Noget jeg ikke forstår?
Her i weekenden var jeg på besøg hos restauranten, da jeg havde forstået at de havde fået en del gode anmeldelser. Ydermere er de endda Michelin anbefalet, det påstår de om ikke andet selv. Her kommer så det jeg ikke forstår. Hvem har givet dem en Michelin anbefaling? Det må i hvert tilfælde være en del år siden, for den restaurant vi spiste
hos, var da slet ikke noget nær så god, som en firestjernets restaurant.
Misforstå mig ret, jeg siger ikke at det var håbløst, jeg siger bare at det var middelmådigt, måske endda en smule under. Og til den pris de føre, så vil jeg mene at man skal have en på opleveren, både smagsmæssigt, og i forhold til service.
Flere gange oplevede vi forskellige tjenere ved vores bord, som ikke fjernede det brugte service, før jeg var nødt til at bede dem om det. Det er ikke ligefrem noget der skriger af professionalisme. Det er noget jeg føler at jeg kan tale en del om, da jeg har været meget ude at spise igennem mit liv. Jeg har været på de mest snuskede shawarma barer, hvor service og smil ikke var en mangelvare, til de finere restauranter, og alt derimellem. Efterhånden har jeg forstået at der åbenbart er en lidt dårlig trend kørende her i København, som ikke sætter pris på hvad en kvalitativ oplevelse egentlig er, både når det som sagt gælder service, den overordnede oplevelse, og ned til den helt basiske smag i maden.
Denne restaurant lover, som så mange andre her i København, mere end den kan holde. For mig at se er det endnu en dyr måde at blive holdt for nar. Jeg var på nippet til at snuppe en Mcchicken fra MacDonalds på vejen hjem, ikke fordi jeg var hungrende sulten, men mere fordi jeg havde brug for en smagsoplevelse, jeg kunne regne med. Man ved hvad det er, hverken mere eller mindre.
Dog vil jeg sige at der var en enkelt tjener på stedet, med god energi og karisma, intet dårligt at sige der. Men om det er pengene værd at besøge, for den der ved hvad han/hun vil have, og som ikke er bange for at betale lidt ekstra for en god oplevelse? Så er det et klart NEJ herfra.
Jeg var ikke glad for den mad.
Intet hate, bare vores ydmyge holdning.
April 26, 2022
Unprompted review