Na de bestelling wordt alles snel geleverd. Heerlijke producten die ik goed kan gebruiken vanwege mijn diabetes type 2. Zo kan ik evengoed af en toe wat lekkers nemen op een verantwoorde manier👌
Company replied
Lisa's recepten zijn echt TOP! Lekker en makkelijk. De Challenger weekmenu's zijn echt een aanrader. Het heeft mij en mijn gezin enorm geholpen om beter en bewuster te eten. O, ja, onze favorie... See more
Company replied
Eindelijk kha kookboeken gevonden met een duidelijke uitleg hoe het werkt. Na de eerste twee boeken besteld te hebben. Stond ik versteld van de snelle levering. En zeer netjes verzorgd verpakt. Nu dee... See more
Sinds 2 jaar volgen ik deze levenstijl. Met super resultaat. Mede door de boeken en de website van Lisa weet ik steeds weer een gevarieerd weekmenu samen te stellen. Ik sta nu vaak in de keuken heerli... See more
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alles was netjes verpakt en zo lief dat er nog klein proef zakje bij zat, en de snelle bezorging top

Reply from Koolhydraatarmdieet
Na de bestelling wordt alles snel geleverd.
Heerlijke producten die ik goed kan gebruiken vanwege mijn diabetes type 2.
Zo kan ik evengoed af en toe wat lekkers nemen op een verantwoorde manier👌

Reply from Koolhydraatarmdieet
Bij Lisa heb je altijd een hele snelle bezorging, ze heeft fantastische producten en ik bestel er al een aantal jaren altijd weer tevreden

Reply from Koolhydraatarmdieet
Lisa's recepten zijn echt TOP!
Lekker en makkelijk.
De Challenger weekmenu's zijn echt een aanrader.
Het heeft mij en mijn gezin enorm geholpen om beter en bewuster te eten.
O, ja, onze favoriet.." kip stroganof" en de wit/bruinbroodmixen.
Lisa bedankt 🙏
Groetjes Margriet van der Molen uit Groningen

Reply from Koolhydraatarmdieet
Bestellingen worden binnen enkele dagen geleverd. Bovendien vind je op de website de meest heerlijke koolhydraatarme recepten. Mijn favoriet is de hazelnootbrownie.

Reply from Koolhydraatarmdieet
Fijne complete website voor als je kha eet!
Snel bezorgd.

Reply from Koolhydraatarmdieet
Verrassingsdoos van Lisa kookt ontvangen. Veel kruiden, erythritol, céréal hagelslag en thaigreen noodles. Daar kan ik wel wat mee.

Reply from Koolhydraatarmdieet
Weer heerlijke producten binnen van @lisakookt
Zo kunnen wij ook met Pasen koolhydraat arm blijven eten♥️😋

Reply from Koolhydraatarmdieet
Weer top geregeld bestelling was goed op tijd. Het kookboek wereldgerechten en het paas magazine zijn hartstikke leuk

Reply from Koolhydraatarmdieet
Bestelling weer snel binnen. Mijn favoriete producten zijn de keto granola en de beschuiten. Mijn favoriete gerechten zijn bloemkool mac en cheese en kip cheddar.
Altijd eerlijke en heerlijke producten. Tevens een goede service. Persoonlijk geniet ik val alle producten, maar de beschuiten en de broodmix springen er bovenuit! Gezond en heerlijk eten, wie wil dit nou niet. Ga hiervoor naar koolhydraatarmdieet.nl

Keto granola van Lisa kookt
de musthave in een keto arm /beperkt dieet.
Maar ook in een normaal eetpatroon niet verkeerd.
De smaak is echt voortreffelijk!
T bewijs dat lekker en gezond hand in hand gaan.
T ziet er ook echt smakelijk uit waardoor t uitnodigd om t te eten
Zelf doe ik t vaak door een beetje griekse yoghurt... echt heerlijk... een puur en waar genot...

Reply from Koolhydraatarmdieet
Regelmatig bestel ik hier en ben zeer tevreden. Producten van goede kwaliteit en snel geleverd

Reply from Koolhydraatarmdieet
Supersnelle levering en alles supernetjes verpakt zoals altijd.
Erg tevreden.

Reply from Koolhydraatarmdieet
Goede producten snelle levering goede communicatie

Reply from Koolhydraatarmdieet
Wauw wat een mooie producten en wat een snelle levering! Heel netjes verpakt ook nog! Met een mooie bedankt kaart erbij!
Bedankt Lisa en team!

Reply from Koolhydraatarmdieet
Heb zojuist m’n bestelling ontvangen! Heel fijn! En alles ziet er netjes en goed verpakt uit. Veel zin ook ik het nieuwste kookboek van Lisa!🙌🏼🤎🥳

Reply from Koolhydraatarmdieet
Mooie producten, altijd vlot bezorgd . En uit de boeken haal ik elke week meerdere recepten met vaak producten van de website. Heb de hele collectie inmiddels 😊