Ilbro Auto Reviews 36

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har netop købt en bil hos Ilbro Auto og vi er meget tilfredse med oplevelsen. Meget venlige og imødekommende mennesker, der er til at snakke og handle med.

Rated 1 out of 5 stars

I forbindelse med køb af brugt bil finder jeg den ønskede bil på Bilbasen. Bilen er til salg hos Ilbro Auto. Jeg kontakter Ilbro Auto for at få lidt yderligere oplysninger på bilen. Jeg aftaler,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vær forberedt på, at prisen på bilen er højere end averteret på nettet. Den bil vi havde kig på, var 20.000 kr dyrere ved ankomst. Spørg inden du evt. kører lang vej. Tjek at bilen har det udstyr,... See more

Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem fantastisk oplevelse af nordjysk pålidelighed og venlighed. Ilbro Auto har hjulpet os med en garantisag hos Kia. Kia ved Martini & Andersen i Søborg /KBH afviste os arrogant, hvorefte... See more

3.8

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig i mit liv prøvet så…

Jeg har aldrig i mit liv prøvet så dårligt kundeservice.
Kom op til forhandleren for at prøve den bil jeg havde bestilt en prøvetur i, så er den solgt. Ikke så meget som en SMS fik jeg om det.
Så tak Ilbro auto for at spilde min tid og mine penge på turen op til jer

August 30, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Ilbro Auto kan anbefales!

Ilbro Auto havde den Hyundai Kona m/det udstyr, som vi ledte efter og til den rigtige pris + Ole kom med et bud på vores Ceed, som var ok for os. Ole er ikke storskrydende med store armbevægelser, men kom stille og roligt med gode råd og tilbud på lidt supplement. Ingen underskrevet slutseddel v/handelen, som FDM ellers anbefaler m/alle aftaler nedskrevet, men klar besked om afhentning om en uge. Da jeg kom hjem gik jeg godt nok og tænkte på om alle aftaler blev efterlevet og i ok kvalitet! Det ser ud til det var unødige tanker! Da vi mødte op for afhentning var alt klart - bilen poleret og ekstrakøbene på/i bilen. Dækkene havde jeg måske valgt et andet mærke, men en ok mellemkvalitet. Nu er jeg vist også lidt "skadet" m.h.t hjul/dæk efter mange år og tusindvis af kilometer på vejene!
Men alt i alt en god nordjysk handel og fin service fra Ole og Lene og jeg kan derfor varmt anbefale Ilbro Auto.

February 14, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne lade være med at give en…

Hvis jeg kunne lade være med at give en stjerne 😡😡
Ilbro Auto og Ole skal sgu ikke have nogle stjerner .
FUP OG SVINDEL!!!
Læser de anmeldelser der kommet til Trustpilot og jeg kan slet ikke se hvordan nogen kan give dem Roser.
Skam dig OLE!!!!!

June 15, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Mage til uforskammet og uærlig virksomhed skal man lede længe efter

Ikke nok med Ilbro Auto sælger en bil med store fejl, som de helt sikkert kendte til, men ikke oplyste køber om, i en såkaldt engros/cvr handel til en privatperson, hvor de forsøger at skrive sig ud af reklamationsretten, hvilket de selvfølgelig ikke kan, når der er tale om et salg til en privatperson.

Køber laver aftale om, at Ilbro Auto køber bilen retur 2 dage efter købet (da mange fejl ved bilen opdages af køber) men de vil dog ikke betale det fulde købssum tilbage for bilen.

Det ender derfor med, vi kører derud og efter en længere diskussion, indvilger de i, at betale det fulde beløb retur inklusiv 400 kr. Til benzin påfyldt bilen lige efter købet, og vi sætter bilen hos dem samme dag.

Idag 14 dage efter købet er pengene fra Ilbro Auto stadig ikke gået ind (på trods af at aftalen var, at pengene skulle føres retur, så snart pengene var på Ilbro Autos konto).

Køber tager igen kontakt til Ilbro Auto, da registreringsattesten også var kommet frem. Vi kører herefter ud til Ilbro Auto for at aflevere denne som aftalt, samt at få pengene retur.

Da vi kommer ud til Ilbro Auto, tager de pladerne af bilen og får bilen afmeldt, mens vi venter. Men nu får vi så besked om, at køber alligevel ikke får alle penge retur, hvilket vi stiller os uforstående overfor, og beder om at få lov at tage foto af deres beregning af beløbet, som er blevet overført til køber.

Her bliver vi straks bedt om at forlade butikken øjeblikkeligt, hvortil jeg siger, at jeg synes, det er noget mærkeligt noget, for vi har været flinke overfor dem og har gjort det, vi har aftalt med dem. Men lige lidt hjælper det, og vi får i skarpe vendinger besked om, at forlade deres butik.

Vi går ud af butikken og på vej ud til bilen, kommer sælger/indehaver ud og vil diskutere med mig. Han siger, at de samler på glade kunder, hvortil jeg svarer, at dem er vi ikke nogle af, sådan som de har behandlet os.
Først har de solgt en bil, som var fejlbehæftet med fejl, som de godt kendte til, men som de ikke havde oplyst køber om, og desuden solgt den engros til privatperson, hvilket de heller ikke kan. Indehaver svarer, at det kan han godt samt en masse andet vrøvl, og til sidst satte jeg mig ind i bilen, og vi kørte fra stedet.

Jeg vil ALDRIG anbefale nogen som helst at købe bil hos Ilbro Auto, for man kan ikke stole på de aftaler, man laver med dem.

February 1, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Kan på det varmeste anbefale Ilbro Auto. Fandt min nye VW transporter hos Ole.

Fandt min nye VW transporter hos IlbroAuto på Bilbasen

Fik en fin snak med Ole omkring bilen.
Aftalte af flyve til Ålborg for at besigtige bilen. Blev afhentet i Ålborg lufthavn til aftalt tid.
Bilen var fuldstændig som beskrevet, efter kort prøvetur blev det aftalt at montere nye dæk.
Der blev aftalt ny og yderst rimelig pris for nye dæk og montering.

Købsaftale underskrevet, beløbet overført.

Herefter kørt til KBH

Bilen køre perfekt.

Kan på det varmeste anbefale IlbroAuto. Bundreel bilfirma i det nordjyske med rigtig skarpe bilpriser👍
Bestemt ikke sidste gang jeg kigger efter bil hos Ilbro.

January 9, 2019

Fornuftig handel

Købte en "engros-bil", dvs. uden nogen former for garanti m.v. Bilen var beskrevet som holdt til punkt og prikke ..Bilen havde kørt 430.000 km, men den VAR holdt til punkt og prikke, fik plader på med det samme og jeg er rigtig glad for den. Der var efterfølgende et problem med nogle gamle synsrapporter - det fik de styr på og måtte ringe rundt til tidligere ejer m.v.

-Jeg er godt tilfreds og synes at jeg har gjort en fornuftig handel

October 11, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Trods dårlige anmeldelser !!!!!

Trods dårlige anmeldelser, valgte jeg at bruge tiden fra Sjælland til Nordjylland for at se på en bil hos Ilbro auto, men med en hvis portion skepsis. Så bilen og lavede en aftale med Ole, som efterfølgende blevet overholdt helt efter bogen. Hentede bilen ugen efter, ordnede det papirmæssige/økonomiske med Lene, som styrer kontoret. Alt i alt
en meget positiv oplevelse, med et par mennesker af den gamle skole.
Kan kun anbefale at handle med dem.

October 1, 2018

Bondefangeri 👎🏼

Hos Ildbro Auto møder man, hvad man tror er, en godmodig nordjyde, indehaveren Ole. Der er nærmest ikke grænser for hvad man kan lave af handler og aftaler. Når man så henter bilen, er de aftaler man har indgået, barberet ned til latterligheder og man står tilbage med en følelse af, at man er blevet bondefanget og direkte snydt!
Vi køber i hvert fald ALDRIG bil hos Ildbro Auto igen 👎🏼

May 15, 2018

køb ikke bil her.

Ja kan kun sige. Køb ikke bil her.
Havde en aftale med indehaveren Ole om køb og afhentning af en bil. Men da Ole åbenbart ikke kan kommunikere på mail, skal alt forgå via telefon. Så aftalen blev per telefon. Jeg tilbød at betale bilen på forhånd (99 900 kr.) så jeg ligesom var sikker på det var min bil. Men Ole sagde at det ikke var nødvendigt, for her stoler vi på folk. Jeg bestilte fly billet (kommer fra Sjælland) og lavede andre aftaler, nu jeg var i det jyske. Jeg skulle hente bilen en torsdag. Men mandag skrev Lene (som er kontor ansat) på mail. At bilen var solgt til anden side. Ja i kan jo selv regne ud hvordan man bliver efter sådan en behandling.
Så mit råd....find en bil et andet sted...disse mennesker er upålidelige og ikke til at stole på eller lave aftaler med. Øv jeg er skuffet.

February 20, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Hold Jer væk - de snyder på vægten !

Jeg kontakter Ilbro Auto for at få lidt yderligere oplysninger på bilen. Jeg aftaler, at jeg vil komme forbier af dagene og med et trylleslag sættes bilens pris om med 20.000 kroner.

Bilen lovprises i den oprindelige annonce, så Ilbro Auto kan derved ikke påberåbe sig, at bilen er renoveret for 20.000 kroner - de er under alle omstændigheder utroværdige.

December 11, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde kig på en Skoda Fabia 1,4 …

Jeg havde kig på en Skoda Fabia 1,4 Diesel. så jeg ringede til Ole fra Ilbro Auto

Denne bil var et tilbud til afhentning, da "han ikke vidste hvilken stand bilen var i". De havde øjensynligt lige fået bilen ind ad døren i en byttehandel.

Det viste sig så senere at være en lodret løgn.
Min kammerat, som også kiggede bil på det tidspunkt, havde tilfældigvis nogle uger forinden været oppe at kigge på pågældende bil.

Han har stået sammen med Ole og kigget på bilen og udpejet flere graverende mangler ved bilen (Rustangreb, bremser, dæk). Alligevel fortæller Ole mig at han ikke ved hvilken stand bilen er i.

Heldigvis nåede jeg ikke at tilbagelægge 300 km for at kigge på et lig.

May 2, 2017

God service.

Er meget tilfreds og positiv over mit køb af VW Passat. God service ved en reklamation hvor jeg tilmed fik låne bil imens bilen blev lavet.
Kun plusser herfra..

July 2, 2015

Dårlig foretningsmoral

Jeg har Købt en gammel afhentnings bil af Ole hos ilbro auto,
i annoncen står det starter og køre. Det er så bare lidt træls, betale bilens pris på net bank, bestille en autotransporter til og afhentehente bilen til sig. få bilen sat af og så kan den ikke starte. bare øv eller hvad ?
Har kontaktet sælgeren Ole. jo de vil godt lade handelen gå tilbage men ikke betale transporten som er mere end det koster og lave bilen,
og de vil slet ikke betale noget som helst af reparation på bilen.
så mit råd er køb jeres bil et andet sted end ilbro Auto.

October 27, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Spild af tid at besøge dem...

Fandt et par interessante biller i DBA, og tog ud for at kigge på dem..

Billerne var 20.000,- dyrere i butikken end det der var annonceret på nettet,
Da vi konfronterede dem med det , kom der en lam forklaring om,
at det var fordi bilerne på nettet var uden klargøring og som afhentnings tilbud.
Det fremgår ikke af annoncerne, hvor man kun kan læse, hvor fantastisk tilbudet er,
og om man tør vente....
Vi spildte 3 timer og 100km....

February 23, 2014

Is this your company?