See what reviewers are saying
Ik heb er heel veel aan gehad dit schooljaar, ik had voordat ik jojo ging gebruiken niet hele goede cijfers voor natuurkunde. Toen ik ging leren met jojo school, waren mijn cijfers al een stuk beter!... See more
Company replied
Ideale website om op te leren voor je toetsen! Er zijn woordenlijsten, uitleg videos, (ai) tutor’s en als er toch iets mis is is het heel makkelijk om contact op te nemen en krijg je bijna meteen hul... See more
Company details
Written by the company
Beheers elk onderwerp uit je lesboek in een handomdraai met aansluitende uitlegvideo’s, samenvattingen en oefenopgaven gemaakt door docenten. JoJoschool biedt lesstof voor de brugklas tot en met het examenjaar voor vmbo, havo en vwo.
Contact info
Niasstraat 1, 3531 WR, Utrecht, Netherlands
- 030 207 2726
- klantenservice@jojoschool.nl
- www.jojoschool.nl
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik begon midden 2e met het uitproberen…
Ik begon midden 2e met het uitproberen van jojoschool en vond het meteen geweldig. Vooral omdat het alles bij elkaar heeft en dat je heel erg gemakkelijk jou leerstof kan vinden. Ook vind ik de combinatie met actief leren en theorie heel erg fijn. Dankjewel johoschool jullie hebben me heel erg geholpen dit jaar!
Jojo School is helemaal top!
Mijn ervaring met JoJo School is heel goed. Ik heb veel geleerd en voelde me altijd goed geholpen. Met Jojo school kan je makkelijk leren en als ik het niet begreep was er altijd duidelijke uitleg om mij te helpen. Daarnaast is de sfeer prettig en motiverend. Ik raad JoJo School zeker aan!

Reply from JoJoschool
Een fijne leersysteen om mee te oefenen…
Een fijne leersysteen om mee te oefenen voor de toetsweek.
Wat ik wel mis is dat niet alle leerboeken aanwezig zijn , dat zou ik wel graag anders willen zien!
Havo 3 leerling.

Reply from JoJoschool
Ik heb er heel veel aan gehad
Ik vind het wel jammer dat niet bij elk stukje een uitleg video en oefenopdrachten zijn toegevoegd, dit zou nog fijner zijn.

Reply from JoJoschool
Jojoschool is een fijn en overzichtelijk platform
Jojoschool is een fijn en overzichtelijk platform, waarmee je oefentoetsen en oefenexamens kan maken. Ik geef het geen 5 sterren, omdat ik heel soms ik denk dat ik dut drie keer heb gehad een opdracht om te oefenen niet kon maken, dit was dan een website fout. Voor de rest is het een geweldig platform om op te leren en ik kreeg er ook echt betere cijfers van!

FANTASTISCH
Het is een goede website om te leren voor toetsen ze hebben goede uitleg video’s en bijna elk boek

Reply from JoJoschool
Je leert hier heel goed voor toetsen
Je leert hier heel goed voor toetsen want ze geven je een uiltegvideo ok iets beter te snappen. Je kan hier oefentoetsen maken

super website!
Ideale website om op te leren voor je toetsen! Er zijn woordenlijsten, uitleg videos, (ai) tutor’s en als er toch iets mis is is het heel makkelijk om contact op te nemen en krijg je bijna meteen hulp.
5/5 website!

Reply from JoJoschool
ik vind het een hele goede ervaring…
ik vind het een hele goede ervaring want je kan makkelijk inloggen en daarna leren. tijdens het leren kan je vragen stellen aan mensen van jojoschool en ai. ik heb makkelijk een account gemaakt en ben nu een eigen gemaakt woordenlijst stap voor stap aan het leren, ik vind het een top ervaring!

Reply from JoJoschool
Echt een enorm fijn programma
Echt een enorm fijn programma! Alles staat zoals je moet leren, uitlegfilmpjes zijn ook super fijn en duidelijk, op school snapte ik het nooit en hier is het helemaal duidelijk. Echt top ben zeker dankzij jojoschool geslaagd

Fijne manier van leren
JoJoschool hielp mij bij het onder de knie krijgen van alle verschillende onderwerpen van een vak. Er waren oefenopgaven om een beetje in te komen, maar ook examenvragen, waardoor je leerde wat je echt moest weten. De website is makkelijk te gebruiken en daarnaast is er ook bij elk onderwerp uitgebreide uitleg, wat fijn is voor als de informatie van de docent niet goed is binnengekomen. Ik raad JoJoschool iedereen aan!! (ben trouwens geslaagd)

Jojoschool = diploma
Jojoschool heeft mij geholpen om de laatste zaken te leren en te herhalen voor mijn examens wat heeft geholpen bij het behalen van mijn diploma.

PRIMA
Goede uitleg filmpjes en prima oefenopdrachten, helaas heeft jojoschool niet alle methodes.

Goede uitleg makkelijk te gebruiken
Goede uitleg makkelijk te gebruiken

Top site
Het is een goede site om te leren door filmpjes is het makkelijk om te leren en dus vond ik het heel fijn

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.