Jysknaturkoed Reviews 14

3-star
2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Køb evt. Deres kød men ikke fisk...

Købte Bisonoksehjerte hvilket var ganske godt, der imod var Bisonokseleveren jeg købte med ca. 15% afskæring til skraldespanden eller hunden.
Hjortekødet var helt ok.
Det forskellige fisk jeg har købt er vandfyldt/glazeret i sådan en grad at jeg på ingen måde anbefaler at købe dem. Da der er masser af andre muligheder for at købe fisk der ikke er druknet i vand.

February 1, 2026

Bare super

Bare super, venter på de får hakket gris og hakket oksekød på lager igen

August 9, 2023

Lækkert kød

Lækkert kød, super fair pris, godt sortiment og som plus fik jeg mine bestilling til afhentning dagen efter selvom jeg bestilte omkring klokken 22 :)

March 18, 2023

Utroligt godt kød....

Utroligt godt kød..... Jeg har handlet der flere gange og hver gang med kød og smag i top kvalitet. Priser hvor de fleste kan være med og levering til tiden.... Kommer til at handel der mange gange. Hilsen en MEGET tilfreds kunde fra Vinderup

June 6, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Lækkert kød til en fin pris

Lækkert kød til en fin pris, når man tager i betragtning, at det skal sendes på tværs af landet for at komme hjem til os. Og så er der fokus på dyrevelfærd, hvilket er en stor årsag til, at vi handler hos Jysk Naturkød. Det er bestemt ikke sidste gang, vi handler her

August 8, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte lidt forskelligt torsdag…

Bestilte lidt forskelligt torsdag morgen og fik mine produkter i frostpakke fredag formiddag. Supergod leveringsservice. Har ikke nået at spise noget af det endnu men da jeg tidligere har fået tilsvarende produkter, tænker jeg det også er lækkert denne gang. Anbefaler jer tit.

August 24, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækkert, ikke sidste gang jeg køber

Jeg har købt der én gang og har været super tilfreds med kødet. Vi lavede burgere af hakkede okse og kødsmagen var virkelig god ud over det sædvanlige - det kan slet ikke sammenlignes med forretninger (vi var 14 glade spisere). Jeg skal bestemt prøve mere af deres kød, det er 100x bedre end hvad vi ellers har fortæret af supermarkedskød. Tommel op!

July 25, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Dyb skuffelse.

Dyb skuffelse.
Kalvebacon mrk i stedet for oksebacon.
Intet sted på skrivelse, at pakke størrelse ikke var skåret i skiver.
Skær F.ek 300 g kalverullepølse selv, jeg var i den tro, man købte evt lag men ak.!!!!
Frem med kniven. Det gælder både røget oksefilet samt den forkert mærkede bacon.
Spegepølse naturligvis hel.
Kontaktede fa. Fik sludder for sladder.
Det var en engangs fornøjelse el fuldstændig irritation.
Den enestjerne er en “gave”. Aldrig mere.
Vil på ingen måde anbefale.

January 20, 2019

Godt kød, god levering

Jeg har lavet et par ordrer, og det har været problemfrit. Website er fint, levering sker som aftalt, og kødet er emballeret betryggende. De varer jeg har prøvet, har været af god kvalitet. Og mine hunde elsker deres kødben.

January 12, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Utroligt dårlig oplevelse

Utroligt dårlig oplevelse - over halvdelen af det købte kød var sejt, og
ikke pengene værd. Godt vi ikke havde inviteret gæster, da vi skulle
spise det. Første og sidste gang vi køber kød her.
Pia & Michael

April 7, 2018
Jysknaturkoed logo

Reply from Jysknaturkoed

Hej Michael og Pia.
Det er vi naturligvis meget kede af at hører, da vi leverer til rigtig mange hver uge og har kun fået positive tilbage meldinger fra vores kunder som det fremgår på vores hjemmeside, da vi er E-mærket.
Vi har nu gennemgået alle vores handler siden oktober 2017 og til d.d og kan ikke finde Jeres navne i vores fakturasystem. Derfor vil vi gerne have oplyst hvor I har købt kødet, og hvilken navn det er bestilt/købt i. Hvilken udskæring er det som I har haft en dårlig oplevelse med. Hvis I evt. har refnr. på pakken endnu vil vi gerne have den oplyst, så vi kan søge internt også.
Håber I vil ringe til os hurtigst mulig så vi kan finde en løsning på denne kedelige oplevelse.
Venlig hilsen Jysk naturkød Tlf. 91534515.

Take a closer look