Hej Kenneth Greve
Tak for din anmeldelse. Vi føler dog behov for at komme med et svar, da vi ikke helt kan genkende din beskrivelse af forløbet.
Det er korrekt, at der ved en fejl blev lagt salattern på pizzaen i stedet for almindelig salat. I ringede ind og informerede os om fejlen, og vi lavede derfor uden tøven en ny pizza, som din kæreste efterfølgende kom ind og hentede.
Angående kommentaren om, at i næste gang skulle oplyse, hvad der skulle på pizzaerne, handler det om cherrytomaterne. Vores normale procedure er at lægge cherrytomater på pizzaen inden bagning, og sådan blev pizzaen også lavet første gang. Først ved afhentningen af den nye pizza fik vi at vide, at I ønskede cherrytomaterne lagt på efter bagning sammen med salaten. Dette ønske var ikke blevet oplyst ved bestillingen.
Da din kæreste hentede den nye pizza, viste hun mig et billede af den anden pizza og spurgte, om den var bagt nok. Jeg forklarede roligt, at pizzaen var blevet bagt korrekt og som den skulle. Hun tog imod forklaringen og gik hjem igen. Der var på intet tidspunkt en ubehagelig tone fra vores side.
Efterfølgende modtog vi et telefonopkald fra dig, hvor samtalen desværre udviklede sig meget voldsomt. For at undgå yderligere konflikt valgte jeg at afslutte samtalen.
Vi er kede af, at oplevelsen er endt så negativt for jer. Samtidig må vi understrege, at personlige angreb som den, der fremgår af anmeldelsen og af telefonsamtalen, ikke er noget, vi kan acceptere. Vi har hele vejen igennem forsøgt at håndtere situationen så professionelt og imødekommende som muligt.
Du har været kunde hos os i mange år, og der har tidligere aldrig været utilfredshed. Derfor er vi naturligvis også ærgerlige over, at denne situation udviklede sig som den gjorde. Vi forventer dog, at dialogen foregår i en ordentlig og respektfuld tone – både over for mig og mine medarbejdere.
Hvis du har lyst, er du velkommen til at kigge forbi, så vi kan tage en rolig snak om det.
Vi ønsker jer alt det bedste fremover.
Hothouse