Hot House Pizza Ringe Reviews 19

1. American Restaurant
  2. Fast Food Restaurant
  3. Pizza Takeaway

Written by the company

Hot House Pizza i Ringe er en af de ældste og første pizzeriaer i Ringe by. Hos Hot House Pizza i Ringe får du de originale amerikanske deep pan pizzaer med tyk, hjemmelavet bund og med friske råvarer. Hot House Pizza i Ringe tilbyder i dag 29 forskellige pizzaer. Alt fra den klassiske Margherita til de spændene og kreative kombinationer. Og hvis det ikke var nok, kan du skabe din egen pizza.

3.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Ubehagelig behandling af ejer af hothouse ringe

Bestiller 2 pizzaer den ene skal være med salat blandt andet, men får salattern istedet og bitte små stykker oksekød, der ikke engang var på alle stykker. Den anden pizza var ikke færdigbagt plus der var bestilt gorgonzola som kostede 18 kr ekstra men var nærmest umuligt at smage.
Brokker mig kun over den manglende salat, får afvide det er en fejl fra deres side kan damen der tager telefonen godt se i bestillingerne, og vi kan hente en ny, da min kæreste så kommer derop viser hun billede af den ubagte pizza, han overfuser hende og siger sådan skal deres pizzaer være og næste gang må hun gerne oplyse om hvad der skal på pizza og hvad der ikke skal, som det skulle være hendes egen skyld. Vi skal aldrig have noget fra det arrogante fjols igen, har ellers kun brugt hothouse når vi skulle have pizza i mange år, det er så slut nu.

February 5, 2026

Hej Kenneth Greve

Tak for din anmeldelse. Vi føler dog behov for at komme med et svar, da vi ikke helt kan genkende din beskrivelse af forløbet.

Det er korrekt, at der ved en fejl blev lagt salattern på pizzaen i stedet for almindelig salat. I ringede ind og informerede os om fejlen, og vi lavede derfor uden tøven en ny pizza, som din kæreste efterfølgende kom ind og hentede.

Angående kommentaren om, at i næste gang skulle oplyse, hvad der skulle på pizzaerne, handler det om cherrytomaterne. Vores normale procedure er at lægge cherrytomater på pizzaen inden bagning, og sådan blev pizzaen også lavet første gang. Først ved afhentningen af den nye pizza fik vi at vide, at I ønskede cherrytomaterne lagt på efter bagning sammen med salaten. Dette ønske var ikke blevet oplyst ved bestillingen.

Da din kæreste hentede den nye pizza, viste hun mig et billede af den anden pizza og spurgte, om den var bagt nok. Jeg forklarede roligt, at pizzaen var blevet bagt korrekt og som den skulle. Hun tog imod forklaringen og gik hjem igen. Der var på intet tidspunkt en ubehagelig tone fra vores side.

Efterfølgende modtog vi et telefonopkald fra dig, hvor samtalen desværre udviklede sig meget voldsomt. For at undgå yderligere konflikt valgte jeg at afslutte samtalen.

Vi er kede af, at oplevelsen er endt så negativt for jer. Samtidig må vi understrege, at personlige angreb som den, der fremgår af anmeldelsen og af telefonsamtalen, ikke er noget, vi kan acceptere. Vi har hele vejen igennem forsøgt at håndtere situationen så professionelt og imødekommende som muligt.

Du har været kunde hos os i mange år, og der har tidligere aldrig været utilfredshed. Derfor er vi naturligvis også ærgerlige over, at denne situation udviklede sig som den gjorde. Vi forventer dog, at dialogen foregår i en ordentlig og respektfuld tone – både over for mig og mine medarbejdere.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at kigge forbi, så vi kan tage en rolig snak om det.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Hothouse

Bedste pizza oplevelse

Jeg er slet ikke pizza spiser! Men i dag blev jeg positivt overrasket. Jeg ville bare have haft en burger da resten af familien vil have pizza, men de sælger kun pizzaer så jeg gav mig. Så skal jeg have en pizza i fremtiden så er det helt klart fra Hot House. Det er deep pan med lækkert og smagfuldt toppings som mætter. Jeg tog en medi og det var rigeligt til mig, drengene tog mellem og de kan ikke engang spise op da det mætter. De bliver ikke mætter af pizzaer andre steder fra. Der er god og venlig betjening og man føler sig taget godt i mod. Det skal dog lige siges at vælger man hvidløg på sin pizza så skal din makker også have for der er en god aroma bagefter men stadig rigtig lækkert.

October 22, 2025

Virkelig dårlig betjening

Virkelig dårlig betjening. Bestilte pizza nr. 23 og nr. 28 og får 3 pizzaer, nemlig nr. 23, nr. 20 og nr. 8. Gør opmærksom på fejlen, men de vil ikke rette fejlen og give mig den rigtige pizza samt de penge tilbage, som jeg har betalt for meget for 2 pizzaer som jeg ikke har bestilt og ikke vil have. Køber aldrig pizza hos dem igen.

July 5, 2024

Ikke som tidligere

3 stk pizzaer der langtfra havde samme kvalitet som tidligere oplevet. Smagte som frysepizza med fyld. Ingen samling med de rigtige gode pizzaer fra samme sted 🤔

March 10, 2024

Fremtidig stamsted

Når man farer vild og ender i Ringe til sen aftensmad og finder en lille perle - Hot House 🎉. Er ikke selv fan af pizza, men veninden fik sin vilje, og det fortryder vi ikke! Sprød deep pan, hverken greasy eller tør pizza. Ikke sidste gang 😉

November 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker deep pan pizza

Jeg elsker deep pan pizza. Hver gang jeg bestiller andre steder, oplever jeg at de smækker to deje sammen og laver en tyk bunds pizza. Dette er meget skuffende da det ikke er en deep pan pizza . Men turen til hot House pizza imponere mig hver gang, da de levere originale amerikanske deep pan pizzaer, med den sprøde ikoniske bund. 👍

October 22, 2023

Kan altid anbefales

October 21, 2023

Kære Nira.

Hot House Pizza

Dårlig oplevelse

Vi bestilte en familiepizza som så mange gange før - men vi blev pænt skuffet - bunden smagte som daggammelt brød og var på ingen måde en pizza værdig - og fyldet var heller ingen god oplevelse.
Vi har mange gange tidligere købt samme pizza hos jer som har smagt skønt - men det bliver efter Idag et nej tak desværre.

August 4, 2023

Hej Lissi Agermose Uuttera

Vi er selfølgelig meget kede af at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger denne gang.
Men vi kan garantere dig at vi kun har med friske råvare at gøre.
Intet på den pizza som du modtaget er gammelt på nogen måder.
Vi så selfølgelig gerne at du havde valgt at tage denne dialog med os i butikken, inden du valgte at gå til tasterne.

Vi håber at du vælger at besøge butikken igen, så vi igen kan give dig den gode oplevelse, du i forvejen kender til.

Hot House Pizza

Klassepizzaer

Klassepizzaer - ganske enkelt så lækre!

December 26, 2022

Hej Martin

Kanon god oplevelse

Kanon god oplevelse, lille men mættende og yderst velsmagende pizza og rigtig god service.

October 11, 2022

Hej Jan

Virkelig ringe service

Virkelig ringe service. Er ikke engang den ene stjerne hver mere. Skulle måske overveje at finde andre unge piger under 18 også i stedet dem over 18. For der ikke mange brikker at flytte med der. For pizza kan de ikke lave mere. Så det var engang fyns bedste.

February 27, 2021

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er naturligvis meget ked af at du ikke har haft en god oplevelse hos os. Hos Hot House går vi meget op i at uddanne vores personale i både produkt samt kunde håndtering. Dog er vi alle mennesker og kan godt ramme ved siden af, en gang i mellem.

Vi håber at du vil give os en chance til, så vi også kan vise at vi konstant er i udviklin, for at kunne yde den bedste service til vores kunder.

Hej Kasper

Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager meget såfremt vi ikke har kunne besvare dit spørgsmål på en tilfredsstillende måde.

Men hvis du går ind på vores hjemmeside, vil du kunne se 3 illustrationer der viser hvor stor vores pizzaer er og hvor mange personer en pizza kan række til.

Håber dette er med til at hjælpe dig næste gang du vælger at bestille hos os.

Ringes bedste pizzaer 😊😊

Byens bedste pizzaer med altid venlig betjening 👍👍
Kan klart anbefale Pizza Hot House i Ringe til alle der er ude i og bestille pizza ‼️
Deres pizzaer smager bare godt og er lige taget ud af ovnen når du henter ...
Så ingen kolde eller lunkne pizzaer derfra 👍👍

5 stjerner herfra ‼️

July 29, 2019