web-designers

Thanks for visiting Trustpilot. Unfortunately, we've had to temporarily close this page for new reviews. Feel free to contact us if you have any questions.

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een website aangevraagd en ben vriendelijk geholpen met wat vragen en aanpassingen zijn ze niet moeilijk in een echte aanrader en weet waar ze het over hebben

Rated 5 out of 5 stars

Beste Iwa-groep, Bedankt voor je enorme inzet. Het heeft iets langer moeten duren, maar het resultaat mag er zeker wezen! We zijn super tevreden met het eindresultaat. www delicious-creatio... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

IWA-groep doet de seo voor ons…

IWA-groep doet de seo voor ons platform na een goed voorstel zijn we voor 6 maanden akkoord gegaan om onze doelen te behalen. Na 1.5 maand begonnen we al rustig resultaat te zien, wat alleen maar meer werd na enkele maanden.

Ben zeer te spreken of IWA Groep!

March 18, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Prima samenwerking met IWA-Groep!

Met Daan, de eigenaar en specialist van IWA-Groep, werk ik al jaren samen. Daan is energiek, eerlijk en kan razendsnel schakelen. Hij is zeer gedreven en waakt er altijd voor dat de samenwerking het beste loopt voor beide partijen. Simpelweg een top-samenwerking!

January 10, 2023

Hy Martijn
Tnx voor je review gaan vaker en meer samenwerken.

Website cateringbedrijf

Beste Iwa-groep,

www delicious-creations nl

Iwa-groep is zeker aan te raden en denkt graag mee in goede oplossingen voor een goed eindresultaat!

Bjorn Alink l Delicious Creations

November 10, 2022

Reply from web-designers

Bjorn het was een genoegen vanuit ons.

Top service!

In een hele snelle tijd (4 dagen) een website gemaakt door Daan van IWA-groep. De website zag er direct prachtig uit. IWA-groep is ook nog eens de goedkoopste die ik kon vinden. Bij vragen had ik dezelfde dag nog reactie en regelde Daan het gelijk.
IWA-groep is zeker aan te raden. Ook voor logo en beveiligde mail, alles zat bij de prijs in!! Gratis tips en werd allemaal kosteloos gedaan

Top service

October 12, 2022

Reply from web-designers

Hi Marleen het was voor ons een leuk project en zijn blj dat je tevreden bent.

Rated 5 out of 5 stars

We hebben onze website door IWA groep…

We hebben onze website door IWA groep laten maken en wat zijn wij tevreden over het eindresultaat! IWA-groep is voor ons echt een aanrader. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles.

September 4, 2022

Reply from web-designers

Ah Danny Dank je fijn te horen dat je tevreden bent.

SEO helden

Ik had echt iemand nodig op het gebied van SEO en IWA-groep heeft mij hier super goed meegeholpen. Snelle en duidelijke communicatie en ook niet heel onbelangrijk: goed werk geleverd. Zeker een aanrader!

August 29, 2022

Reply from web-designers

Ah fijn dat we zien dat ons SEO expertise op prijs gesteld wordt.

Rated 5 out of 5 stars

Heeft in het verleden een website voor…

Heeft in het verleden een website voor mijn bedrijf gemaakt. Luisterde naar mijn wensen en kwam met verbetervoorstellen. Erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Tevens tevreden over de onderhoud van de website. Deze passen zij moeiteloos aan nadat er iets gewijzigd is.

May 23, 2022

Hi Pascal
het is altijd een genoegen om voor je te mogen werken.

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben IWA-Groep een jaar geleden…

Wij hebben IWA-Groep een jaar geleden ongeveer benaderd om de online marketing te verzorgen. Dit met 2 zoektermen die ons na 4 maanden al een positief resultaat leverde en na 7 maanden hebben we pagina 1 bereikt met de 2 termen. Wij zijn hierdoor meer aanvragen wezen ontvangen. Onze contacten met de IWA-Groep zijn ook fijn te noemen en ze zijn ook altijd wel goed te bereiken per telefoon of mail.

May 12, 2022

Hey Kelly
Dank je voor je mooie en uitgebreide review

Rated 5 out of 5 stars

Fijn bedrijf om mee te werken

Fijn bedrijf om mee te werken. Luisteren goed wat de wensen zijn en voeren ze dan goed uit. Zeer tevreden

May 12, 2022

Ah Thomas fijn je review

Zeer professioneel

Zeer professioneel. Medewerker weet waar hij over praat en is zeer klant vriendelijk bovendien levert hij mooi werk af.
Top en bedankt.

annemarie

May 10, 2022

Beste Annemarie
Danke jewel voor je positieve reactie

Rated 1 out of 5 stars

Heel ver van weg blijven

Heel ver van weg blijven! Komen afspraken niet na, willen alleen cashen en hebben geen verstand van zaken. Facturen kloppen ook niet en zijn erg opdringerig.

May 8, 2022

Reply from web-designers

Beste Healthy jammer te lezen dat je het zo hebt ervaren. Vragen ons wel echt af welke dienst je dan hebt afgenomen en onder welke naam. Zou je met ons contact willen nemen. Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing. Echter vermoeden we dat dit een nep review is en dus is om IWA Groep een slechte naam te bezorgen.
Horen graag van je terug.
Vriendelijke groet.

Top bedrijf

Dit bedrijf heeft mij enorm geholpen met het opbouwen van een nieuw bedrijf. De website was snel online en alle zaken daaromheen werden keurig opgepakt. Belangrijkste vond ik wel dat ik altijd terecht kon met vragen en de persoonlijke aanpak. Er word continu meegedacht met je. Ben super blij met het resultaat. 5 sterren voor alle service en de mooie oplevering!!

August 12, 2021

The Trustpilot Experience