See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na ca. 10 maanden was de motor defect. Na een melding via de mail werd dit serieus opgepakt en werd er kosteloos een nieuwe Goscrub King V2 opgestuurd. Erg blij mee!! Geweldige service!

Rated 4 out of 5 stars

Nu 3 weken in gebruik. Fijn dat een electronisch bedienbare tool voor “klein” huishoudelijke klussen voorhanden is. Hoeken en plekken die moeilijk bereikbaar zijn kunnen nu worden aangepakt. Jamme... See more

Rated 5 out of 5 stars

Top bedrijf. Schoenenkastje besteld, zaten meer onderdelen in dan nodig (altijd handig) mail gestuurd of ze ook nog exrra losse onderdelen kunnen leveren (om kastje uit te breiden). Krijg keurig mail... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Company details

1. Cleaning Products Supplier

Written by the company

GoScrub is een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige schoonmaakproducten, zowel online als offline. Het bedrijf heeft zich gepositioneerd als een betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten die op zoek zijn naar effectieve, duurzame en gebruiksvriendelijke schoonmaakoplossingen. Met een breed assortiment aan producten, variërend van elektrische schoonmaakborstels tot vloerreinigers tot gespecialiseerde schoonmaakmiddelen, biedt GoScrub een oplossing voor elke schoonmaakbehoefte.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Geweldi apparaat en super service

March 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goede schoonmaakborstel, prima bedrijf!

Een goede site met een duidelijke beschrijving en uitleg over de borstels. Ik heb gekozen voor de Cleaning King V2 omdat deze meer vermogen heeft. De bijgeleverde onderdelen zijn makkelijk te wisselen, de batterij levert idd rond de 90 minuten. Het maakt het schoonmaken, zeker groter oppervlakten een stuk makkelijker. De klantenservice is goed bereikbaar en werkt goed. Kortom, ik ben zeer tevreden.

September 5, 2025

Kabel was kwijt

Ik heb zeker 1.5kaar geleden de borstels besteld bij GoScrub , alles werkt naar volle tevredenheid, nu was ik opeens m’n kabel om op te laden kwijt , dat was absoluut geen probleem, ik kreeg per post gratis een nieuwe toegestuurd.
Prima service van het bedrijf .

March 24, 2025
Rated 3 out of 5 stars

go scrub

Ik heb de goscrub een week . Ik wou er vandaag de tegels van mijn badkamer mee doen, vooral de voegen bij mijn douche, maar heb maar 1 hoekje kunnen doen en de batterij was al leeg. En moet nog veel tegels doen dus als die altijd zo snel leeg is , gaat het lang duren voor ik rond ben. Het toestel werkt wel heel goed, want zie groot verschil, enkel momenteel nog niet zo tevreden over de batterij terwijl ze zeggen dat die toch lang meegaat voor die plat is.

January 13, 2025

Top service

Fijn product. Makkelijk in gebruik. Toen 1 van de opzetstukken na 1 x gebruiken kapot ging, kreeg ik na een mailtje een nieuwe set opzetborstels cadeau ter compensatie van het ongemak.

December 3, 2024

Snel geleverd

Snel geleverd. Duidelijke instructies in de doos. Heb mijn oven erg goed kunnen reinigen, zonder al te veel inspanning. Ook keukenkastjes prima schoon te maken.
Ben er blij mee.

December 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goed apparaat om mee te werken

Kwam er via instagram achter gemaild met het bedrijf of er een duidelijke uitleg bij zat omtrent de borstels ,
Via de ervaringen van anderen gekocht en gebruikt is inderdaad fijn apparaat en werkt goed .
Een puntje als aandacht misschien de uitleg er ook in het Nederlands bij doen nu is het alleen engels talig

December 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

De levering is snel. Ziet er goed uit, doet wat het moet doen. Bij opladen bleek een van de batterijen defect. Na contact heel vriendelijk, snel en adequaat opgelost.

November 19, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Fijn maar robuust gereedschap

Nu 3 weken in gebruik.
Jammer dat nadruk ligt op de “natte” reinigingen . Ik wacht nog op mogelijkheid van Swiffer-achtige reiniging van droge maar stoffige plekken in combinatie met borstel.
Deze Go-Scrub is veel beter en robuuster dan concurrent Livington.

November 15, 2024

gemakkelijk dweilen

Snel en correct geleverd. Werkt prima en snel.
Bespaart veel water. Was alleen de dweilpads
niet op 60 graden, dan krimpen ze.
Overall, erg tevreden.

October 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Slecht retourbeleid maar uitstekend opgelost.

Ik heb een week geleden al een retour aangemeld maar ontving nog steeds geen retourlabel. Blijkbaar was er iets mis met de communicatie met de service-afdeling. De eigenaar van Goscrub heeft dit persoonlijk opgepakt en het uitstekend afgehandeld. Compliment voor deze werkwijze!

October 9, 2024

Zeer prettig

Met deze schoonmaak borstel kan ik nu overal bij! Scheelt een hoop onnodige moeite.

August 30, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Slechte batterij

Ik heb de goscrub besteld en helaas net 2x mijn badkamer mee kunnen doen. Toen was de batterij ook al zeer snel leeg . Nu laadt hij niet goed op en zo gauw ik hem van de lader afhaal geeft ie aan dat de batterij leeg is.

August 13, 2024
Goscrub logo

Reply from Goscrub

Hi Tessy, wat vervelend om te horen dat uw apparaat defect is geraakt! Bij ons heeft u levenslange garantie, dus als u ons een mailtje stuurt via info@goscrub.nl sturen we u gelijk een nieuwe op!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look