Gsm Team Enschede Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben super goed geholpen bij GSM Enschede. Mijn telefoon laadde niet goed en ik wist niet precies wat het probleem was, maar ze hebben het snel en professioneel voor mij opgelost. Ze namen de t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Originele door Apple Refurbished (gewoon goed!) Als nieuwe (in officiële refurbished Apple verpakking) HomePod mini - 2 stuks voor slechts 150 euro! Een prachtig stereopaar voor bij elke tv in no... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanochtend heen gegaan met een telefoon waarvan de touchscreen niet meer werkte . Direct gingen ze uitzoeken wat er was en kon ik hem een paar uur later weer ophalen . Wat een top service van de... See more

Company details

1. Cell Phone Store
  2. Business to Business Service
  3. Mobile Phone Repair Shop

Written by the company

Jouw adres in Enschede en Online voor als je Smartphone en Tablet wensen. Abonnementen van alle grote providers, nieuwe en gebruikte Smartphone ‘s en Tablet ‘s van alle bekende merken. Smartphone en Tablet reparatie. Accessoires. Service en unieke B2B Smartphone en Tablet services.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Beste GSM winkel in overijssel

Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en waren eerlijk over de kosten. Je merkt echt dat ze weten wat ze doen en dat ze de klant op nummer één zetten.

Ik waardeer de goede service enorm en zou ze zeker aanraden aan anderen. Top ervaring!

March 20, 2026

Betrouwbaar adres voor aanschaf Ipad

Via marktplaats/webshop een mooie nieuwe iPad gekocht. Ik was een beetje huiverig met de aankoop op afstand. Dit is niet nodig bij dit bedrijf. Ze zijn betrouwbaar, hulpvaardig, snel in beantwoorden van vragen. Acties zijn erg goed. Voor mij een TOP bedrijf

May 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Had problemen om mijn Digid te…

Had problemen om mijn Digid te gebruiken ! Digid helpdesk al gebeld maar deze konden me niet verder helpen! GSM team medewerker had het heel snel weer voor elkaar ! Wat een geweldige zaak ! Kom er al jaren en kocht er al paar I phones maar die service is geweldig en dat alles zonder kosten Fantastisch ! Een dikke aanrader 👍👍

April 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

net in de winkel geweest voor een cookies…

Nein de winkel geweest voor een cookies probleem.werd direct geholpen door de medewerker die het probleem ook direct kon oplossen .vraag ik wat kost het mij zegt hij niet gef maar een review .kijk dat is nog eens service.top bedrijf zal het bij iedereen aan bevelen.gr Bert 👍👍👍

April 11, 2025

Topservice

Ga al jaren naar deze winkel. Uitstekende service en goede prijzen. Ik heb ook regelmatig hier de oplaadpoort laten schoonmaken.

April 7, 2025

Snelle service

Vanmiddag langs geweest, mijn iPhone laadde niet meer op, accu was er mee opgehouden! Aangegeven dat ik morgen mijn iPhone eigenlijk nodig heb en ze hebben het dezelfde dag nog kunnen regelen! Zo fijn!! En goed contact en op de hoogte gehouden via de app, super klantvriendelijk en snelle service.

March 27, 2025

Ouderwetse superservice!

Vanochtend ff bij deze toppers geweest. Mijn iPhone kon niet meer opgeladen worden. Bleek dat de lightning aansluiting helemaal vuil was. Werd direct schoongemaakt. En de kosten….niets! Gewoon service. Deze mannen weten wat klantenbinding is.

February 8, 2025

W bedrijf

Hele snelle en goede service, zeker een aanrader. En je moet hier sowieso zijn als je een iPhone hebt.of pluis

January 21, 2025

“Geweldig bedrijf

“Geweldig bedrijf! Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn eerlijk en denken echt met je mee. Bovendien hebben ze veel verstand van zaken en weten ze precies hoe ze je het beste kunnen adviseren. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar topservice!”

December 30, 2024

Super goede service

Super goed geholpen toen ik mijn telefoon heb laten vallen, en hij het niet meer deed!
Ik raad nu iedereen GSM Team aan als ze problemen hebben met hun telefoon ;)

December 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Top kwaliteit service! Echte aanrader!

Na een vervelend gebrek met mijn vorige iPad is er kosteloos naar gekeken door GSM team. Helaas was hij niet meer te redden, dus kon met lichte korting een tweedehandse iPad weer via ze aanschaffen! Snelle levering, super service en duidelijke communicatie. Niks te wensen over, ik raad ze 100% aan!

November 21, 2024

Redders in nood…

Ik ken het GSM-team van de goede adviezen en uitstekende service. Ik heb ze nu ook leren kennen als ware redders in nood. Enkele uren voor het weekendje weg, laat ik mijn telefoon vallen. Kapot. Zonder valse beloftes, ik ga mijn best doen, afwachten maar. En, wat een opluchting: na enig hocus pocus, doet hij het weer. Niks geen factuurtje, fijn weekendje weg. Mijn dank is groot.

November 8, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look