See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige købt en let brugt golf hos Ikast automobiler og har haft en uovertruffen god oplevelse. Vi kontaktede Jesper Lauridsen på baggrund af en annonce på bilbasen, hvorefter han reservere... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har også flere gange handlet hos Ikast Automobiler og har kun godt at sige om dem. Jeg mener helt bestemt, at de holder ord, og vi plejer også at anbefale Ikast Automobiler til venner og bekendt... See more

Company details

1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

Ikast Automobiler A/S er autoriseret forhandler af nogle af de bedste biler på markedet.  Alle vores mærker er kendetegnet ved høj kv

4.2

3-star
2-star
1-star

Alt blev overholdt - God service

Havde lavet en forudgående aftale om at komme forbi fra morgenen af for at få lavet en lille ting på bilen, jeg blev betjent med det samme af værkstedet og skulle ikke vente op mod 30 min. på at blive betjent som jeg har oplevet hos et lignende selskab.

Pris og tid blev overholdt og jeg kunne allerede kører derfra efter ca. 30-40 min. som det blev vurderet fra deres side af at reparationen ville tage.

March 9, 2026

Super service og pris

Har fået eftermonteret fart pilot i min VW til en meget fordelagtig pris på kun 4.000 kr. Hvilket er absurd billigt.

Lignende værksteder i Silkeborg og Herning har oplyst priser på alt mellem 6.000 og 10.000 kr for samme arbejde.

Fik endda gratis lånebil imens.

June 20, 2025

Imødekommende og kompetent personale

Vi bliver altid mødt af imødekommende medarbejdere hos Ikast Automobiler og kan kun medgive dem vores bedste anbefalinger, da de altid til punkt og prikke har overholdt de indgåede aftaler fra service til fx køb af nye dæk og det til konkurrencedygtige priser. Vi er aldrig gået forgæves med et spørgsmål til værkstedet, som altid er høflige, kompetente og venlige i deres opførsel. Vi har brugt Ikast Automobiler nogle år nu og får fremadrettet serviceret 2 stk. VW’er hos dem, og vi er rigtig glade for vores fast pris serviceaftale.

May 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Skulle have lavet en skade på en fælg…

Skulle have lavet en skade på en fælg som var beskadiget igennem forsikringn. Aflevere fæglen ført i december. Høre ikke fra dem i i lang tid. I marts måned tager jeg kontakt til dem for at høre hvor langt de er det kunne de ikke oplyse mig om. Bliver ved med at rygge dem for min fælg men der er kun envejskommunikation. Efter utallige tlf samtaler og mails lykkes det vist endelig.

April 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

købte et skoda fabie for lidt over 1 år…

købte et skoda fabie for lidt over 1 år siden . garantien udløb men ligger stadig under 2 år reklamationsret . Bilens bagklaplås gik i stykker . De nægter at rep den jvf reklamationsretten og svare ikke på hvorfor udover at de ikke mener at da den var i stykker , da vi fik den. Det var den heller ikke men, er sp gået i stykker efterfølgende. det er ikke en sliddel eller en del man forventer skal udskiftes efter x antal tid. Derfor høre det under reklamationsretten. Jeg har overvejet at køre en sag , men med 3 små børn og et bagagerum som ikke kan åbnes, bliver det svært at lave en sag, der kan trække ud . SÅ den må jeg nok bare selv æde . MEN mit råd. hold jer fra det firma. Arrogante svar eller ingen svar som også flere andre melder ind med her . Elendig service

April 8, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Venlig kundeservice

Venlig kundeservice som lytter, rådgiver og tilpasser service efter ens behov. Værksted lavede det som var aftalt til ok pris. Fejl og mangler dokumenteret med video. Tekniker fik dog ik skrevet i servicebog selv om bogen var lagt frem på passagersæde. Det blev fikset efter opfordring. Okay lejebil inkl.

June 13, 2023
Rated 1 out of 5 stars

!Arldrig mere Ikast automobiler husk at få alt på skrift!

Købte i 2022 en golf 7 stc 2018

Dette har ikke vært nogen god oplevelse. Bilen har vært afsted på værksted 6 gange. Den første gang uden problemer. Men 4 gang måtte fdm med ind i sagen fordi Ikast automobiler mente bilen kørte som den skulle. Det mente fdm og jeg selv ikke. Men efter FDM’s mening omkring bilen tog de bilen ind og skiftede et svinghjul. Ingen ting hjalp det efter følgende blev der skiftet en megatronic enhed i gearkassen heller ikke dette hjalp. Men videre i sagen skulle vi jo. Men her stoppede det for jeg fik tilsendt en mail hvori der stod at hvis jeg ikke var enig i at bilen kørte som den skulle kunne vi tage den igennem auto branchen Danmark deres juridiske afdeling. Ellers ville de tilbyde mig til extra ordinært tilbud på at købe bilen tilbage. Gav 244,000 kr for bilen og fik 185.000 kr for den har kørt 22.000 km i den. Så vil i have samme behandling så kør forbi Ikast automobiler. Forløbet har strukket sig over et halvt år.

January 25, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Altid hjælpsomme og god service

Altid hjælpsomme og god service, når man kommer. Vi har brugt dem både til at handle bil og værkstedet. Og de er altid hjælpsomme og velkommende.
Da vi skulle købe bil, blev vi godt vejledet i, hvad der passede til vores behov.
Værkstedet er altid hjælpsomt. Selvfølgelig længere ventetid omkring hjulskift sæson, men de har altid fundet tid, hvis der har været noget kritisk.
Klart anbefaling.

November 17, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har lige haft min vw på værksted, super modtagelse i receptionen, tidsaftaler overholdt, jeg oplever altid god service hos Ikast Automobiler.

December 20, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Bestilte reservedele til konens bil over telefonen. Personen jeg snakkede med virkede rar og imødekommende og undskyldte at det først kunne være hos dem dagen efter (det er da hurtigt!). Kom ind dagen efter som aftalt og det hele lå klar til afhentning, endda til en billigere pris end først antaget! Vi kommer helt sikkert igen!

October 20, 2020

Hold jer væk

Hold jer væk, find et andet sted.
Har aldrig oplevet noget ligende, magen til arrogant og uhjælpsomt personale skal man lede længe efter..

February 8, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Købt en flot og velholdt Golf 7 hos…

Købt en flot og velholdt Golf 7 hos Jesper.

Har fået en utrolig god og professionel behandling hele vejen igennem. Bilen og servicen levede op til den forventning som jeg havde til den handel vi har indgået.

Kan kun anbefale at handle hos Ikast Automobiler.

5-Stjerne herfra !
Med venlig hilsen, Mark

November 22, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige købt en let brugt golf hos…

Vi kontaktede Jesper Lauridsen på baggrund af en annonce på bilbasen, hvorefter han reserverede bilen til os.
Der har været en god dialog samt hurtig respons fra Jesper.
Alle aftaler er blevet overholdt og servicen har været høj.

Vi kan kun anbefale at købe bil hos ham.

August 8, 2019

Dårlig service

Dårlig service
Har haft meget dårlige erfaringer med både sælger og værksted ved Ikast Automobiler, lover ting de ikke holder. kan på ingen måde anbefalde hverken bil køb eller at få serviceret bil der.

May 14, 2019

Dårlig service/sælger

Sælger kom først efter 10 min, for at hører hvad vi ville (prøvekøre en bil), han sagde så at han lige ville komme med nøglerne.

Efter at have ventet yderligere 15 minutter på nøglerne kørte vi igen.

Hvis det er service niveauet er det ikke et sted jeg vil købe min bil.

May 6, 2018

Løgnagtige, ligeglade tyve

Jeg havde den forsikringssag via dem om endet totalskadet bil. Aldrig har jeg oplevet mere ligeglade folk omkring situationen. Der var inbrud i bilen som de kendte til, men aldrig fortaæte mig om, det skulle jeg har selv finde ud af. Derudover valgte deat at skrotte bilen inden sagen var afsluttet, hvilket de ikke slet ikke havde ret til eftersom jeg stod til at købe bilen tilbage. Ikke nok med alt dette, men de lyver mig lige op i ansigtet da jeg konfronterede dem med det, og sagde de ikke havde noget med det at gøre, dog er der ikke andre end dem som havde interesse i at få den flyttet.

September 22, 2017

Holder ikke ord!

Vi aftalte at købe en VW Polo fredag eftermiddag - da vi kører af sted søndag for at skrive slutseddel viser det sig at bilen er solgt for næsen af os. Vi havde en fast aftale, spurgte endda flere gange om det var helt sikkert, men er ord er åbenbart ikke nok for Ikast automobiler! Meget dårlig oplevelse. Hilsen Martin fra Storvorde.

December 4, 2016

Take a closer look