Hjertekurven Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Min kæreste blev mega overrasket og glad for den hjerteformet kurv, og kvaliteten er virkelig imponerende god!

Rated 4 out of 5 stars

Hjemmesiden var lidt besværlig. Jeg skulle udfylde modtagers adresse før jeg kunne udfylde mine egne oplysninger. Men super udvalg og hurtig ekspedition.

Company replied

Company replied

1. Florist

Written by the company

Vi er en webshop, der er specialiseret i gaveæsker med ægte, konserverede roser som holder op til 3 år. 🌹

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Hjertekurven.dk. Bestillingen var nem at gennemføre, og leveringen skete hurtigt og uden problemer. Produktet levede op til forventningerne og var flot pakket ind, hvilket gjorde det perfekt som gave. Jeg sætter især pris på den gode service og den hurtige behandling af ordren. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på kvalitet og en god kundeoplevelse. Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg vil ikke tøve med at bestille derfra igen eller anbefale butikken til andre, der leder efter en flot gavekurv eller gave.

March 12, 2026

ANBEFALES !

Hurtigt og godt. Købte nogle Campari/Soda flasker, vist nok de sidste der var på lager. God behandling hele vejen.

August 15, 2019

Reply from Hjertekurven

Vi takker for de 5 stjerner og glade for, at du har været tilfreds med vores service i forbindelse med din bestilling.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fint sted at bestille gavekurv

Rigtig fint sted at købe gavekurv.

Bestilte d. 29/7 og var fremme hos modtager d. 31/7 og pakket godt ind og det hele.

Det er bestemt et sted jeg vil anbefale andre og bruge igen fremover

Modtager blev vildt glad for kurvens indhold.
Jeg er vild med behandlings tiden og at det hele var nemt og gode priser.

July 31, 2019

Reply from Hjertekurven

Takker mange gange for den fine anmeldelse. Vi gør vores bedste og sætter pris på, at det bliver bemærket.

Rated 4 out of 5 stars

Hjemmesiden var lidt besværlig.

Hjemmesiden var lidt besværlig.

Men super udvalg og hurtig ekspedition.

March 7, 2019

Reply from Hjertekurven

Vi takker mange gange for de fine ord. Jeg er ked af at høre at købsprocessen gav problemer. Det får vi kigget på.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. De kan kun anbefaldes!

February 6, 2019

Reply from Hjertekurven

Vi takker mange gange for de venlige ord. Vi gør hvad vi kan og glade for, at du har sat pris på det.

Rated 5 out of 5 stars

Super fin vare jeg fik leveret.

Super fin vare jeg fik leveret, og modtog den meget hurtigt.

January 31, 2019

Reply from Hjertekurven

Vi sige mange tak for de 5 stjerner. Vi er super glade for at du var tilfreds og håber at se dig i vores webshop igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Den Italienske gavekurv levede op til…

Den Italienske gavekurv levede op til billedet på hjemmesiden og der var super service i forbindelse med leveringen. Jeg vil benytte Hjertekurven igen, næste gang jeg har brug for en gave.

January 11, 2019

Reply from Hjertekurven

Vi siger tak for din meget fine anmeldelse. Vi ser frem til at se dig igen i vores webshop.

Fantastisk service!

Da jeg lavede min bestilling, glemte jeg en ting og oprettede derfor umiddelbart efter endnu en bestilling. Normalt må man bare sige pyt og betale det ekstra forsendelsesgebyr, men inden for fem minutter ringede en person fra Hjertekurven mig op og spurgte om jeg ikke ville have de to ting i én forsendelse - se det er god service!

December 25, 2018

Reply from Hjertekurven

Tak for den fine anmeldelse. Vi gør vores bedste for at yde en god service og vi er glade for, at du har sat pris på dette.

Rated 5 out of 5 stars

Super service. Levering lige til døren. Bestiller helt sikkert derfra en anden gang.

December 22, 2018

Tak for de 5 stjerner. Vi gør vores bedste 😊

Fantastisk sercice

Det gik så hurtigt og så havde I endda lagt en pose med små bolcher med jeg kunne efter pynte med 😊

December 18, 2018

Reply from Hjertekurven

Vi siger mange tak for de 5 stjerne. Vi er glade for, at du har været tilfreds med dit køb.

med venlig hilsen

Rated 5 out of 5 stars

Det er den smukkeste kurv jeg…

Det er den smukkeste kurv jeg nogensinde har købt, for sølle 300 kr. incl. forsendelse. Der er kælet for den, med indpakning, og smukt bånd, træklips til kortet. Udoveralt forventning!!!!! Vender frygteligt tilbage.

December 14, 2018

Reply from Hjertekurven

Vi takker mange gange for de meget fine ord. Håber vi kan holde niveauet næste gang vi ser dig i vores lille webshop.

Bare iorden

Så modtog jeg min pakke med vin. Hurtig handel på alle måder. Meget fin service omkring 10% rabat på første handel. Jeg vender helt sikkert tilbage

November 28, 2018

Reply from Hjertekurven

Vi siger mange tak for de pæne ord

Dejlig nem måde at bestille på

Dejlig nem måde at bestille på
Go service 😃

November 19, 2018

Reply from Hjertekurven

Tak for de fine ord. Vi er glad for, at du var tilfreds med vores service.

Fantastisk service

Fantastisk service, super priser og gode tilbud.

February 1, 2018

Reply from Hjertekurven

Takker for de pæne ord - vi gør alt hvad vi kan for at yde en god service.

Hjertekurven

Fantastisk service

Fantastisk service, alle aftaler overholdt, kurven leveret til tiden (Bornholm)

January 26, 2018

Reply from Hjertekurven

Takker mange gange for de pæne ord - vi gør alt hvad vi kan for ikke at skuffe.

Take a closer look