Vi har lige været 4 personer nede og spise og fik en fantastisk betjening af tjenere der tilbød vi kunne smage vinene først og var hurtig til at dække op ved vinduet selvom vi ikke havde reserveret.Ma... See more
See what reviewers are saying
Er lige kommet hjem fra et dejligt ophold på Hotel Skanderborg Hus. En dejlig oplevelse dejlig stort værelse rent og hyggeligt. Den skønneste mad 😋 Venligt og imødekommende personale 🥰 Kommer helt... See more
Et hyggeligt hotel med flinke og imødekommende personale. God mad og drikke. Flot udsigt over søen og tæt på byen. Hotellet har en god indretning med et central fælles område, hvor vi gæster kan m... See more
Super dejligt værelse, skøn beliggenhed, dejligt personale incl. chefen selv. Maden var ikke noget at skrive hjem om, ikke en lun bolle eller brød til morgenmad, kokken er mega salt forskrækket, det... See more
No history of asking for reviews
Vi har været på 2 dages ophold med…
Vi har været på 2 dages ophold med kortklubben. Det har været en rigtig dejlig oplevelse, god mad og venligt personale. Chefen går rundt og snakker med gæsterne, det er rigtig hyggeligt. Maden er super god, og konceptet med sen frokost med sild og leverpostej er bare så godt.
Kortklubtur
Vi var på vores årlige tur med kortklubben, og fik en rigtig god oplevelse. Dejligt hotel, i rigtig flotte omgivelser. Gode værelser, lækker serveret mad, god morgenbuffet, og personalet var smilende og behjælpelige. Og så var der gratis kaffe hele dagen, og en hyggelig chef der sørgede for at gæsterne følte sig godt tilpas
Fantastisk smuk område.
Fantastisk smuk område.
Maden okay. Badeværelset fugtigt, håndklæderne kunne ikke blive tørre. Ubehøvlet receptionist da vi undrer os over at våde håndklæder ikke var fjernet. Vi havde aftalt med fruen af hotellet, aftenen inden at vi ønskede rengøring med nye håndklæder. Selvfølgelig mod betaling. Chefen var ikke lydhør da jeg ville forklare aftalen med hans kone. Udtjekning blev en iskold affære, receptionisten var flabet og sagde meget stramt at vi ikke havde bestilt rengøring, mærkeligt at der så var lagt håndklæder ind?? Vi blev ikke trukket for de 75kr det koster. Ikke noget farvel, der blev stillet en papirspose på disken, uden forklaring om hvad det betød. Den blev stående. Vi vil ikke anbefale Skanderborghus til nogen.
Vi har med et vennepar været på ophold…
Vi har med et vennepar været på ophold på Hotel Skanderborghus. Super oplevelse, vi boede på værelse 7 og 8 fine værelser gode senge hvad vi sætter pris på. Ankom til sen frokost kold kartoffelsalat og frikadeller, smagte dejligt - fri kaffe og the hele døgnet. 3 retters menu til aften, lækker mad, flot anrettet. Morgenbuffet var da helt overdådig, der manglede absolut ingenting. Dejligt personale der i den grad var service minded Fantastisk Ejer af hotellet var omkring gæsterne og spurgte ind til om man havde det godt, havde en god humor, man følte sig rigtig hjemme. Tak for dejligt ophold, vi blev sendt afsted med smil og en gave til hjemturen ( 2 æbler - Kildevand og 2 krus ) vi kommer helt sikkert igen Sonja og Gunnar Mathiasen Hanne og Holger Andersen siger tak for dejligt ophold.
Vi har lige været på Skanderborghus
Vi har lige været på Skanderborghus, som ligger midt i en fantastisk natur. Vi benyttede deres tilbud om to overnatninger/dage med helpension. Fine store værelser og god mad. Personalet var meget opmærksomme, smilende og venlige. Vi kommer igen, kan varmt anbefales.
Lækker tre retters aften menu
Tre retters aften menu.
Super venligt og imødekommende personale.
Pæne rene og hyggelige omgivelser.
Super lækker og veltilberedt mad.
Kan helt klart anbefales.
Fantastisk sted
Vi har lige været der, og det var et fantastisk sted. Dejligt værelse og rigtig lækkert mad. Super service af hele personalet, og ved check ud fik vi udleveret en lille afskedsgave til hjemturen. Kan varmt anbefales. Vi kommer gerne igen.
Der var ikke ret meget der levede op…
Der var ikke ret meget der levede op til noget. Da vi ankom til hotellet,og det var lidt for tidligt, blev vi henvist til at sidde udenfor. Bordene og stolene var ikke tørret af, de var beskidte. Udenfor gik der en ældre herre og malede på træværk der ikke var rengjort. Inde på hotellet var der ikke støvsuget eller andet. Vi fik vores nøgle. Værelset var meget ringe, og der var en muggen lugt. Gulvet under bruseren var belagt med noget der ligner skimmelsvamp. Havde betalt for hele weekenden, men havde kun en overnatning. Vinduerne så ud som der havde groer efeuranker på, og så bare var ryggen af. Kan ikke anbefales til nogen. Dorte.
Vi havde en dejlig fest
Vi havde en dejlig fest.
Fantastiske omgivelser, rigtig god og rigelig mad og utroligt sødt og opmærksomt personale.
Alle vores gæster var enige.
Bestemt ikke sidste gang, vi kommer der
Lever ikke op til sit ry og rygte
Lever ikke op til sit ry og rygte. Maden var middelmådig og servicen dårlig. Vi måtte vente 45 min. på hovedretten fordi der var et selskab på 50 pers.
Dårligt værelse som trænger til en ordentlig opdatering.
Absolut ikke 4 stjerner værdigt - er ikke noget vi vil anbefale.
Plads til forbedring
Havde bestilt bord 1 jun 2024.
Vi havde været der og hygge spise lidt men godt, fire nogle år tilbage. Denne oplevelse vil vi gerne gentage. Så bestilt tigerrejer og oste tallerken.
Rejerne var lidt små, og der var lige et brød til hver. Ostetallerken mangel på saltede/nødder og tilbehør, oste stk meget små. spurgte om smør til kiks fik så kryddersmør sat på bordet. Det var ungt sød betjening, dog ingen forstand på tilbehør. Det må være oplæring, og ingen kritik af de unge mennesker. Så en skuffende oplevelse
Uovertruffent ophold
Lige hjemkommet efter et helt uovertruffent weekend-ophold med andre familiemedlemmer. Vi fik valuta udover det forventede og til en vanvittig billig pris. Gode kvalitetsprodukter hele vejen igennem. Et fantastisk værtspar, der sætter en ære i at servicere deres gæster i ordets egentlige forstand. Her føler du dig virkelig velkommen og ønsket - uden at være et tilfældigt nummer i rækken af betalende gæster.
Julefrokost
Vi var 20 mennesker til julefrokost i eftermiddag. Det var generelt en skuffende og uinspirerende oplevelse. Nærmest ingen julepynt, snapseglas af plastik, ingen musik.
Maden var generelt kedelig og kartoflerne virkede ukogte ( maske fra glas).
Alt i alt en skuffende oplevelse, som ikke kan anbefales.
Fantastisk oplevelse
Den 17/11 til 19/11 2023 var min mand og jeg, på ophold på Skanderborghus.
Trods den kolde årstid, var der allerede i hotellets lobby, både hyggeligt varmt og lunt ved ankomst. Et hyggeligt område med stole og små borde og en meget hyggelig og veludført elektrisk pejs, som så meget ægte ud.
Ved bestilling havde vi forespurgt et værelse nede i niveau, pga der kun er trapper til 1 salen. Det havde de imødekommet og værelset var helt perfekt. Det havde en god rummelig størrelse og var indrettet godt. Med behagelig dobbeltseng, lækker sofa og lænestol, TV og et lille skrivebord. Vi manglede absolut intet. Hvis det var sommer kunne man ha ønsket et lille køleskab, men pga vejret ude, kunne den fine minialtan benyttes til lidt fornødenheder. Rummet var både rent og pænt.
Det eneste der trækker ned og som gør, at jeg ikke kan give 5 stjerner. Det er pga badeværelset. Badeværelset var meget standard og rummeligt hvilket var fint. Det trækker ned at der kunne trænges til dybere hovedrengøring og at døren blev ordnet. Selve døren var gammel med charme, men var svær at lukke helt. Dette kunne være afhjulpet ved at låse døren, for at holde den helt på plads. Desværre var der ingen nøgle.
Den generelle rengøring var ok, men man kunne se at der trængte til at blive afkalket og ordnet fuger, både hvor håndklæder kunne hænge og i brusenichen. Der var skimmel/mug på kanten af bruseforhænget og inde i sæbedispenseren.
Det værste var dog, at jeg nær var kommet meget galt afsted. Dette grundet de enormt glatte fliser. Havde luret at de kunne blive lidt glatte, når man træder ud af badet med bare våde fødder på et flisegulv. Så der havde jeg lagt et håndklæde. Måtte dog lægge endnu et håndklæde i selve brusenichen, da der var så glat at mine fødder pludselig gled i hver sin retning. Jeg nåede at få et smæld i hoften, men forblev dog, trods oddsene, på benene, i bedste Bambi stil. Dette var efter vandet var tændt men inden jeg havde nået at benytte sæbe eller shampoo. Dette er virkelig noget der bør kigges på eller at der som minimum er 2 ekstra håndklæder med, af de små, til at stå på. Dette gjorde vi men manglede dem lidt da vi så kun handle et håndklæde hver til bad, og ikke et separat til at tørre hænder i. Toiletpapiret var en stiv krads 2 lags, som heller ikke trækker op.
Vores ophold var inklusiv 2 gange morgenbuffet, 2 gange frokost og 2 gange aftensmad hhv 3 og 2 retter.
Frokosten var klar ved ankomst fredag. En hyggelig lille spisestue med selvbetjening. Der var 3 slags sild, røde hvide og karrysalat samt leverpostej med asier og rødbedetern. Rugbrød og Franskbrød var frisk og lækkert, sildene smagte skønt og en franskbrød med lun leverpostej at slutte af på, var slet ikke tosset. Frokosten var magen til lørdag.
Middagen Fredag aften bestod af 3 meget lækre retter.
Til forret var der tunmousse med kuvertbrød. Meget lækker smagsoplevelse, som var både tradionelt men også fornyende.
Hovedretten bestod af veltilberedt kalv, med rodfrugter, sovs og kartoffelgratin
Desserten var hvid chokolademousse med bær og nøddekompot på toppen
3 retter som både var lækre og som stillede sulten uden at man gik overmæt fra bordet.
Restauranten var hyggelig med en god stemning, rolige omgivelser med højt til loftet. Personalet var venlige, smilende og høflige.
Lørdagens aftensmåltid, deltog vi ikke i, da vi var udenbys til et arrangement.
Morgenbuffeten Lørdag og søndag morgen.
Det var dejligt at morgenmaden strakte sig helt til kl 10. Det gjorde at der på intet tidspunkt, føltes overfyldt.
Der var meget lækkert at vælge imellem.
Der var både 2 slags pålæg, 2 slags skæreost, brie, flere slags smørreost og nutella. Der var melon, yoghurt samt små basser/kager. Frisk rugbrød, håndværkere og lækre hjemmebagte boller. Smilende æg, Sprød bacon og lækker form for scrambled eggs/æggekage. Kaffe, the, vand, mælk appelsin og æblejuice. Ikke sikker på jeg husker alt, men kan roligt sige at der var et yderst bredt udvalg så man var ihvertfald sikker på at kunne lægge en god stabil bund, til at starte dagen på.
På trods af småtingene vedr badeværelset, havde vi et fantastisk ophold. Vi kunne ikke ønske os smukkere udsigt uanset om vi befandt os på værelset eller nød et af dagens måltider.
Hotellet er også så smart indrettet, at trods der blev holdt julefrokost for fuld udblæsning lørdag aften. Så hørte vi intet til det på værelset og vi var heller ikke generet af lyd, fra de omkringliggende værelser. Det var skønt at kunne slappe af i meget rolige omgivelser.
Da vi havde betalt og afleverede nøglerne, modtog vi en lille pose, med kildevand og 2 æbler i, til vores hjemtur. En ekstra flot service til hotellets gæster
Jeg kan varmt anbefale skanderborghus og får vi muligheden, vil vi helt sikkert komme igen
Et dejligt ophold til 5 stjerner
Et rigtigt lækkert Hotel.en dejlig velkomst .og så sødt et værtspar
Fint hyggeligt værelse og rigtig gode senge - Vi fik værelse med udsigt over søen
Så dejlig mad og lækker morgenbuffet og der var rigeligt af alt
Sødt og venligt personale .kan klart anbefale et ophold og vi kommer gerne igen.
5 stjerner herfra
Et dejligt hotel 👍.
5 store stjerner 🌟 fra os efter et 3-dages ophold i de smukke omgivelser ved skov og søer👌.
Man føler sig rigtigt godt tilpas i hotellets afslappende rammer.
Rigtigt godt og serviceminded personale/værtspar 🤗 !!
4 dages fremragende ophold på…
4 dages fremragende ophold på Skanderborghus for mig og min partner, hvor værelset levede op til vores forventninger, især dejligt med siddegruppe med sofa m.m. Pænt, ordentligt og rent, med atmosfære. God morgenbuffet, uden dog at være prangende, men med ok udvalg. Scrambled æg og bacon er altid et hit, i hvert fald hos mig og så er dagen reddet. Der var adgang til let frokost, 3 slags sild og lun leverpostej med rigelig bacon og godt brød. Sådan skal det gøres.
3 retters aftenmenu, med velanrettet, veltillavet, varieret og ikke mindst velsmagende mad, serveret med smil og venlig imødekommenhed. Sådan! Hyggelig aftenrestaurant og morgenmadsrestaurant, med god stemning. Dog kunne man evt. gøre lidt ved akustikken i aftenrestauranten. Men det ødelægger nu ikke helhedsindtrykket når man besøger Skanderborghus.
Om vi kan anbefale Skanderborghus. JA, så absolut. Prøv det selv.
Kan kun anbefales.
Mvh. Kirsten og Erik
Var til kaffe og snitter efter…
Var til kaffe og snitter efter bisættelse 16. September 2023 i Slotskirken ca. 100 mennesker. Var humøret dårlig, så blev det bestemt ikke bedre på Skanderborghus, smørrebrødet var dødssygt og så ud, som om det var smurt flere dage forinden træt og kedeligt. Synd for dem der skal betale.
En utrolig stor skuffelse at ankomme…
En utrolig stor skuffelse at ankomme til så beskidte værelser. (På vores værelse) var der ikke én eneste af vore klinker i bruserum der var hel, mug i hjørner, håndvask med store revner, blanding batteri trængte til en gang afkalkning og ikke mindst toilet helt sort. Fyldt med edderkopper rundt på værelset, gulvet fyldt med småt grus. EN ULÆKKER oplevelse. Vore gæster som vi havde inviteret til ophold, var oplevelsen ikke anderledes. Det hjalp stort set ikke at klage i receptionen. Maden var OK, men alt for lidt. De aftaler man lavede med personalet, blev ikke overholdt. De var ellers søde og rare i restauranten, men de manglede helt sikker overblikket. Vi skulle have været afsted igen i november, men det bliver helt sikkert ikke på det hotel.
Tusind tak for et skønt ophold
Tusind tak for et skønt ophold
Sødt venligt personale
Lækkert mad og dejlige omgivelser