Var i Le Klint Odense for at høre på reperation af lampe, sikke en fin vurdering og vejledning vi fik af Mette. Sådan en service skal man lede længe efter. Vi takker af hele hjertet.
Company replied
Havde dummet mig gevaldigt og klippet snorene over inde i en skærm til 368'eren. Besøgte derfor butikken i København og fik en fantastisk flot service. Nye snore påmonteret og en demo af hvordan skæ... See more
Company replied
Elsker designet og har måske 12-14 lamper i alt - fordelt på sommerhus og lejlighed 👍🏼 Mange af dem arvet fra både forældre og bedsteforældre. MEN - kundeservice mangler der altså lidt på. Jeg... See more
LE KLINT is a Danish lighting company established in 1943, but the story of the company dates back to the beginning of the 20th century, when a hand pleated lamp shade was folded to fit a paraffin lamp both designed by architect and master of engineering P.V. Jensen-Klint. We have ever since maintained our original concept but we are constantly seeking to develop within modern times. LE KLINT lamps are developed in cooperation with architects and designers who have great respect for our craftsmanship and traditions. We do our best to continually modernize our designs in accordance with today’s technologies and changing trends. The story of LE KLINT is not merely the story of a company, but also a reflection of the history of design and technology for more than one hundred years - a century during which LE KLINT has evolved into today's modern manufacturing company without compromising its integrity.
Egestubben 13, 5270, Odense N, Denmark
No recent history of asking for reviews

Reply from LE KLINT A/S
Jeg henvendte mig i Brand Store Odense, og fik rigtig god vejledning og hjælp til at få monteret ny og længere ledning på min lampe. Da jeg ikke kommer fra Odense, blev jeg tilbudt at få den tilsendt. Jeg har i dag modtaget min lampe med ny ledning som ønsket. Det hele til en rigtig god pris.
Glæder mig til at få den hængt op.
Tak for en udover det sædvanlige god service, Mette🤩

Reply from LE KLINT A/S
Besøgte derfor butikken i København og fik en fantastisk flot service. Nye snore påmonteret og en demo af hvordan skærmen skal monteres korrekt hvilket gik fint da jeg kom hjem. Jeg nyder nu den flotte lampe og tænker tilbage på en dejlig oplevelse hos Le Klint.
Bh Kim

Reply from LE KLINT A/S
Flotte, elegante og klassiske lamper. Vi har set frem til at skulle pryde vores nye hjem med en smuk lampe. Dog en smule frækt, at man skal betale 500 kr. i gebyr for at få ledningen 1 m længere end standard. Ikke købt direkte hos Le Klint, men butikken hævder at gebyret opkræves fra Le Klint. Koster 1 m ledning virkelig 500 kr.? :/

Opdateret anmeldelse.
Le Klint har tilbudt, at vi kan købe en ny skærm til en acceptabel pris. Og det er jeg glad for, for vi synes det er rigtig flotte produkter. Men det er stadig ikke optimal kundeservice, når det er nødvendigt at skrive til hovedkontoret for at klage.
Oprindelig anmeldelse.
Vi var desværre kommet til at ødelægge en lampeskærm til en af vores Lamella 1 Pendler.
På leklint.dk's hjemmeside står der:
"Du kan til en hver tid købe reservedele, eller en ny lampeskærm til din lampe og derved forlænge levetiden."
Jeg henvendte mig til "Brand Store" i Odense og fik at vide, at en ny lampeskærm kunne købes for den nette sum af 5.295 kr.
Laveste netpris for samme lampe (hele lampen - ikke bare skærmen) var den pågældende dato 4646 kr.
Når der på Leklint.dk's hjemmeside står at "Det er en del af Le Klints DNA og grønne tankegang,.. [at kunne reparere lamper]" er det green washing af værste skuffe.

Reply from LE KLINT A/S
Jeg mangler 1 bøsning til min Le Klint SAX lampe, som er gået i stykker. Bøsningen koster vel 1 krone at fremstille, og man kan nemt selv skifte den. Får at vide gennem en af jeres venlige forhandlere, at man ikke kan få en sådan reservedel mere sendt fra jer. I stedet vil I have sendt hele lampen ind til en reparation for at skifte en bøsning. Pris 1400 kr. Hvordan harmonerer det med kvalitet og bæredygtighed - og kundeservice?
Har Sakselampe. Denne skulle have nye sutter så den blev fast i trækket. Jeg sender den ind til reperation via deres butik. Jeg beder specifikt om at der ikke skiftes andet end jeg har bedt om og får en pris på ca. 600kr. Da jeg skal hente lampen, har de også skiftet fatning, ledning og kontakt (som alle virkede perfekt) og jeg skulle betale 1.200 kr for udskiftning af dele jeg på forhånd havde bedt om ikke skulle skiftes.
Har købt 2 stk. Le Klint 23 rosette. Rigtig fin lampe og design, men håbløs montering og lampeskærmen virker meget skrøbelig til sådan en pris. Havde forventet noget andet, men når den endelig hænger, ser den fin ud.
Købte en Swirl 3 lampe til 4000 kr.
Vi er uheldige og en af acrylholderne til skærmen knækker da lampen falder ned og rammer bordet.
Kontakter Le Klint og får beked på at denne lampe ikke kan repareres, men at de gerne vil sælge mig en ny.
Jeg forventer mere af en lampe i den prisklasse end at man bare skal købe en ny. Kunne godt lide designet, men vælger et andet mærke til efterfølgeren.
Da jeg fik brug for reservedele efter et mindre uheld med min lampe, fik jeg blot den arrogante besked at alt er håndlavet og at derfor ikke kunne købes reservedele. Køb en ny lampe var rådet. Magen til vrøvl skal man lede længe efter.
Købte en bordlampe hos den lokale Lampemester, bordlampe fra LE KLINT type 1152.
Pæren gik i stykker efter kort tid og havde forventet, at pæren kunne skiftes - en bordlampe til 2500 kr.
MEN nej, pæren kan ikke skiftes - smid lampen på lossepladsen.
Det er noget svineri, at sælge en dyr lampe som der ikke kan skiftes LED-pære i.
Til alle andre som kunne finde på at købe en lampe fra LE KLINT A/S - et godt råd, find en anden producent.
Dårlig kvalitet og hurtig misfarvning af deres skærme. Jeg ligger inde med 4 ubrugte lamper i original emballage som aldrig er blevet anvendt men alligevel, trods de altid har ligget i deres originale kasser, så er de blevet misfarvet. Jeg ville kunne forstå misfarvningen, hvis de var blevet anvendt men her er der tale om helt nye lampeskærme som har ligget i deres originale kasser i 3-4 år. Nu hvor vi skal have dem op, ser de gullige ud og i følge Le klint, er det hvad man må forvente af deres lampeskærme!
Ingen service. Jeg har haft skrevet til deres kundeservice 3 gange hen over sommeren - uden på noget tidspunkt at få svar fra dem. Kopierede deres flagskibsbutik ind i mailen, uden det hjalp på noget som helst.
Tænker ikke min næste lampe skal være fra Le Klint...
Jeg har netop haft købt en loftlampe fra Le Klint. Lampen skal sættes op på et metal gitter/holder. Da vi pakkede denne holder ud, viste det sig, at den var itu. Metallet var ikke svejst ordentlig sammen. Svejsningen var knækket
Vi havde mistet en ophængsdel til vores swirl lampe og mailede derfor ang. muligheden for at købe en ny. Vi fik straks svar om, at de ville sende en gratis - og nu fem dage efter har jeg modtaget reservedelen.
MEN - kundeservice mangler der altså lidt på. Jeg forstår ikke, at der ikke sælges reservedele på hjemmesiden. Også til de ældre modeller - ex. Vægbeslag til nogle af de ældre væglamper!
En enkelt gang tillod jeg man, at spørge i flagshipstore, og fik et lettere ligegyldig og flabet svar fra ekspedienten.
Derudover, forstår jeg ikke, hvorfor det koster 85kr at få sendt em pakke med jeres lampebørste🤯 Det 10kr dyrer end selve børsten.
Jeg har arvet to Sakselamper fra LE KLINT. Da de mangler en hvid plastic-ring, har jeg taget kontakt til LE KLINT. Deres såkaldte kundeservice i deres flagship store er decideret fræk. Jeg vil ikke anbefale nogen at handle dér. Derudover er det underligt ikke at tilbyde trofaste kunder igennem 50 år muligheden for at købe reservedele til de lamper der har lagt grunden til virksomhedens succes. En kedelig oplevelse hele vejen igennem.
Hvem har sagt at Le Klint Viper ikke kan repareres ??
Hos Elsalg Center Pandrup 98204424 kan og har de næsten alt .
Også mod på at reparere Viper :-)
De har stadig nye til salg.....
Denne smukke lampe giver et behageligt lys. Vi har været rigtig begejstret for udsenet, måske så meget, at vi ikke lige fik tjekket lampens funktionalitet inden køb. Materialet er plast og plexiglas. Kommer du ved et uheld til at tabe skærm eller beslaget, går de i stykker. Nå ja, det kan en glaslampe også, men grunden til at vi har tabt vores, er at en hånd eller et hoved er kommet til at støde imod skærmen. Skærmen har nogle meget små kroge som hænger oven på beslaget - og det kan ikke "låses" fast. Derfor hopper skærmen let af, også ved små uheldige stød. Vi er meget skuffede, da vi troede vi havde fundet en designklassiker, som vi skulle have glæde af i mange år.
Det skal dog siges, at Le Klint én gang har erstattet den ene af vores to lamper, men nu er den gal igen, og det er begge lamper. Le Klint, få det nu fikset!
Købte en Le Klint Swirl 3 i Kobber, dejlig lampe, der dog har et noget ustabilt ophæng (små plastik kroge). Lampe faldt ned på en sofa men gik alligevel i stykker, da indmaden er tyndt plastik.
Le Klint vil ikke sælge reservedelene (indmaden) selvom det er simpelt billig plastik. Sidste lampe jeg har købt hos dem.