Jeg har haft en rigtig godt forløb hos SOVI, Hanne er meget kompetent og har hjulpet meget til en forståelse hvad jeg bør gøre i forhold til vægttab og omlægning af kost. De bedste anbefalinger herfra... See more
Company replied
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos kostklinikken SOVI med Hanne Juul. Det har ikke føltes som en kur, men som en ny og brugbar forståelse af min livsstil – især efter overgangsalderen. Hanne... See more
Company replied
De varmeste anbefalinger til kostklinikken Sovi. Hanne møder dig hvor du er og kommer aldrig med løftede pegefingre. Kostplanerne er gode, nemme at overskue og overholde. Særligt har jeg været vild... See more
Company replied
Du finder ingen bedre diætist end Hanne Juul. Hanne tager udgangspunkt i dig og din hverdag, hvilket gør dit vægttabsforløb overraskende nemt og overskueligt. Hun hjælper dig med at lægge en realist... See more
Taastrup Hovedgade 92. 1. sal, 2630, Taastrup, Denmark

Reply from Kostklinikken Sovi
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos kostklinikken SOVI med Hanne Juul.
Det har ikke føltes som en kur, men som en ny og brugbar forståelse af min livsstil – især efter overgangsalderen. Hanne har været nærværende, lyttende og rigtig god til at tilpasse forløbet til mig og min hverdag.
Jeg er blevet meget klogere på min krop, har fået mere energi og vægten er nedadgående.
Jeg kan klart anbefale et forløb hos Hanne.

Reply from Kostklinikken Sovi
Jeg var nået til et desperat punkt i mit liv. Jeg havde bildt mig selv ind, at jeg gjorde en masse rigtige ting, der bare ikke virkede på mig. Egentlig havde jeg fået en recept på Wegovy, men min hustru fik alligevel overbevist mig om, at jeg altså lige skulle prøve at tale med en diætist først, så jeg ikke startede på medicin, uden at jeg havde gjort et reelt forsøg på at ændre min livsstil.
Og hvor er jeg lykkelig over, at jeg startede hos Hanne.
For på pædagogisk vis fik hun lavet en tilpasset plan til mig og lært mig nogle gode tommelfingerregler, hvor det ikke blev for uoverskueligt og uoverkommeligt.
Jeg føler vitterligt ikke jeg “mangler noget” i min dagligdag, og hele min tilgang og mit forhold til mad har ændret sig radikalt.
Kan 100% anbefale at tage kontakt til Hanne, hvis man ønsker at leve sundere, også resten af sit liv.

Reply from Kostklinikken Sovi
Jeg startede hos kostklinikken SOVI i august 2024, næsten klar til at opgive vægttabet. På fem måneder havde jeg kun tabt 5 kg, selvom jeg både trænede og spiste sundt – troede jeg. Jeg frygtede endda en skjult sygdom, fordi resultaterne udeblev.
Som sidste chance søgte jeg professionel hjælp, og mit valg faldt på Hanne. Det er jeg dybt taknemmelig for. Hun lyttede til mine vaner og lavede en enkel kostplan uden shakes eller trends – kun almindelig mad. Små justeringer var nok, og nu 12 måneder senere har jeg tabt 27,1 kg.
Det har været de bedste måneder i mit liv. Hanne møder en i øjenhøjde, stråler af energi og støtter hele vejen. I en tid med hurtige slankemidler er jeg glad for hendes naturlige tilgang. Tusind tak, Hanne – uden dig havde jeg givet op.
Kæmpe kram

Reply from Kostklinikken Sovi
I 2024 gik jeg og var ikke helt på dupperne, fysisk eller mentalt.
Det årlige sundhedstjek viste at mit blodsukker var rygende ustabilt og alt for højt..(Lå på millimeter grænsen af en diabetes 2)
Når ens blodsukker svinger som et pendul i en orkanstyrke, så har man det rigtigt skidt på alle måder.
Hovedpine, træthed, svedeture og kraftige humørsvingninger , bla.
Vægten også støt stigende, gener af overgangsalder og min tålmodighed/ellers gode humør nærmest ikke eksisterende.
Fik anbefalet Hanne og kontaktede hende for at søge hjælp.
Nødt til at hive i nødbremsen og stoppe det her buldrende godstog.
Fra første telefoniske kontakt i November ' 24 og det første møde med Hanne vidste jeg at det her var en rigtig god beslutning.
En personlig tilrettet kostplan med
masser af muligheder, istedet for
restriktioner ,blev lagt ud fra mine behov, ønsker og fælles mål.
Med fokus på de mange muligheder til hverdagen, hyggen/det sociale liv, frem for
restriktioner og forbud.
Her små 6 måneder senere har jeg tabt næsten 16 kilo, bmi' et faldet
markant, kolesteroltallet næsten
normaliseret, blodsukkeret fint og
en mulig sukkersyge foreløbigt afblæst.
Kroppen har fået ro og overskuddet, humøret er tilbage.
Så arbejder stille og roligt videre med at vedligeholde alt det gode jeg har opnået.
Hanne har altid et smil på læben, er imødekommende, respektfuld og med fin sans for mennesket foran hende.
Råd, vejledning og personlig sparring/motivation er så vigtigt i et sådan forløb.
Alt det som et quickfix ikke
indeholder eller har fokus på.
Hos Hanne er man altid en medspiller og "taktikken" bliver lagt i fællesskab. Med Hannes store viden, erfaring, indsigt i kostens betydning for dig og din krop.
Derfor min varmeste anbefaling til Hanne og Kostklinikken SOVi :-)

Reply from Kostklinikken Sovi
Hanne er meget kompetent og forstående.
Hun lytter til ens behov og hjælper med at skabe mad forståelse i en travl hverdag :)
Hanne hjalp mig af med mine graviditetskilo og lidt mere til.
Jeg kan kun anbefale SOVI.

Reply from Kostklinikken Sovi
Et godt forløb ved Hanne, der blev taget hensyn til begges behov, ønsker og hvad jeg må spise ift. diabetes 2.
Positivt og støttende 👍😃

Reply from Kostklinikken Sovi
Jeg har været klient hos Hanne det sidste år og har været meget glad for mit forløb. Hanne har været fantastisk til at lytte til mine behov og praktiske muligheder og hjulpet ud fra det. Hanne er også virkerlig dygtig til at hjælpe en med at huske, at det er okay at det ikke altid er nemt og det skal der også være plads til. Jeg kan varmt anbefale alle at gå hos Hanne.

Reply from Kostklinikken Sovi
Jeg bliver nødt til at sige at Hannes KISS-kost-principper virker! Jeg debuterede med type 2 diabets i november 2023, (mit langtidsblodsukker var over 80% forhøjet). Efter 6 uger var det faldet til 20% forhøjet: Udover at følge den kostplan jeg fik fra Hanne et par år tidligere, er eneste ændring at jeg går en rask tur på 15 minutter i løbet af dagen, og mit gnavegrønt om formiddagen ofte er 150-200 gram blomkål, grøn peber el.lign. I dag er mit blodsukker i normalområdet. Jeg slipper ikke diabeteskontrollen – for diabetes forsvinder ikke. Og så skal der holdes øje med nyre- og kolesterol-tal.
Da jeg ikke tåler sødestoffer er reduceringen af blodsukker sket på trods af, at jeg indimellem får en kage eller chokolade der indeholder sukker.
Men TÆNK sig at jeg kan mindske og udskyde medicin blot ved at ændre kost.
Vi har begge Hannes opskriftbøger. I de periode vi har svært ved at ”finde på” aftensmad, laver vi madplan ved at rafle om aftenmåltider fra bøgerne, på den måde får vi prøvet nye ting af. Vi er: far, mor og en 16-årig. Nogle af de sikre favoritter er lasagne og ”bønneretten”. Men vi elsker alle, at vi kan få SUND mad der også er RIGTIG mad der SMAGER godt, af råvarer vi kan få i supermarkedet.

Reply from Kostklinikken Sovi
Kostplanerne er gode, nemme at overskue og overholde. Særligt har jeg været vild med “byttelisten” der virkelig har åbnet mine øjne for at tage nogle bedre/sundere valg end før.
Jeg fortsætter nu på egen hånd, men er utrolig glad for, at jeg stadig har Hannes planer at støtte mig op af. Tak for en rigtig god oplevelse.

Reply from Kostklinikken Sovi
At møde Hanne har på alle måder været en gave og rejse mod et nyt liv med bevidste valg. Ved først møde spørg Hanne; hvad plejer du at spise? Og udefra dette kom der en nem og enkel kost plan med plads til god valg - både når det hedder, hverdag, rejser og fest. 8 måneder sener, 19 kg senere og nu et liv med god søvn, fordøjelse og overskud. Med Hanne som “min diætist” hendes viden og dygtighed, har det faktisk været nemt. Kan kun varmt anbefale Kostklinikken Sovi. Tusind tak. Mvh. Anders.
Jeg kan varmt anbefale kostklinikken.
Hanne er dedikeret og har med sin viden og sit engagement fået mig bevidstgjort om korrekt valg af kost og livsstil.
I forløbet med ønsket om et vægttab med 3 besøg der strakte sig over 3 måneder gik jeg fra en vægt på 100 kg til 88 kg ved at følge de gode råd og en enkel kostplan.
Så de bedste anbefalinger herfra.
Vh Søren

Vores varmeste anbefaling
Vi har været tilknyttet kostklinikken i godt og vel 1 år i par forløb. Vi har nået vores mål i vores eget tempo bl.a. vægttab på 19 kg.
Vi har oplevet konsultationerne meget motiverende og med professionel vejledning.
Nu er vi klar til at leve med vores ændret livsstil, men ved også hvor vi vil søge hjælp igen, hvis det løber af sporet.
Den bedste investering i livet.

Kan kun anbefale et forløb hos Hanne - Kostklinikken SOVI
Altid professionel vejledning, som tager udgangspunkt i dig.
Kostplanen er overskuelig, og er lavet ud fra det du plejer at spise. Så helt almindelig mad, men selvfølgelig i bestemte forhold.
Så vil du igang med et vægttab, kan jeg kun anbefale at tage kontakt til Kostklinikken SOVI

Reply from Kostklinikken Sovi
Hanne har været en kæmpe hjælp i at vejlede og motivere mhp. en varieret kost. Hun er nærværende, medfølende og har altid et smil på læben. Der er ingen løftede pegefingre - tværtimod er der altid støtte, uagtet om det går den ene eller den anden vej. Det har været en game changer for mig at lære, at jeg ikke behøvede at fjerne alt sukker og fedt, men at det er ok at spise det i ny og næ og samtidig få øjnene op for de mange lækre og nemme retter og måder at ændre blot en smule i min kost på. Jeg troede, jeg skulle spise meget mindre og skære alt det usunde væk, men faktisk har jeg aldrig spist så meget som jeg gør nu - og min krop har aldrig føltes så godt. Det handlede for mig ikke om vægttab - selv om det klart er et plus og ekstra gevinst 😊 - men det handlede for mig om at få min krop til at føles sund og stærk. Og det gør den nu 💪🏻😃 Vil klart anbefale Hanne - Kostklinikken SOVI - til alle, der har brug for et lille skub men på den virkelig gode måde ☀️

Reply from Kostklinikken Sovi
God vejledning incl kostplan med fornuftige valg, alt i alt en stor hjælp.
Den rette støtte under processen.

Reply from Kostklinikken Sovi
Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne.
Jeg har gået hos hende af flere omgang og begge gange med et stort vægttabt.
I første omgang i forbindelse med en depression, hvor jeg fik støtte til en sund kost i forbindelse med udtrapning af medicin.
Her anden gang, er det efter en graviditet, hvor jeg har brug for at have min krop i fokus og gøre noget godt for mig selv.
Der er intet hokus pokus i Hannes kostplaner.
Det er helt almindelig mad, så hele familien kan spise det samme.
Den bliver skræddersyet til ens ønsker, f.eks ville jeg meget nødigt undvære mine havregryn til morgenmad og så blev det tilpasse og halvdelen erstattet af havreklid.
Det er rart at have de opfølgende samtaler og vejninger, så er det nemmere at overholde i hverdagen når man ved man snart skal forbi til en vejning.
Der er plads til alle ens spørgsmål og til at tilføje nye ting til kostplanen.
Hanne skaber et trygt rum og nogle gange har det virket bedre at snakke med Hanne end en lang psykolog time.
Så book en tid hos Hanne nu, hvis du alligevel sidder og kigger på anmeldelser.
Du kommer ikke til at fortryde det.
Kh Eva

Reply from Kostklinikken Sovi
Jeg var så heldig at min dejlige mand gav mig et forløb hos Kostklinikken Sovi i fødselsdagsgave i januar 2023. Jeg har i flere år gerne ville smide 10 overflødig kilo, som jeg desværre ikke selv kunne få bugt på…..Dette er nu klaret 6 måneder efter 😊. Dette har jeg dog kun kunne gøre med hjælp fra søde og ikke mindst dygtige Hanne Juul. Hanne lavede en kostplan til mig ud fra det som jeg spiser og godt kan li’, så det var faktisk ikke så svært. Hvis andre står i samme situation som jeg gjorde, kan jeg varmt anbefale Kostklinikken Sovi 🤩
Mvh Christina 🥰
Hanne er super dygtig, har kommet hos Hanne i snart 6 år, er kommet der med forskellige tidsintervallerne alt mellem 2 uger og op til 2 måneder alt efter hvad behovet er😇
Hanne lægge kostplan efter det man kan lide/ det man plejer og spise så man skal ikke ud og handle en masse madvare ind som man ikke kender til og ikke ved om man har smag for.
Hanne er rigtig god til at man smiler og er glad når man gå også selvom om vægten ikke lige var der hvor man ønske det😋så kan kun varmt anbefale Hanne🤗

Reply from Kostklinikken Sovi
Absolut professionel rådgivning, rigtig gode kostplaner som bliver tilpasset ved behov, altid smilende og venlig rigtig dejligt sted at komme og få hjælp.