See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik had beter even de reviews kunnen lezen voordat ik bij Lampenzo ging bestellen... Nadat ik de besteld had zou ik een track en trace code krijgen, maar deze nooit ontvangen. Levering duurd... See more

Rated 1 out of 5 stars

Helaas 2 lampen hier besteld, had wel reviews gelezen maar niet hier op Trustpilot de andere reviews waren niet slecht. Nou net zoals de meeste ervaringen hier, allereerst duurde het lang voordat ik d... See more

Rated 1 out of 5 stars

Op 18 januari een lamp online besteld, waarna ik keurig een mail kreeg dat de lamp eind van die week verstuurd zou worden maar nu een maand later nog steeds niets ontvangen. Op mails wordt niet gere... See more

Company details

1. Lighting Store

Information provided by various external sources

Beeldschone lampen en verlichting online kopen en bestellen ver onder standaard winkelprijzen? Wij hebben een zeer grote collectie! Gratis verzenden.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.0

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Vorige week 28-6 een lamp besteld

Vorige week 28-6 een lamp besteld, je gaat er toch vanuit dat dit zo spoedig mogelijk verstuurd wordt. Een mail gestuurd naar ze die de volgende dag werd beantwoord met dat het 6 juli pas verstuurd zou worden. Had ik maar eerder naar de reviews gekeken dan had ik hier nooit wat besteld. Weer een les geleerd.

July 6, 2023

LED ENZO ONBETROUWBAAR

LED ENZO
Zondag 29-1-2023 een bestelling gedaan.
Na een week gebeld wanneer er een levering zou plaats vinden. Via de telefoon zijn ze niet bereikbaar maar je kunt een bericht inspreken. Hierop volgt geen enkele reactie. Daarna een mail gestuurd met het verzoek mochten ze het product niet kunnen leveren mijn betaling kunnen crediteren.
Vandaag nog steeds geen enkele reactie gehad ook geen geld terug. Na je bestelling krijg je keuring een mail dat je bestelling is betaald en in werking wordt gezet,daarna hoor je niets meer.
DUS AAN ALLE DIE IETS WILLEN BESTELLEN DOE DIT NIET... ALS JE AL IETS HEB BESTELD BIJ DIT BEDRIJF..... DOE AANGIFTE VAN OPLICHTING ALS JE GEEN BESTELLING ONTVANGT. Het is simpel en je waarschuwt andere voor online oplichting.

February 9, 2023
Rated 2 out of 5 stars

3x verkeerde trapverlichting binnen gekregen.

Heb bij ze trapverlichting besteld.
1e keer hebben ze het verkeerde opgestuurd, kan gebeuren ,netjes bericht gehad dat het een foutje was.dus nieuwe binnen gekregen.
Toen kreeg ik 2 verschillende kleuren trapverlichting binnen
Weer een bericht gestuurd, 3e zending binnen gekregen en weer verkeerde kleuren binnen gekregen! En ze zouden mij een maand geleden de verzendkosten terug betalen,en nog steeds niet gekregen!

January 20, 2023

Twee lampen besteld

Twee lampen besteld en na een week nog steeds geen bericht over de status. Toen een mail gestuurd en direct antwoord gekregen over de vermoedelike levertijd.
Deze is vervolgens helemaal waar gemaakt . Dus het duurder iets langer ( 2 weken) maar wel helemaal goed gekomen. Dus super tevreden.

July 4, 2021

Slechte service

Dure lamp besteld van 150euro. Levertijd 3-4 dagen...
Kwam na 2,5 week aan, beschadigd.
Direct gebeld hierover maar moest mailen. Pas na 2 weken en meerdere telefoontjes kreeg ik het retourticket toegestuurd via de mail.
Vervolgens pas 3,5 weken en meerdere telfoontjes later eindelijk een nieuwe lamp toegestuurd gekregen.
Heeft uiteindelijk in totaal 8 weken geduurd. Nooit meer! Wat een gedoe zeg.

March 24, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Geen pakketje en geen antwoord!

Heb een bestelling gedaan en krijg zelfs geen mail over mijn bestelling of niets.
Ik heb al mails gestuurd maar ik krijg geen antwoord.
Nu terug een mail gestuurd en indien geen pakketje en geen antwoord dien ik klacht in.
Ik raad de andere mensen met de zelfde klachten aan om dit ook te doen! Samen staan we sterker!!

February 24, 2021

Geen levering

Op mails wordt niet gereageerd. Inmiddels al meerdere keren gebeld elke keer kortaf antwoord, hij komt volgende week. Afgelopen week mail gehad dat het pas maart word, doorgegeven dat ik nu mijn geld retour wil maar wederom geen reactie.

February 20, 2021

Fout correct rechtgezet -

Hadden 2 tuinlampen besteld in april 2011.Er werden echter foutieve formaten geleverd.Oorzaak was een foute bestelcode van de fabricant.'t Was vervelend dat we niet de juiste lampen ontvingen maar Lampenzo heeft zijn best gedaan om een eerlijk voorstel tot oplossing te doen.Een foute levering die door de leverancier wordt rechtgezet , kwoteer ik zeer positief .Pluim dus voor Lampenzoo.

April 6, 2012

Is this your company?