Jiba

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Overvallen tijdens onze vakantie in el Arenal! Het was te veel moeite om snachts te komen, en uiteindelijk elke x afgewimpeld, en ons aan ons lot over laten en tegen werken!. Totaal geen hul... See more

Rated 1 out of 5 stars

Een boeking gedaan die handmatig ingeboekt moest worden door Jiba. Daarna krijg een blij mailtje dat het gelukt is maar als je dan je factuur opent is de reis opeens 30% duurder, zonder overleg of waa... See more

Rated 2 out of 5 stars

Had hier begin dit jaar een vakantie geboekt naar het zonnige la palma, en 2 weken van tevoren krijgen wij opeens een nieuwe rekening via mail dat we geld extra moeten betalen. Op mail werd... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wanneer je besluit om een last minute boeking te maken bij jiba, denk dan goed na want je zit aan een wurgcontract vast. Op het moment van boeken is het onmogelijk om nog te annuleren, drie dagen bede... See more

Company details

1. Travel Agency
  2. Hotel

Information provided by various external sources

Heerlijke zonvakanties en wintersport. Voordelige lastminutes naar Bulgarije, Canarische Eilanden, Griekenland, Madeira, Malta, Portugal, Spanje en Turkije. Skien in Frankrijk, Oostenrijk of Italië.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

JIba, voor de voordeligste en leukste vakantie

Wij hebben inmiddels meerdere malen via Jiba een reis geboekt en dit is ons uitstekend bevallen. Alle papieren kregen netjes via de email en alle voorwaarden e.d. zijn uiterst duidelijk. In feite heb je er geen omkijken naar als je bij Jiba boekt. Een kind kan de was doen. Voor onze volgende vakantie boeken we zeker weer via Jiba. Gemak dient de mens toch?

February 22, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Absoluut kwaliteit voor weinig geld

Bij JIBA boeken gaat heel gemakkelijk en snel, zelfs als je voor een grote groep wilt boeken gaat dit uitstekend. Wat bovendien zeer goed is is de online afwerkingen van je totale boeking. Alles staat zeer overzichtelijk klaar onder je eigen inlog pagin. Al met al zeker als je voor het eerst een reis online boekt de moeite meer dan waard.

February 22, 2013
Rated 5 out of 5 stars

alles was netjes en goed geregeld

ik was in eerste instantie ook huiverig om bij jiba te boeken .maar achteraf gezien ben ik heel dik tevreden alles was netjes geregeld volgens afspraak. ik heb dan ook geen enkele negatieve ervaring met jiba over de gehele reis naar turkije gezin met 3 kinderen in juli 2012. ik vond dat er dit jaar weinig aanbod bij hun was voor allinclusief naar turkije en dat is ook de enig reden dat ik dit jaar ergens anders geboekt heb. ik ben dus super tevreden over jiba.

henk

Fantastische vakantieoperator

Wij zijn nu een paar maal via Jiba op vakantie geweest en hebben eigenlijk alleen maar positieve ervaringen, op elk gebied.
Ik zou een ieder aanraden om met deze organisatie in zee te gaan als je een geweldige vakantie wilt hebben.
Maar ook als je een losse ticket wilt boeken naar een vakantiebestemming, ben je aan het goede adres.
Kortom: geweldig

Fam Busscher Sr.

Rated 5 out of 5 stars

Met Jiba naar de sterren.

Eerst de voorpret op de site van Jiba en vervolgens de prima geregelde reis beleven om te genieten van alle grote en kleine dingen welke Jiba perfecto heeft geregeld. Lekker languit want Jiba weet een ieder op de juiste locatie te krijgen en geniet.

FANTASTICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hallo Piet;

Ben en ik zijn naar Portugal geweest met Jiba, naar Villa Pedro, wat een geweldige vakantie was dat. Een heerlijk appartement, aardige, behulpzame en vriendelijke eigenaren. Ze gaven ons leuke eettips. De bedden waren vrij hard, maar dat namen we voor lief, er stond zoveel tegenover. We hebben ook nog een jeeptrip gemaakt op aanraden van de Jiba reisleiding, we gingen de bergen in en hebben kunnen zien wat met kurk kan, wat ze ervan kunnen maken en hoe ze alles machinaal verwerken. We kwamen ook langs de kurkeiken. We zijn naar een banketbakkerij geweest, waar men alles met Johannesbrood bereidde. Er werd ook likeur van gemaakt, was en is erg lekker. Vervolgens nog naar een boerderij geweest, waar van vijgen jenever werd gestookt, sterk hoor, maar vast wat voor jou.
Dit land is zo gastvrij en vriendelijk, dat we echt in september weer teruggaan en ook naar Villa Pedro. Mijn schoonzus en zwager werden helemaal door ons enthousiast, dus die gaan nu 7 juni voor 3 weken.
Piet als je ook wilt, gauw boeken via Jiba, want het is zo weg.

groetjes van Ben en Marjan

Jiba - Een reisorganisatie die doet wat ie zegt

Wij hebben al een paar maal een reis geboekt met Jiba, en dit regelen we overwegend gewoon online.
De website is goed overzichtelijk, en alle kosten en bijkomende kosten
zijn altijd goed terug te vinden. Ook heeft de site goede en praktische zoek en selectie mogelijkheden. En daarnaast is ook de prijs van de aangeboden accommodaties & vliegreizen van een goede prijs / kwaliteit verhouding.
Ook het afhandelen van de reisbescheiden en het versturen van de (E)tickets verloopt altijd netjes binnen de gestelde termijnen. Daarnaast en niet minder belangrijk komen de accommodaties ter plaatsen (in het land van bestemming) ook
goed overeen met wat er in de informatie op de site of brochure wordt vermeld.
Ook de transferts tussen vliegveld en het hotel / appartement verloopt overwegend gemoedelijk en soepel, met andere woorden; is dus goed geregeld.
Al met al een reisorganisatie waar we zeker in de toekomst met een gerust hart weer een keer gebruik van zouden maken.

Altijd goed met Jiba naar de Griekse zon

Wij boeken al zeker 5 jaar, ieder jaar onze reizen bij Jiba. Wij gaan meestal 1 of 2x per jaar met Jiba naar een ander eiland van Griekenland, ook vaak naar de wat minder toeristische plaatsen. Het is altijd goed geregeld. Je krijgt wat je boekt.

Ik vind dat Jiba hele goede prijs/kwaliteit reizen heeft. En ik kan iedereen aanraden om bij Jiba te boeken want het is echt nog nooit mis gegaan en de vakanties zijn altijd super!

Rated 5 out of 5 stars

Reisorganisatie wat zeer goed bevallen is

Ik heb samen met mijn vriendin vorig jaar januari een vakantie geboekt op Jiba.nl. Vakanties zijn overzichtelijk weergeven met een duidelijke prijs/kwaliteit verhouding. Na het boeken ontvang je gelijk een bevestigingsmail. Een groot voordeel is dat je, je eigen Jiba pagina krijgt waar je alle gegevens van je boeking kunt vinden zoals hotel, vluchttijden etc. De vakantie zelf is ook prima bevallen. Op het vliegveld word je gelijk opgevangen door een reisleider van Jiba. De vakantie is ons prima bevallen. Ik heb geen klachten of mindere dingen meegemaakt door bij Jiba te boeken. Kortom een reisorganisatie wat zeer goed bevallen is.

M.v.g.

Hidde

Goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Ik ben een aantal keren met Jiba naar Griekenland geweest en dit is altijd goed bevallen. Prima service en kwaliteit voor leuke prijzen. Ze hebben ook een zeer aantrekkelijke site met veel informatie over de bestemming en mooie foto's wat het vakantiegevoel vergroot!

Rated 5 out of 5 stars

Zaaalige vakantie,voor het eerst in 8 jaar!!!

We zijn in Tunesie geweest,voor het eerst...eerst een probleem met de rolstoel het hotel was geweldig...maar we konden niet naar het zwembad!!
Dit was binnen 2uur geregeld!!!
Toen zaten we perfekt...mannetje in rolstoel bij het zwembad waarvandaan hij overal kon komen geweldig!!
De prijs is ook een aanrader verder goede service en hotel klopte ook!!!!
Je moet het gewoon een keer DOEN!!!

Rated 5 out of 5 stars

Onbezorgd heerlijk op vakantie via jiba.nl

Waarom jiba?

- scherpe prijzen
- klantvriendelijke medewerkers per telefoon en op de bestemming
- handige klantvriendelijke website
- alle documenten en reisbescheiden via mijn jiba

Echt een aanrader voor mensen die tegen scherpe prijzen een onbezorgde vakantie willen boeken!

Rated 4 out of 5 stars

Jiba - prima en goedkoop!

heb 1 keer telefonisch geboekt (reis op aanvraag) en ik ben prima geholpen. goede service.
2de keer derict via internet geboekt. duidelijk en makkelijk te doen.

Nummer een reden om via Jiba te boeken - PRIJS!
het scheelt snel meer den 100 per persoon in vergeleken met andere touroperators.

Prima reisorganisatie

Al vele jaren boeken we onze vakanties bij Jiba.
Alles wordt uitstekend afgehandeld en als je een keer een (telefonische) vraag hebt wordt je snel, vriendelijk en goed geholpen.
Het aanbod van accommodaties is gevarieerd en hebben een goede prijs/waarde verhouding.

Rated 4 out of 5 stars

waar om met jiba op vakantie

goed geregeld je word opgevangen op het vliegveld
met de bus naar je bestemming gebracht
is er wat kan je bellen met de hostis
en die regeld het voor u
het is alleen jammer dat ze geen
nederlands spreekt
wel engels en duits
verder raad ik iedereen aan
met jiba op vakantie te gaan

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke en goede informatie voor de reiziger

Wij zijn al in veel landen in de wereld geweest en dit allemaal via Jiba geboekt (zowel kleine als grote reizen). Het begint al bij de praktische website. Wat ik erg handig vind is dat je kan selecteren op reissom. En wat ik heel bijzonder vind is dat als je dan een reis heb gevonden en je gaat op de vanaf prijs staan met je muis je direct een datum te zien krijg waarop deze reis het goedkoopst is!!!! Dit is bij andere reisaanbieders niet het geval en dat vind ik SUPER van Jiba. Daarnaast zijn ze zeer correct in het afhandelen van de reis (dus niet je hebt geboekt en zoek het verder maar uit), nee. Wij hebben in het verleden een reis geboekt waarna deze samengevoegd moest worden met een ander stel en dat is PRIMA gedaan. De mederwerkers waren heel behulpzaam en vriendelijk. Ook onze wensen naar het hotel werden keurig doorgegeven.
Als ik een reis ga uitzoeken dan begin ik altijd eerst met het openen van de website van : Jiba!

Rated 4 out of 5 stars

Een goed georganiseerd bedrijf met leuke locaties tegen scherpe prijzen.

De reis was goed, alle papieren waren snel binnen zodat we goed voorbereid op reis konden. De vlucht was normaal en ging voorspoedig. Eenmaal aangekomen was er wel een kleine onduidelijkheid over onze aankomst, we zouden in de middag landen volgens een dame, dit was dus in de avond. Gelukkig kon de dame die daar op andere mensen stond te wachten een transfer regelen naar ons hotel, prima geregeld. Het hotel/app. was super, schoon en van alle gemakken voorzien. Daardoor hebben wij ook vrij weinig tot geen contact gehad met de reis leiding. We zijn op eigen houtje Matla wezen ontdekken. De terug transfer was zoals afgesproken net zo als de terug vlucht. Al met al een mooie vakantie waar wij veel hebben genoten.

Rated 5 out of 5 stars

Jiba is er voor iedereen

Wij gaan nu inmiddels 4 jaar achter elkaar met Jiba op vakantie en wij kunnen niets anders zeggen dat we lovend zijn. We zijn nog geen enkele keer teleurgesteld in de geboekte accomadaties die wij alleen van de website hebben gehaald. Aangezien wij meestal met 2 gezinnen op vakantie gaan werden wij keurig behandeld door de mensen van de boekeingsafdeling om van de 2 boekingen er 1 te maken zodat we kosten konden besparen. Ook de afhandeling via de mail is ons goed bevallen. Al het vermelde in de mailwisselingen is overzichtelijk en duidelijk uitgelegd.
Prima allemaal!!!!

The Trustpilot Experience