Kronborgliving Reviews 10

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Millionbyggeri blev til afgrundsdyb skuffelse

Efter at have betroet Kronborg Living opførelsen af vores 40 m2 helårs-anneks m. badeværelse - og efter et overordentlig positivt og tillidsvækkende planlægningsforløb frem mod leveringen - fulgte otte måneder med hvad vi oplevede som et opslidende og særdeles ubehageligt forløb, præget af ventetid på og uenigheder om udbedring af diverse skader, fejl og mangler. Til sidst gav vi op, selv om vi så - med udgangspunkt i vores byggesagkyndiges rapport over de resterende fejl og mangler - var nødsaget til at hyre andre håndværkere for at få bragt byggeriet i en tilfredsstillende stand, så vi kunne søge om ibrugtagningstilladelse.

April 25, 2024

Lille sommerhus - stor drøm

Har fået leveret sommerhus på 32 kvm. I huset er bad, toilet og køkken. Det er meget flot og meget lækkert.
Forud var nogle møder med rådgivning og en masse valg. Mine valg. Jeg købte et køkken i IKEA, som blev leveret til den hal, hvor de bygger husene. De samlede og monterede. Jeg var et par gange på besøg i hallen, og det så godt ud - også i processen.
Når først byggeriet er i gang, er det svært (for mig) at forstå, at det ikke snart er færdigt. Der gik måske i min optik et par måneder for meget med at gøre færdig og levere. Og dato for levering svævede længe.
Men de leverede i fin stil. Og resultatet er rigtig godt. Jeg har ikke efterfølgende fundet "dårlige løsninger". Det er kvalitet hele vejen igennem. Og hyggeligt at tale med både Otto og Casper undervejs.

June 26, 2022

Super høj kvalitet

Vi havde længe overvejet udbygning af vort sommerhus beliggende I Vejby Strand, og endda nået så langt at få arkitekt tegnet forslag, men kunne hurtigt se, at det ville blive en lang og usikker proces – hvem skulle styre byggeriet, og kunne det tegnede transformeres til et solidt og funktionelt hus, uden at forvolde skade på det eksisterende?
Løsningen blev at vælge et fritliggende anneks, men tæt på det eksisterende hus – og derefter blev det hurtigt klart, at Kronborg Living ville være de rigtige til at bygge huset. De bygger jo huset indendørs – så alle detaljer er håndværks- og designmæssigt gennemtænkt – og derefter leveres et færdigt hus flyvende gennem luften og lander på det støbte fundament!
Siden byggede de en fantastisk terrasse i iatoba træ, der forbandt hovedhus og anneks på smukkeste vis.
Otto Rydeng var vores kontaktperson i firmaet, og han orienterede os løbende om alle trin og hjalp os med at tage de rigtige beslutninger undervejs og var en super projektleder.
Der var aldrig et øjeblik hvor vi tvivlede på, at vi nok skulle få leveret et flot hus.

June 20, 2022

Modtog et superflot anneks

Modtog et superflot anneks
Modtog et superflot anneks, som passede perfekt sammen med hovedhuset. Fantastisk kvalitet og smukt. Otto styrede processen med et super overblik. Alt står snorlige efter et år. Kan kun anbefales.
Jens

May 27, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Stilfuld tilbygning fra Kronborgliving …

Har fået leveret en tilbygning fra Kronborgliving! Helt fra start har de fra Kronborgliving været gode at spare med! I forløbet har vores kontakt i Kronborgliving, Otto være en super problem løser/ hjælper. Otto er kundens mand i processen! Alle som vi har været i kontakt med i Kronborgliving har været super professionelle, hjælpsomme og været gode til at give os information! Vi er mega tilfredse med resultatet!

Et super produkt og behandling hos Kronborg Living

Vi havde talt med andre firmaer om at erstatte vores skur+carport med et opgraderet isoleret skur men efter at have mødt og talt med Otto, var vi sikre på at det var Kronborg Living, der skulle lave det for os. Der blev ikke oversolgt men lyttet til vores ønsker til Kronborg free og givet konstruktivt modspil. Efter at have accepteret tilbuddet blev alle frister overholdt til punkt og prikke og de håndværkere, der blev sat på opgaven med både at rive ned og bygge virkede virkelig kompetente og hensynsfulde. Vi fik mulighed for at se produktet under byggeprocessen og leveringen var et tilløbsstykke på vejen og blev klaret på en formiddag. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Kronborg Living og Otto.

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik et 34 kvm anneks leveret i…

Vi fik et 34 kvm anneks leveret i December måned fra kronborg. Det har været en gnidningsfri process og vi oplevede et rigtig godt samarbejde med Otto. Vi er meget tilfredse med slut produktet og kan klart anbefale kronborg living og Otto hvis andre overvejer at få bygget et anneks. Kvaliteten er i top.
Mvh Thomas, Risskov

Verdens bedste beslutning

Verdens bedste beslutning, og helt igennem god service fra Kronborg Living.

Vi har for et par uger siden fået vores 22 kvm anneks, som er fantastisk dejligt at opholde sig i. Samtidig er det smukt, godt bygget og utrolig vildt pludselig at have gjort det man ønskede at gøre.

Vi har gennem hele processen fra ide, til møde med Otto (kronborg living) følt os virkelig ordentligt behandlet. Otto har hele tiden fokuseret på at finde den løsning der var bedst for os.

At vi nu har et anneks, er fantastisk. Selv leveringen tog en dag, og var en stor oplevelse for børnene og de voksne.

Jeg kan på alle måder anbefale Kronborg Living til alle der vil udvide.

March 15, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kronborg Living ved Thomas Carlsen har…

Kronborg Living ved Thomas Carlsen har leveret et helt fantastisk helårs anneks til vores Sommerhus i Liseleje. 48kvm med 3 værelser og bad/toilet. Jeg må sige, at det er ét af de smukkeste huse jeg har set, og det lever i den grad op til alle vores forventninger.
Kronborg Living endte yderliger med at bygge en ny isoleret udestue samt sætte nyt køkken og bad i vores eksisterende sommerhus.
Vi har gennem hele projektet haft direkte dialog med Thomas Carlsen, der i sjælden grad forstår og læser tankerne hos en bygherre. Thomas er kreativ, iderig og meget pålidelig. Vi har oplevet en fantastisk god process med Kronborg Living, og kan på det varmeste anbefale dem og Thomas Carlsen til alle der ønsker en kvalitetsbevidst og seriøs håndværksoplevelse.

August 18, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kontaktede Kronborgliving på deres…

Kontaktede Kronborgliving på deres hjemmeside, i håb om at få en indikation af mulige løsninger til vores hus.

Dagen efter blev jeg ringet op, af en yderst kompetent og behagelig mand som guidede mig igennem hele processen og de muligheder der er. Jeg kan næsten ikke vente med at tage næste skridt.

July 3, 2020

Is this your company?