See what reviewers are saying
Inmiddels hebben wij batterijen ontvangen en een nieuwe instructie. Deze is duidelijk. Al met al heeft koekoeksklok online de klacht uitstekend opgelost. Van de 1e klok was bij aankomst een stuk hout... See more
Company replied
Niets aan toe te voegen, bestelling correct binnen de tijd geleverd
Company details
Information provided by various external sources
Bent u op zoek naar een koekoeksklok? Bij ons kunt u terecht voor een koekoeksklok van hoge kwaliteit met gratis verzending en 30 dagen bedenktijd.
Contact info
Antonvanduinkerkenstraat 8, 5103px, dongen, Netherlands
- +31627314325
- info@koekoeksklokonline.nl
- www.koekoeksklokonline.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Koekoeksklok oplichting
Hebben een koekoeksklok besteld 8 maanden geleden en was na half jaar al kapot zijn na klokkenspecialist gegaan was een 1 daagse klok met 8daagse gewichten verkocht waardoor die zo snel kapot is gegaan meerdere mails gestuurd ,gebeld contactformulier ingevuld krijgen nergens contact op koop hier geen klok mensen oplichting!!!
Geen contact mogelijk
Koekoeksklok gekocht, binnen een jaar van slag en niet meer op slag te krijgen. Geprobeerd contact te krijgen via hun website wat ik zou kunnen doen. Maar tot op heden zonder reactie van ze. Telefonisch contact lukt helemaal niet. Er zit twee jaar garantie op deze klok, maar die krijg je niet want ze zijn onbereikbaar en reageren nergens op.
Slecht contact
Weerhuisje gekocht,heb een vraag over de kleur van het dak. Willen liever contact via mail. Heb hier 3 x over gemaild en 1x contact formulier ingevuld. Krijg hier geen antwoord op. Ook tijdens bestelproces ook gemaild,hierop ook geen antwoord. Zeggen " niet goed geld terug garantie". Vraag me af hoe dat werkt als je geen antwoord krijgt op je mails en contact bericht. Jammer! Zag bij reviews " Webwinkelkeur" al een ervaring van een klant die een kapot artikel al niet terug gestuurd kreeg door dat er niet werd gereageerd op contact. Geen idee waarom dat niet gebeurd,ook de reden van 1 ster. Inmiddels wel contact gehad na dat ze door verlof slecht bereikbaar waren. Nu naar alle tevredenheid opgelost,dat is dan weer 5 sterren waard.
Goed
Niets aan toe te voegen, bestelling correct binnen de tijd geleverd
Alleen we niet altijd goed zien hoe…
Alleen we niet altijd goed zien hoe laat het is. De wijzers en plaat zijn helemaal wit. Verder super tevreden
Zeer tevreden.
Zeer tevreden over de website, het leveringsproces, het product en de aftersales.
Ernstige inzet
Ernstige inzet
Dienstvaardige reacties
vlotte levering
Marc
Van de 1e klok was bij aankomst een…
Van de 1e klok was bij aankomst een stuk hout afgebroken. De op dr site brloofde batterijen zaten er niet bij. De terugzending van de klok werd soepel geregeld. De 2e klok kwam een week later. Wel heel maar zonder batterijen. Van de instructie klopt niet veel en is onduidelijk. Hierin staat dat er 2 batterijen in moeten maar dat blijken er 3 te zijn. Kortom zeer onzorgvuldige verzorging.

Reply from Koekoeksklokonline.nl
De bestelling en levering verliepen…
De bestelling en levering verliepen prima.
Na aankomst van de klok bij Koekoeksklokonline gevraagd of er een Nederlandse beschrijving is, die is er inmiddels inderdaad en ik ben er erg blij mee.
De klok koekoekt vrolijk de dag door en is in het donker stil.
Prima ervaring, als ik nog een koekoeksklok wil koop ik hem weer bij koekoeksklokonline. Ik zal de firma beslist aanbevelen.

super klok
super klok, behulpzame en snelle feedback van Koen bij vragen

Reply from Koekoeksklokonline.nl
Alles is prima gegaan tot de…
Alles is prima gegaan tot de uitstekende verpakking aan toe.

Prachtige koekoeksklok ontvangen
Prachtige koekoeksklok ontvangen. Zeer goede service.
Schitterende koekoeksklok en prima…
Schitterende koekoeksklok en prima service en prijs, top👍
Top levering!
Top levering van onze prachtige Pirondini koekoeksklok! Transparant m.b.t. verwachte levertijd etc... Klok komt rechtstreeks van de maker in Italië.
Top service met veel persoonlijke…
Erg blij met de service en persoonlijke aandacht. Onze klok lag een aantal dagen in een postcentrum in Milaan waardoor we ‘m een aantal dagen later kregen dan gedacht maar de correcte en snelle communicatie met Koen maakte alles goed. Een uitstekende ervaring van hoe om te gaan met onverwachte situaties. Goeie service wanneer alles loopt zoals verwacht is niet zo moeilijk, echte service en klantvriendelijkheid toont zich wanneer het even niet gaat zoals verwacht.
Kortom, ben je op zoek naar een koekoeksklok en stel je oprechte service op prijs dan is dit je plek.
Gewoon goede service voor en na de…
Gewoon goede service voor en na de aankoop.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.