MIVI's café & spisested for alle Reviews 42

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en virkelig skøn oplevelse hos MIVI’s Café & Spisested i Ringe. Maden var lækker, velsmagende, flot anrettet og lavet med tydelig omhu. Servicen var helt i top. En særlig ros til Katrin... See more

Rated 4 out of 5 stars

Smager godt, maden ser godt ud, men burgerene minder lidt meget om hinanden, men personalet har godt overskud til gæsterne👌 Det kan helt klart anbefales at spise der en gang eller to. Eller 300

Rated 5 out of 5 stars

Rigtigt hyggeligt sted og fin mad, men servicen og imødekommenheden hos personalt er det der gør at jeg giver dem fuld smæk på stjernerne 🙂 Sjældent har jeg oplevet så rar, glad og nærværende perso... See more

Rated 1 out of 5 stars

Var på smuttur i det fynske og blev sulten efter en god brunch… Vi ankom kl 10.50 Blev dog skuffet over at dette kan man ikke få medmindre det var forudbestilt? Valgte så 2 stk luksus smørrebrød... See more

1. Restaurant
  2. Danish Restaurant

Written by the company

Direkte fra Ringe bys torv kan du træde ind hos MIVI’s og nyde en afslappet pause. Her kan du bestille alt fra lækre sandwiches, håndmadder og salater fra vores salatbar til dagens ret, børnemenuer eller måske bare en god kop kaffe med kage eller lidt chokolade. Alt serveres i hyggelige lokaler af vores venlige personale, der altid står klar med et smil. Mad til alle livets begivenheder. Hos MIVI’s café & spisested hjælper vi med alt fra fest og reception til mindesammenkomst. Du kan bestille mad ud af huset – leveret til døren eller klar til afhentning. Eller du kan vælge at holde arrangementet i vores hyggelige lokaler i hjertet af Ringe, hvor vi selvfølgelig også står for maden. Altid med friske råvarer, omsorg og et smil 🌸

4.2

Bangers👌🔥

Det kan helt klart anbefales at spise der en gang eller to. Eller 300

April 9, 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 🙌

Vi er virkelig glade for at høre, at både smag, præsentation og vores personale har gjort et godt indtryk – det betyder meget for os!

Og tak for din ærlige feedback omkring burgerne – den tager vi med videre i køkkenet, så vi kan skabe endnu mere variation.

Vi håber, vi når op på de 300 besøg 😉
Du er i hvert fald altid mere end velkommen hos os!

Fantastisk personale

Sjældent har jeg oplevet så rar, glad og nærværende personale, som da vi var derinde og det endda på trods af, at de havde et stort selskab inde i det store rum

April 5, 2026

Reply from MIVI's café & spisested for alle

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en hyggelig oplevelse hos os. Og især tak for de pæne ord om vores personale – det er lige præcis den stemning og imødekommenhed, vi gerne vil skabe.

Det gør os ekstra glade, at du oplevede nærvær og god service, selvom der var travlt i huset – det er noget, vi virkelig gør os umage for.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🙂

Hakkedreng med det hele

Vi har lige været inde og få hakkebøf med det hele. Det smagte virkelig godt. Sovsen… virkelig god, jeg var overmæt , da vi gik derfra. Altid god og venlig personale. Det kan kun anbefales.

April 7, 2026

Kære Lis

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏

Hvor er det skønt at høre, at vores hakkebøf med det hele ramte plet – og især sovsen, den er vi også selv ret glade for 😊

Det betyder meget for os, at du både oplever god mad og venlig betjening hver gang.

Vi håber, vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

Skøn oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi havde en virkelig skøn oplevelse hos MIVI’s Café & Spisested i Ringe.
Maden var lækker, velsmagende, flot anrettet og lavet med tydelig omhu.
Servicen var helt i top.
En særlig ros til Katrine , som var utrolig imødekommende, professionel og havde et smil på læben hele tiden. Hun gjorde virkelig oplevelsen endnu bedre. Et kæmpe kram til dig. Vi kan varmt anbefale stedet til andre!

April 3, 2026

Reply from MIVI's café & spisested for alle

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at læse 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en skøn oplevelse hos os, og at både maden og servicen levede op til jeres forventninger. Vi gør os umage hver dag for at skabe gode oplevelser, så det varmer, når det bliver bemærket.

Og hvor bliver Katrine glad for de pæne ord – vi er også meget stolte af hende 💛

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart.

Bedste café oplevelse

Stemningen og maden var i top. Kathrine, som var så sød ved vores bette søn, gav os alle sådan en dejlig oplevelse og aften på cafeen. Varmeste anbefalinger.

April 3, 2026

Kære Claus

Tusind tak for din anmeldelse – det gør os virkelig glade at læse 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at både stemningen og maden var i top, og at I havde en god aften hos os. Det betyder ekstra meget for os, når hele familien – også de mindste – får en god oplevelse.

Vi sender selvfølgelig de varmeste hilsner videre til Kathrine 💛

Tak for anbefalingen – vi håber, vi ses igen snart.

God betjening

God betjening. Lækker mad. Elsker den hyggelige tema. ELKSER DET!!

April 1, 2026

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Sally 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du både nød maden, betjeningen og den hyggelige stemning hos os – og vi elsker, at du elsker det 😄

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart.

Rated 5 out of 5 stars

Mega sødt personale og rigtig god…

Mega sødt personale og rigtig god betjening!

April 1, 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Alma 🙏

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede både sødt personale og god betjening – det betyder rigtig meget for os.

Vi håber, vi ses igen snart!

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god tjeneste og god mad

Rigtig god tjeneste og god mad, hyggeligt sted. Vi var meget glad for 🥰🥰🥰

March 31, 2026

Reply from MIVI's café & spisested for alle

Tusinde tak for din skønne anmeldelse 💛

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I havde en god oplevelse – både med maden og stemningen.

Vi bliver altid lidt ekstra glade, når vores gæster går herfra med et smil 🥰

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen hos MIVI’s.

Team MIVI’s

Madoplevelser i provinsen 5750 Ringe

Hyggelige lokaler, god og venlig betjening.

Veltilberedt mad, serveret flot og indbydende.

Kaffe/The og kage tapas med fine smagsvarianter.

Virkelig en rigtig god oplevelse.

March 22, 2026

Tak for din skønne anmeldelse, Lene 💛

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med maden, betjeningen og stemningen i huset.

Vi gør os umage hver dag for at skabe et sted, hvor man føler sig godt tilpas, og hvor maden både smager og ser indbydende ud – så din feedback betyder rigtig meget.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen hos MIVI’s café & spisested.

Team MIVI’s

Rated 5 out of 5 stars

Super hyggelig atmosfære og utrolig…

Super hyggelig atmosfære og utrolig venlig betjening.
En rigtig dejlig oplevelse og så lige på min fødselsdag 🙂

February 19, 2026

Kære Anna Maria

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor gør det os glade at læse 💛

Det betyder rigtig meget for os, at du oplevede både hyggelig atmosfære og venlig betjening. Og så endda på din fødselsdag – det er vi ekstra stolte af at have fået lov til at være en del af 🙂

Vi håber, du havde en helt fantastisk dag, og at vi må byde dig velkommen igen snart på Torvet i Ringe.

Rated 5 out of 5 stars

Har aldrig været på Mivi’s Café og…

Har aldrig været på Mivi’s Café og spisested før idag.

Jeg må sige som privat madanmelder sammen med min ven at vi ikke blev skuffet i dag både pris og maden var helt i top til en meget fair pris og den søde og varme betjening fik det hele til at gå op i en større enhed.

Dejlig og meget veltilberedt mad og stor portion, vi fik begge wienerschnitzel med alt hvad der høre til den ret

Alt ved stedet indretningen og toilettet er i top samt servicen gør at de 5 stjerner er så berretiget.

Det er ikke sidste gang vi kommer der og kan varmt anbefale at besøge Mivii Cafe og spisested igen.

January 10, 2026

Kære Semrau
Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse 🙏
Det glæder os enormt, at jeres første besøg hos os levede op til forventningerne – og at både maden, portionerne, priserne og betjeningen gik op i en højere enhed for jer.
Dejligt at høre, at wienerschnitzlen sad lige i skabet, og at både rammerne og servicen bidrog til oplevelsen.
Vi sætter stor pris på anbefalingen og glæder os allerede til at byde jer velkommen igen 💛

Rated 5 out of 5 stars

Hyggelig sted med god mad

Hyggelig sted med god mad , altid et besøg værd eller til mad ud af huset

January 6, 2026

Kære Henning
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig, at du oplever MIVI’s som et hyggeligt sted med god mad – både her hos os og når du vælger mad ud af huset.
Vi håber at se dig igen snart 💛

Rated 4 out of 5 stars

Har lige spist på MIVI’s café

Har lige spist på MIVI’s café, det var en meget behagelig oplevelse. Lokalet er hyggeligt og lunt, maden var god, dog var sovsen til den danske bøf lidt neutral. Personalet er meget venlige og servicemindet. Det er ikke sidste gang vi besøger stedet.

January 2, 2026

Kære Marianne
Tusind tak for din grundige og fine anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en behagelig oplevelse hos os, og at både stemningen, maden og servicen faldt i din smag.
Tak også for din ærlige kommentar om sovsen – den tager vi med os og bruger til at blive endnu bedre.
Vi ser frem til at byde jer velkommen igen 💛

Rated 2 out of 5 stars

Kold og tørt mad.

Vi havde købt efterårspas og havde bestilt nuggets med pomfritter og nachos.
Maden kom 1 min. Efter bestillingen.
Ikke engang drikkevarer nåede vi at bestille.
Pomfritterne var kolde og så tørre at jeg tror de havde stået mindst en time.
Osten på nachos var kold og sej. Også dette tror jeg var en tallerken der havde stået længe.

Så jeg var glad for at vi ikke havde betalt mere for så tør, kedelig og kold mad.
Vi har ikke behov for at komme igen!

Men personalet var rigtige søde. Derfor de 2 stjerner.

October 17, 2025

Kære Lisbet,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – også selvom oplevelsen desværre ikke levede op til forventningerne.

Det er selvfølgelig slet ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager, at både nachos og pomfritter blev serveret kolde og tørre. Det lyder som en fejl i køkkenet, som vi meget gerne ville have haft mulighed for at rette op på med det samme, hvis vi var blevet gjort opmærksomme på det under besøget.

Vi har haft ekstra mange gæster med efterårspas i denne uge, og det skal naturligvis ikke gå ud over kvaliteten. Vi følger derfor op med køkkenet, så vi sikrer, at alle bestillinger serveres varme og frisklavede – også i travle perioder.

Det glæder os dog at høre, at du oplevede vores personale som søde og hjælpsomme – det sætter vi stor pris på.

Vi håber, du vil give os en ny chance en anden gang, så vi kan vise dig, hvordan maden normalt smager, når alt spiller som det skal.

Team MIVI’s café & spisested

Rated 5 out of 5 stars

Mivi's er uden tvivl et besøg værd!

Mivi's er uden tvivl et besøg værd! Et virkelig hyggeligt sted, med smilende og meget venlig betjening. Alt var helt perfekt og maden var super dejlig!

October 17, 2025

Hej Mie
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🌟
Det betyder virkelig meget for os at høre, at både maden og stemningen levede op til forventningerne.
Vi sætter stor pris på din anbefaling – og glæder os allerede til at byde dig velkommen igen hos MIVI’s 💛

Team MIVI’s café & spisested

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig god service fra tjener og vi nød…

Dejlig god service fra tjener og vi nød virkelig den gode mad

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner ⭐️
Det var en fornøjelse at have jer forbi – vi bliver altid så glade, når både mad og service rammer lige i skabet 💛
Vi håber, vi snart ses igen hos MIVI’s!

Mega lækker mad og god service

Mega lækker mad og god service

Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord ⭐️
Vi er så glade for, at både mad og service faldt i god smag – det betyder meget for os! 💛
Håber, vi ses igen snart hos MIVI’s!

Rated 5 out of 5 stars

Fedt med fantastisk service af Cecilie…

Fedt med fantastisk service af Cecilie og Katrine god mad og gode bajsere

Tusind tak for de 5 stjerner og den skønne anmeldelse 🍻
Cecilie og Katrine bliver så glade for rosen – og vi er glade for, at både mad og bajsere sad lige i skabet 😄
Vi håber, vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen!

Rated 1 out of 5 stars

Desværre en skuffende oplevelse

Opdatering - korrekt vi har været i dialog og fandt en god løsning.
Tilfreds med Mivi reagerede og vi fandt en løsning.

Desværre en skuffende oplevelse – vi kommer ikke igen

Vi besøgte MIVI lørdag den 11. oktober, 6 voksne og 2 børn, for at fejre fødselsdag. Det var vores tredje besøg – de to første var okay, med mindre fejl, som vi valgte at se igennem fingre med. Vi støtter gerne lokale steder, når det er muligt.

Denne gang var dog markant anderledes, og niveauet var desværre langt under det acceptable. Det, kombineret med en manglende vilje til at tage ansvar, gør at vi ikke vender tilbage.

Vi bestilte 6 hovedretter og 2 børnemenuer. 3 af os valgte oksemørbrad. Da maden kom, var kødet af en konsistens, der mindede mere om lever end mørbrad. To af portionerne var så gennemstegte, at kødet smuldrede – de blev sendt retur. De øvrige begyndte at spise, mens de nye portioner først kom 30 minutter senere. Samme type kød, blot mindre skamstegt.

Tjeneren udtrykte selv utilfredshed med kødkvaliteten og nævnte, at de ville tage det op med leverandøren. Men det kød var aldrig oksemørbrad.

Selskabet var heldigvis godt, men aftenen blev alligevel ødelagt. Det tog over 2 timer at få serveret 6 hovedretter og 2 børnemenuer. En næsten rå børneburger, et koldt stjerneskud, tre gange udskiftning af bestik for at få steakbestik, og tre mislykkede oksemørbrad. Hertil kom en ærlig indrømmelse fra personalet om, at kødet var af ringe kvalitet.

På trods af alle disse fejl blev der kun tilbudt en "rabat" i form af en flaske rødvin, som næppe har en værdi af 300 kr.

Vi betalte 2500 kr for et måltid, der på alle måder burde have været bedre – og som i stedet blev en lang række skuffelser.

Jeg var ikke til stede ved afregningen, da de to 8-årige drenge var trætte, men jeg valgte efterfølgende at sende en mail med min oplevelse. Ikke for at skrive en offentlig anmeldelse, men i håb om en dialog. Den har man dog ikke ønsket at svare på – og derfor kommer denne anmeldelse nu.

At tage fuld pris for en oplevelse, man selv erkender er under standard, og samtidig undlade at tage ansvar for fejlene – det betyder, at I har mistet 8 lokale gæster.

Det var ganske enkelt ikke godt nok.

October 11, 2025

Kære Anders

Vi er oprigtigt kede af den oplevelse, I havde hos os den 11. oktober. Det lever naturligvis ikke op til den standard, vi ønsker at levere – hverken når det gælder mad, service eller helhedsoplevelse.

Vi har været i dialog med jer efterfølgende og har håndteret sagen direkte.

Vi tager altid feedback alvorligt og bruger den til at forbedre os – også når den er kritisk.

Rated 4 out of 5 stars

Vi har lige været og spise hos jer og…

Vi har lige været og spise hos jer og det har været en rigtig god oplevelse og rigtig god betjening smilende og høflig personale

October 15, 2025

Reply from MIVI's café & spisested for alle

Hvor er det dejligt at høre! 😍 Tusind tak for rosen til vores søde personale – de elsker at give gæsterne en god oplevelse. Vi håber, I snart kigger forbi igen (måske stjernen nummer fem venter der 😉).

Take a closer look