Hudklinikkenihaderslev Reviews 20

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har gennem den seneste uge adskillige gange forsøgt at ringe til klinikken. Desværre med det samme svar hver gang: Vi er travlt optaget. Ring igen senere. Dårlig service - man kunne i det mindst... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min hustru havde møde med hudlægen torsdag den 24. oktober 2019. Idet hun var forhindret i at møde frem på denne dato, ringede hun over flere dage 5-6 gange for at melde afbud. Ingen tog telefonen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Man kan næppe tro, anemeldelserne på Trustpilot handler om den samme Hudklinik i Haderslev. Der gives enten en eller fem stjerner! Søren giver f.eks. en stjerne. Det før han for øvrigt i otte ud a... See more

Company details

2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service

Dårlig service - man kunne i det mindste tilbyde at ringe tilbage

April 13, 2026

Find en anden hudlæge!

Hej hvem end der læser med :)
Jeg har været ved forskellige hudlæger i 10 år, og aldrig har jeg været et så ELENDIGT sted.
Jeg blev så skuffet da jeg hørte det ikke var den gamle hudlæge, og da de sagde i telefonen der var “meget lang ventetid så jeg burde vælge et andet sted” tænkte jeg at jeg hellere ville give det en chance, fordi det var så godt ved den gamle klinik i haderslev.
Jeg ventede 6 måneder og da jeg endelig kom ind, snakkede lægen som en 18 årig pusher der ikke forstår noget om faget.
Burde ha lyttet da personen i telefonen sagde jeg skulle finde et andet sted.
Gør jer selv den samme tjeneste og forhåbentlig bliver stedet lukket.
PS. Det her er min første og eneste klage jeg nogensinde har lavet men det var nødvendigt.
God dag

February 10, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg skulle aldrig have været kommet der…

Jeg skulle aldrig have været kommet der til at starte med det har kun gjort min hudledelse være spild af ventetid for dårlig behandling kvaksalveri af værste skuffe fik at vide at der ikke var noget at gøre ved mit problem men jeg valgte alligevel at tage et andet sted hen og der kunne jeg sagtens for hjælp nu er det endelig ved at blive bedre men grundet den lange ventetid dårlig behandling har jeg fået uoprettelige skader på min person dem kunne jeg godt have tænkt mig at have været foruden så et kæmpestort ikke tak til Hudklinikkenihaderslev Det kan godt være iselv påstår at i er de bedste men det har jeg beviser på er en kæmpestor løgn Så i godt pakke jeres storHeds-fornemmelse langt væk for i har fandm ikke noget at have det i

April 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft hudlægen i Ca 6 år nu…

Jeg har haft hudlægen i Ca 6 år nu først Lisbeth og nu Anette .Jeg ville ikke ha hudlæge andre steder om det så lå lige rundt om hjørnet hvor jeg bor . Kører gerne 38 km hver vej , man kommer ikke til hudlægen for at holde i hånd og tale om hvor svært det er. Jeg har for stadie til hud kræft og har hud cancer . Dette er resten af mit liv og kan kun varmt anbefale hudlægen i Haderslev som gør et godt stykke arbejde .

March 11, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Lisbeth Stauffer Bjerregård kan jeg…

Lisbeth Stauffer Bjerregård kan jeg podet kraftigste ikke anbefale til nogen, giver helt forkert medicin til den lidelse man har, og er ikke interesseret i at lytte til patienten, så jeg kører gerne langt for at undgå hendes dårlige og elendige behandling.

March 10, 2022

Meget kompetent hudlæge

Har gået til kontrol ved Lisbeth i mange år. Hun er meget kompetent og tager sig ALTID tid til en ordentlig forklaring og undersøgelse. Jeg kører gerne 60 km pr vej for en kontrol hos Lisbeth.

February 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Det blir ikke meget bedre

Ved ikke lige hvorfor klinikken får dårlige anmeldelser (nogle personer er jo født negativ) - jeg kan kun anbefale hudklinikken, søde og rare, kompetent og smilende.
Meget gerne igen, hvis det skulle blive nødvendigt!!

July 8, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kan kun give de bedste anbefalinger!

Jeg kan abosult ikke genkende de dårlige anmeldelser.!
Jeg har fra start følt at man har været interesseret i at hjælpe og at jeg bare kan henvende mig, hvis jeg er i det mindste i tvivl om noget - I så en travl og stresset hverdag de må have, synes jeg at de udviser ekstrem meget overskud og interesse i sine patienter - TAK for Jer :o)

October 22, 2020

Dygtig, hurtig og kompetent

Søren giver f.eks. en stjerne. Det før han for øvrigt i otte ud af ni anmeldelser. Men han forklarer ikke, hvad der er galt. En anden giver en stjerne, fordi telefonen ikke blev taget.
Og så er der et par stykker, der giver fem stjerner.
Det vil jeg også. Jeg har har oplevet både Lisbeth Bjerregaard og hendes sygeplejerske som både venlige og effektive behandlere. Og ikke mindst omhyggelige.
Jeg kan 100 procent anbefale Hudklinikken på Gravene i Haderslev.

September 10, 2020

Elendigt oplevelse.

Elendigt oplevelse.

Min faster var der inde, fordi hun havde et sår i munden. Lægen sagde at han ikke var klar over hvad det var. Men det var ikke kraft. Det sagde han til hende 3 gange. Og sendte hende hjem igen.
En uge senere var hun ved hendes tandlægen. Som så meget chokket ud der hun så hendes mund. Hun blev straks sendt til Esbjerg, for at blive undersøgt. Og hun havde kraft i munden.

Idag halvandet år senere. Sidder hun med en kvart tunge i munden. Og lever af sondemad..

Virkelig dårlig undersøgelse af den her læge.

April 23, 2020

Så god en hudlæge!

Jeg har i over et år været tilknyttet hudlægen Tine Sander i Aabenraa og er blevet fejlbehandlet siden start. Jeg var i dag nede ved Lisbeth i Haderslev og der gik ikke 5 minutter før hun gav mig en diagnose som jeg selv havde fundet mig frem til at det måtte være den. Kan kun sige at det har været en god oplevelse og at jeg endelig er blevet behandlet korrekt! Kan kun give 5 stjerner!

January 21, 2020

Ualmindelig dårlig ekspedition.

Min hustru havde møde med hudlægen torsdag den 24. oktober 2019.
Idet hun var forhindret i at møde frem på denne dato, ringede hun over flere dage 5-6 gange for at melde afbud. Ingen tog telefonen, bortset fra én gang hvor min hustru fik beskeden: "vi kan ikke tage telefonen i øjeblikket på grund af travlhed"
HALLO Hudklinikken Haderslev - hvor er vi henne?
Det er sandsynligvis svært at finde den rigtige hudlæge, men Hudklinikken Haderslev er dog et særdeles dårligt valg.
Min opfordring: prøv at finde en anden hudlæge, som i det mindste kan servicere patienterne seriøst.

October 23, 2019

Elendig oplevelse

Lisbeth Stauffer Bjerregaard viser hverken engagement eller forståelse. Hun er ikke interesseret i at føre en dialog, samt lytter hun ikke når man endelig taler. Den endelige konklusion var at jeg fik smidt et par præparater i hovedet, som sidenhen har gjort min hudlidelse betydeligt værre. Kan bestemt ikke anbefales!!!

August 23, 2016

Is this your company?