Fik ikke mine vare!
Købte for 350kr frugt som aldrig blev leveret!! jeg ringede og skrev til firmaet men har aldrig fået mine penge tilbage!!
Fik en udemærket kasse med fine grøntsager og frugter. Det er snart noget tid siden. Jeg overvejde at få dem til at levere permanent, men fravalgte dem til fordel for årstiderne. Tilmeldte mig deres nyhedsbrev, men har stadig ikke modtaget et eneste. Har tilmeldt mig to gange og været i kontakt med dem for at høre om de ikke sender noget ud. Jeg fik så at vide at det ville de snart gøre. Men stadig ingen kontakt, men de svarede da på mailen. Jeg ville nok være skeptisk overfor at bruge dem permanent
Jeg havde bedt om levering d. 21.5, men fik kassen d. 23.5.
Jeg kunne stort set smide alt ud, da det var meget støt eller endnu værre rådnet eller fyldt med orm.
Jeg har henvendt mig til firmaet, men uden at få kontakt.
Kan bestemt ikke anbefalde stedet.
Har nu fået leveret 3 kasser grønt herfra. De er billige og leverer hurtigt, det skal de have.. Dog synes jeg ikke det er i orden at ændre på de råvarer man får, uden at have aftalt noget med mig på forhånd.
Vi købte 3 stk. XXL - mix kasse, igennem sweetdeal. Alle 3 gange fik vi leveret en kasse fine frugt og grønsager, men hver gang var der enten manglende varer eller også var flere vare byttet ud med andre.
Det er da ok at der kan ske fejl en enkelt gang, eller en varer er udsolgt, men at det skal være 3 ud af 3 gange, det er ikke tilfredsstillende, og ikke nemt at planlægge sit forbrug efter.
Men det skal siges at alle de leverede varer var fine varer.