Bestilte lækre chokolader online
Bestilte lækre chokolader online, og forretningen var sød nok til at aflevere dem i postkassen uden at vi skulle betale fragt (for han var alligevel i nærheden) - se DET er eddermanme service! Mange tak for det!
Vores mission er at skabe gode smagsoplevelser for enhver til gode priser. Vi er vilde med vin og med godt humør samt en uhøjtidelig tilgang til vin, ønsker vi at møde vores kunder i øjenhøjde. I et vildnis af muligheder i denne vinverden prøver vi at guide dig til oplevelser som du ynder. Glud Vin er ikke tilfreds før du som kunde har handlet mere end én gang hos os. En solo handel er i vores øjne ikke godt nok. Vin nydes, og hos flere, hver dag – derfor skal du være tilfreds og have lyst til at benytte dig af vores service og erfaring igen og igen.
Nikkelvej 1, 8940, Randers SV, Denmark
No recent history of asking for reviews
Jeg har fået sendt vingaver to gange med Glud Vin.
Første gang den 14.06.25, hvor jeg havde problemer med hjemmesiden, men fik utrolig og flot hjælp fra firmaet.
Anden gang gik det bedre.
Begge modtagere har meldt tilbage at det var usædvanlige flotte ting de havde modtaget.
Så jeg kan kun på det varmeste anbefale Glud Vin.
Vi havde en vin aften med tema, og en deadline for at levere. Snakkede med det flinke personal på kontoret og de leverede *personligt* dagen efter. God vin, god service
Sjældent har jeg haft så god en oplevelse, når det hele, har været lidt noget skidt.
Efter jeg havde bestilt vin, var Glud vin hurtige, til at få det sendt afsted. Det betød dog ikke at jeg fik vinen hurtigt, da fragtselskabet mistede forsendelsen 3 gange i træk. Det endte med, at den altid søde sælger, kørte fra Birkerød og hele vejen til Vestsjælland, med de vin, jeg havde bestilt plus en flaske ekstra, som han synes jeg skulle have, pga. komplikationerne med fragtfirmaet.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Glud vin
Jeg bestilte noget portvin torsdag morgen. Da jeg ringede til dem mandag viste det sig at de slet ikke havde afsendt det endnu, og at jeg kunne få det på onsdag, næsten en uge efter det var bestilt, selvom de lover dag til dag levering. Så der kommer jeg bestemt ikke til at bruge mine penge igen, og vil heller ikke anbefale nogle andre til det.
Fantastisk god service (og smagsprøver) - en virksomhed vi er stolte af at have i Randers. Jørgen kan virkelig sit kram - og har leveret vin i topklasse til vores egne kunder.
Tak for en god smagsoplevelse!
Kendte slet ikke garnacha druen, vin af denne type kan virkelig anbefales :)
Skønne varer: vin, spiritus og delikatesse butik. Handler hos jer med jævne mellemrum.
I har jo min favorit rose. adega-de-borba, som der skal forsynes af til forårssæsonen. 🤩
Bestilte en rosé smagskasse samt lidt rødvin fredag aften omkring midnat. Bliver ringet op lørdag formiddag og spurgt om der er nogen hjemme for så vil de gerne leverer min vin. 12 timer efter jeg havde bestilt vinen på nettet stod den foran min hoveddør. Uovertruffen service! Nu glæder jeg mig til smage på varerne. Tak til Glud vin!
God vejledning og bredt udvalg
Kan kun anbefale at besøge butikken. God service og meget bredt sortiment som dækker enhver situation. Og ikke at forglemme ofte en spændende smagsprøve som ofte giver lyst til at købe en anden vin end forventet.
En super god oplevelse.
Både if. med ordreafgivelsen, samt ikke mindst en tilbagemelding om, at min ordre ville blive leveret allerede næste dag.
Jeg var meget sen ude med en bestilling og det gav ro i maven at vide, at min ordre var i trygge hænder.
Rigtig god kundeservice.
Det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg køber vin hos Glud Vin.
Hurtig levering. Var forkert vin. Den rigtige kom dagen efter. Sådan
Personlig betjening.
Min svoger og jeg skulle hente en god flaske rødvin til middagen. Vinen vi fik anbefalet af en halvsur sælger smagte bittert og jordagtig. Så kun en stjerne herfra.
Jeg har efterhånden handlet hos Glud Vin nogle gange, og jeg har været glad og tilfreds hver gang. Der er altid god value, er min erfaring.
Og når der er brug for råd og vejledning, er det nemt at få. Som i går da jeg skulle bestille champagne og fik den bedst tænkelige service.
Glud Vin er altid klar til at finde en løsning på eventuelle leveringsudfordringer og går gerne en omvej for kunderne. Det spiller.
Bestilte 6 flasker tilfældig vin i moderat prisleje. Gratis levering for ordrer over 500 kr. Fin vin med hurtig levering (og forbrugsforening bonus).
Ingen indvendinger :)