See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Sælger plastik til affald. Sønderjyske Fristelser indeholder udover en masse plastik kun 140 gram pålægssalat overvejende fedt og meget lidt protein. Smagen er ganske fin. Normalprisen (140,-/kg... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kartoffelsalat med Persille og Purløg, fra Graasten Sønderjyske Fristelser. Den mest kedelige kartoffelsalat jeg længe har smagt. Totalt flad i smagen, fedtet i fornemmelsen. Selv efter at have prø... See more

Rated 2 out of 5 stars

Når emballagen fylder mere end indholdet og indholdet er blevet en slunken oplevelse. Hvordan er det kommet dertil at Gråsten Salat har mistet sin fordums glans og kvalitet. Jeg kan kun få øje på... See more

Rated 1 out of 5 stars

Grådighed og dårlig kvalitet (Hønsesalat) Når nu Gråsten kommer mindre og mindre i deres bøtter og samtidig sætter prisen op, kunne man så ikke ønske sig, at de i det mindste så kunne koncentrere s... See more

1. Online Food Ordering Service
  2. Food Producer
  3. Food Products Supplier
  4. Take Away Service

Information provided by various external sources

Graasten salater

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Grådighed og dårlig kvalitet…

Grådighed og dårlig kvalitet (Hønsesalat)

Når nu Gråsten kommer mindre og mindre i deres bøtter og samtidig sætter prisen op, kunne man så ikke ønske sig, at de i det mindste så kunne koncentrere sig lidt om at forbedre kvaliteten. Det er bare ikke i orden at sidde og æde brusk stykker og andet ulækkert snask og sametidig betale i dyre domme for det. Det er bare blevet FOR RINGE!!!

December 2, 2022
Advertisement

Rejesalat ?

Købte 300 gr rejesalat i føtex. Det var en slem skuffelse. 4 små stk asparges, tynd mayonnaise, 37 gr rejer ( ja jeg skyllede og vejede dem ) og en hulens masse makaroni. godt vi ikke skulle ha`gæster. Udenpå bøtten stod der 20% rejer ?? Kunne næsten ikke finde dem, da de var meget små.

December 4, 2020

FALSK produktbeskrivelse

FALSK produktbeskrivelse
Vi havde købt peberrod salat i Rema 100 mærket Mayo, men den smagte ikke af ret meget, så derfor ofrede vi lidt mere og købte den grove peberrod salat, hvor herre bevares, den smed vi ud. Det var flydende mayonnaise med makaroni og endnu mindre peberrod. der er 14 % peberrod i den almindelige og 11 % peberrod i den de kalder grov peberrod salat. Vi har købt en i Aldi der er 25 % peberrod i, den smager væsentlig bedre og er billigere.

August 31, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Så skulle der var din fest og havde…

Så skulle der være fest og havde købt en dyr graasten krabbesalat. Men gæster fortæller så at der ikke er krabbe kød i. Siger til den at det ikke kan passe og det er krabbesalat som der står. Men efter at havde smagt på det og det ikke smager af det, tjekker jeg op på det og finder ud af der er snydt og brugt sirimi.

Køber aldrig deres produkter mere når man ikke kan stole på hvad der står. Forbandet svineri.

February 1, 2019
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Manglende datomærkning, og dog.

Har købt en pakke kartoffelsalat med prangende etiket.
Et gevaldigt fejlkøb, jeg selv er skyld i.
Jeg kan efter forsøg og forsøg ikke finde den lovpligtige datomærkning, så nu ryger det så til affald.
HOV. Nu fandt jeg datoen, gemt særdeles godt af vejen, så godt, at det ligner en bagtanke.
Fy fy skamme.

September 16, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Ikke værd at spise. Kvaliteten er dårligere. Navnet skal vrides for de sidste penge.

Efter at kapitalfond har overtaget firmaet, så skal navnet åbenbart misbruget til at sælge noget billigt macaroni og spiseolie til dyre penge.
Så navnet kan malkes inden alle finder ud af at det. Derfor denne anmeldelse så i ikke bliver snydt.
Graasten Salater er ikke bedre, eller tit langt værre end de billige noname mærker som butikkerne har. Køb dem i stedet, så bliver i ikke snydt.
Før i tiden var Gråsten Hønsesalat rigtigt god og lækker, også selvom prisen var høj, så var det smagen værd.
Nu smager den dårligere end standard salater, gav resten til mine hunde, katten gad ikke spise den

March 28, 2017

Is this your company?