Jimmybirdy
See what reviewers are saying
Jeg har handlet, samlet og været stor fan af Jimmy Birdy. Værkerne snakker virkelig for sig selv og står knivskarpt hver eneste gang. Udover kvaliteten, er de altid flexible mht levering, altid fl... See more
Svartiden på henvendelser vedr. Ordre kan forbedres, leveringstid på 14 dage burde også kunne forbedres - muligvis også en fejl fra gls side. Opdatering 17/6 Må simpelthen fjerne nogle stjerner... See more
LAD VÆR AT HANDLE PÅ DENNE SIDE!! Han nupper pengene fra din konto og du får aldrig dine varer! Han kan ikke engang svarer tilbage på henvendelser! Dårligste kundeservice nogensinde! Det er... See more
Tillidsbrud på højeste plan!!!!
Jeg vandt et Jimmy birdy billede på auktion d. 27 februar 2013, og ventede rigtig rigtig længe på respons. Eftersom jeg havde overført de 900 kr, var jeg jo ekstra opmærksom fremskridt . Jimmy påstod at hans printer var gået ned, og derfor var fragten sat i stå... Han lovede at de bestilte malerier ville komme ud hurtigst muligt (dette foregik d. 6/3-2013) .. Jeg fik en uge efter et nummer til fragtfirmaet vnl, som Jimmy påstod ville stå for levering af det bestilte. Vnl gav mig lovning på, at jeg ville modtage mit billede indenfor 3 hverdage. Efter 14 dage kontaktede jeg dem på mail, (en tirsdag) og her fortæller de mig så, at det er forsinket på grund af afsender fejl i fragtbrevet. Men at jeg ville få leveret mit billede tirsdag, ugen efter. Jeg modtog i tirsdags endelig mit billede, og jeg er rigtig glad for det. Men det er allersidste gang jeg handler med Jimmy birdy. Jeg har enddog aldrig følt mig så snydt og trådt på, som under min handel med ham. Han har nu blokeret på mig facebook, da jeg opfordrede andre købere (der heller ikke havde modtaget deres ting) til at melde ham til politiet... Jeg syntes det er sørgeligt, at så dygtig en kunstner skal ødelægge sin forretning og sit ry på denne måde... Jeg vil bestemt ikke anbefale folk at handle med ham... Mvh. Anne Sofie .
Ekstrem dårlig kundeservice samt brud på købeloven.
Bestilte et billede fredag d. 1/3, valgte så at annullere via mail lørdag d. 2/3, mandag d. 4/3 blev beløbet for billedet trukket på min konto uden at der var svaret tilbage på min første mail, jeg får desuden heller ikke T&T som jeg egentlig burde da pengene var trukket og billedet tilsyneladende burde være sendt(en webshop må ikke trække pengene før varen er afsendt).
Jeg skriver så over en periode på 4,5 uge flere mails og kun en enkelt bliver besvaret med at mit billede vil blive pakket, afsendt og T&T vil blive sendt senere på dagen, jeg svarer så tilbage at jeg jo har bedt om at få min ordre annulleret, denne mail bliver heller ikke besvaret. Jeg skriver også en besked via Facebook som heller ikke bliver besvaret.
Pludselig, efter yderligere et par uger, får jeg en mail som siger at nu er billedet sendt og der er også T&T, billedet bliver leveret til min arbejdsplads hvor vores varemodtagelse tager imod da de ikke skal foretage sig yderligere med vores private forsendelser.
Jeg vælger ikke at prøve at skrive til dem/ham for at få det returneret da jeg ikke har tiltro til at jeg nogensinde vil se mine penge igen.
Venter stadig på julegaven 21. januar!!!!!!!!!
Min kone bestilte plakater ved Jimmybirdy 12. december. Han hævede pengene på hendes konto den 17. december. Først blev de sendt med ZAP distribution - men de kom aldrig frem til os?. Derefter påstår Jimmybirdy, at han har sendt med post Danmark. Han vil dog ikke udlevere track and trace nummer - måske fordi de aldrig er sendt!?.
Et helt igennem utroværdigt firma.:(