heartsxxl.nl Reviews 9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik bestel reeds een aantal jaar bij…

Ik bestel reeds een aantal jaar bij HeartsXXL.
Deze keer liep er iets fout bij de levering, maar dit lag volledig bij DPD. Het was even moeilijk om HeartsXXL te contacteren, de WhatsApp is niet meer in gebruik denk ik. Maar via info@heartsxxlpuntnl kon ik ze uiteindelijk wel bereiken en werd ik goed verder geholpen met juiste communicatie.

Ik krijg altijd goed materiaal toegestuurd. De prijzen zijn schappelijk. Er was een onderdeel niet meer in voorraad, maar ik kreeg een mooie compensatie van ander materiaal dat er op lijkt.

Ik ben heel tevreden!

February 26, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Spijt van mijn bestelling

Als je snel en zonder gedoe je bestelde producten wilt ontvangen. Zeker even een andere shop zoeken.

Slecht bereikbaar, alleen via email bereikbaar. De communicatie is niet heel duidelijk. Op vragen word geen antwoord gegeven. (alsof je in cirkeltjes communiceert met iemand die je moedwillig niet wilt begrijpen)
Of het product wat ik besteld heb nu leverbaar is of niet weet ik nog niet. Uit eigen initiatief van de shop werd er een verkeerd product verzonden zonder communicatie. Het adverteerde product bleek niet leverbaar, achteraf. Maar word nog wel te koop aangeboden op de website.
Er is wel een nalevering verzonden, wederom met een product waar ik niet om vroeg. Wederom aangegeven via de email, Foto's uitgewisseld, daarna niets meer vernomen.

Ik moet zeuren om heldere communicatie. Even snel bellen om dingen op te lossen kan er niet vanaf.
Ik weet niet waar ik nu aan toe ben.
Ik heb het bestelde product nog niet ontvangen, maar wel het beschikbare hobby budget gebruikt.
Inmiddels 2 weken onderweg zonder duidelijk resultaat.

Vreemde gang van zaken doen.
Spijt dat ik deze webshop uitgekozen heb.

Edit 17 mei:
Naar aanleiding van mijn trustpilot review was de communicatie heel snel. Ik kreeg het aanbod om alles retour te sturen. Het was nog steeds erg verwarrend om de kleur garen toe te sturen die ik besteld had. Gelukkig was binnen een paar dagen alles afgerond na de retournering en heb ik mijn aankoop bedrag terug ontvangen.

April 26, 2025

Super, snelle service

Had iets heel snel nodig als kado voor mijn dochter. Toen ik hierover appte ging men meteen kijken of het op voorraad was en werd het direct verzonden. Had het daardoor de volgende dag al in huis. Super service!!! Leuke, anders dan anders pakketten op de site.

February 23, 2023

Respectvol

-Zeer toegankelijk.
-Mijn vragen werden direct in behandeling genomen.
-Goede interactie.
-Mooi garen en zorgvuldig samengestelde pakketten(en nog veel meer) worden voor een leuke prijs aangeboden.

Respectvol:
De klantenservice was vergeten dat ik mijn bestelling zou komen ophalen: ik ontving echter het bericht dat mijn pakket bezorgd zou worden. Maar ik had toch geen verzendkosten betaald?! Geen probleem, volgens het klantvriendelijke bedrijf. Foutje van hen, een meevaller voor mij. Ik raad dit bedrijf van harte aan!

May 4, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Onduidelijk patroon

Lang geleden heb ik wol besteld voor een deken die erg mooi geworden is.
De service was toen super. Omdat ik twijfelde over de kleur heb ik zelfs een aantal samples opgestuurd gekregen.
Ik heb toen ook een macramé pakket besteld maar doordat ik in die periode met een opleiding ben gestart was er al gauw geen tijd meer voor handwerk.
Nu de opleiding is afgerond wilde ik dat weer oppakken, te beginnen met het macramé pakket dat ik nog had liggen. Het plan was om na afronding van dit werkje meer te gaan bestellen maar helaas blijf ik nu steken omdat het patroon niet duidelijk is. Hier heb ik over gemaild en er kwam ook heel snel een antwoord waarmee ik een klein stukje verder kwam maar al snel weer bleef steken. Ik dacht dat het aan mijn onervarenheid lag maar ik heb iemand met veel handwerkervaring ernaar laten kijken en ook zij begrijpt het niet. We vermoeden dat het patroon echt niet klopt en incompleet is.
Op mijn 2e mail hierover wordt niet meer gereageerd.
Erg jammer want het is een leuke hobby zoals heb ervaren tijdens het knopen van het eerste stuk (waarvan het patroon heel duidelijk was).
Dus dat wordt een andere hobby zoeken...

April 27, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Goed betrouwbaar bedrijf met mooie materialen

Goed betrouwbaar bedrijf. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het garen en de duidelijke instructies bij macramee pakketten. Bij mijn laatste bestelling bleek de bestelde kleur garen na mijn eerdere bestelling van een half jaar daarvoor wat gewijzigd. Nadat ik dat aangaf werd gekeken of er nog wat van de oude batch was, en dat werd vervolgens kosteloos toegestuurd.

July 1, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look