vi har lige fået taget de skønneste billeder af vores enæggede baby tvillingedrenge.

Billederne blev taget af Marlene som var helt fantastisk til at arbejde med drengene! Vi kommer helt sikkert til at bruge Galtenfoto igen!

July 16, 2021

Take a closer look