See what reviewers are saying
Vitterligt den fotograf jeg nogensinde har været mest tilfreds med! Havde 3 krop umulige børn med, plus kæreste, han fik alligevel fanget de bitte små muligheder som der nu bød sig ind imellem, d... See more
Company replied
Helt igennem fantastisk oplevelse! Jeg havde booket Miki 2 dage før selve konfirmationen. Heldigvis havde han tid og lyst til at komme og tage billeder af min lillesøster, på hendes store dag... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Miki har været fotograf til vores…
Miki har været fotograf til vores bryllup i sommer og han har gjort det rigtig godt. Han trådte til hvor vores lokation desværre fejlede med lidt koordinering af planen. Sammentidig var han meget jordnær og var “usynlig” på de rigtige tidspunkter.
En stor anbefaling herfra
En stor anbefaling herfra. Miki var fotograf til vores bryllup, og alt spillede som det skulle!
Professionel og personlig
Professionel og personlig i sit arbejde. Leverer fantastiske billeder hvor man genlever dagen med stemning. Og derudover gjorde Miki mere end sit arbejde da han trådte til og overtog andres arbejdsopgaver, fordi de ikke blev udført fra deres side af - og uden det ødelagde hans eget arbejde.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling.
Vi havde Miki som fotograf til vores bryllup.
Han var så behagelig at snakke med og blendede fint ind i selve brylluppet.
Vi har modtaget billederne og vi elsker dem.
Virkelig god fotograf med de mest…
Virkelig god fotograf med de mest fantastiske billeder, både ønskede opstillerninger og mange fantastiske klik af noget som kom spontant på dagen. Kan virkelig anbefales
Alt var til UG
Super gode billeder, godt fanget af stemningen og miki er super sød. Helt perfekt oplevelse
Bryllup fotograf
Vi har været rigtig glade for Miki’s fine billeder og gode humør!
Kan stærkt anbefale :)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi havde fornøjelsen af at have Hedengran Foto med til vores velgørenhedsevent, og det kunne simpelthen ikke have været bedre! 📸
Billederne blev fantastiske og fangede både stemningen og de vigtige øjeblikke på aftenen. Miki var utrolig behagelig at arbejde med, hurtigt opfattende og super professionel – selvom opgaven blev givet med meget kort varsel.
Vi kan varmt anbefale Hedengran Foto, hvis du ønsker billeder i topklasse og en fotograf, der gør oplevelsen let og tryg fra start til slut.
Vi brugte Miki til vores bryllup
Vi brugte Miki til vores bryllup - vi er super tilfredse med billederne, som er super smukke og præcis den stil vi ønskede.
Stor anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra.
Vi stod akut og manglede en fotograf til vores event og Miki var klar til, at hjælpe om leverede nogle super fede billeder
Fantastisk fotograf.
Vi valgt Miki til vores bryllup og kan ikke sige andet end at vi er meget tilfredse. Fantastisk fotograf.
Holder sine aftaler. Miki er dygtig til at tage billeder, snaksaglig og er også god til at trække sig når det gælder. Meget professionel.
Photoshoot
Miki er super dygtig til at tage billeder, super sjov og nem at snak med. Jeg kigger heletiden på billederne han tog af mig, både dem på min insta og i min kamerarulle. Er virkelig glad for dem. Den bedste ting er at han ikke redigere billederne så de ser fake ud eller urealistisk.
Han har mange sjove og gode ideer til billederne og ville i høj grad anbefale ham til alle som skal bruge en fotograf.
Bryllup 12.10.2024.
Bryllup 12.10.2024.
Vi valgt Miki som fotograf til vores bryllup, da jeg (bruden) kender Miki. Vi fik hurtigt efter kontakten en samtale om vores ønsker og behov, men blev desværre lidt udfordret begrund af regler fra kirken. Vi fandt dog en anden løsning, som stadig gav os en masse dejlig billeder, som vi flere gange har kigget tilbage på med stor glæde. Miki var rigtigt hurtigt med redigering af billederne, og var også meget opsøgende ift. om at var i orden eller noget skulle ændres.
Hvis man ønsker en fotograf med en masse erfaring, godt humør og omstillingsparat, så skal man vælge Miki/hedengranfoto.
Hinduistisk bryllup
Min mand og jeg kigger stadig tilbage på de flotte bryllupsbilleder, som Miki tog d. 9/7-2023 til vores hinduistiske bryllup.
Vi havde et ønske om en fotograf, som kunne fange de særlige øjeblikke på dagen - Og det kunne Miki i den grad. Han fangede gode øjeblikke fra dagen. Han var bestemt klar på at prøve noget nyt og anderledes.
Tak for minderne Miki!
Vi fik taget nogle gode potrat billeder…
Vi fik taget nogle gode potrat billeder i skoven af Miki , utrolig imødekommende og god , god pris og hurtig ekspedition 😊 hvis han skulle have fem stjerner kunne vi godt have tænkt os at se alle billederne han tog og være med i udvælgelsen men når det så er sagt er vi rigtig godt tilfreds med billederne 😊

Reply from Hedengranfoto
En super oplevelse og skønt resultat!
En super oplevelse med Miki som fotograf til vores bryllup!
Miki gjorde meget ud af forberedelse via samtale inden dagen og han har været hurtig til at svare på beskeder, hvis vi havde noget.
På dagen har Miki fanget nogle fantastiske reaktioner og øjeblikke, som vi elsker er foreviget. Han var rar og imødekommende overfor vores gæster og udførte glædeligt, når nogen ønskede et billede.
Miki gør alt for tilfredshed hos sine kunder, så det var selvfølgelig intet problem, da vi bad om ekstra redigering på nogle af billederne.
1000 tak for et skønt resultat! ☺️

Reply from Hedengranfoto
Jeg har brugt Miki til at tage billeder…
Jeg har brugt Miki til at tage billeder af mine produkter som jeg skulle bruge til min webshop. Alle billederne er tilpasset til min hjemmeside og er meget professionelle. Kan kun klart anbefales !

Bryllup
Vi fik Hedengran foto anbefalet af en ven og jeg vil gerne rose og takker Hedengran foto for at være fleksibel i forhold til vores ønsker og vores lidt stramme budget.
Vi fin taget nogle fantastiske billeder med vores børn og vores forældre samt nogle utrolig gode par billeder af alle vores gæster.
Det eneste vi savnede var, nogle flere “fanget i nuet” og ikke opstillede billeder.
Men vil gerne anbefale Hedengran foto til andre end anden gang. 🙂👍🏻

Reply from Hedengranfoto
Vitterligt den fotograf jeg nogensinde…
Vitterligt den fotograf jeg nogensinde har været mest tilfreds med!
Havde 3 krop umulige børn med, plus kæreste, han fik alligevel fanget de bitte små muligheder som der nu bød sig ind imellem, det er de færreste fotograf der havde kunne det eller magtet det, men Miki gjorder alt med et smil også man følte at det faktisk ikke gjorder noget.
Bestemt ikke sidste gang vi bruger ham!