Man må ikke lave sjov med admins posts på fb, og når han så sletter ens post, må man aldrig spørge ejeren/admin om han er en firkant, slet ikke inde på fb siden så bliver man smidt ud og blokeret!
See what reviewers are saying
Personen bag LSTV Livingsmarttv er berygtet - og det er ikke for noget godt. Deres idegrundlag: De siger om sig selv: Kernen i Living Smart TV er at A ) FINDE de bedste produkter inden for compu... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Kæmpe klovn uden sans for humor!
En af de største platugler på nettet
Personen bag LSTV Livingsmarttv er berygtet - og det er ikke for noget godt.
Deres idegrundlag:
De siger om sig selv: Kernen i Living Smart TV er at A ) FINDE de bedste produkter inden for computere, smartphones, tablets, kameraer og lign. samt B ) at formidle erfaringer og undervisning i brug af disse produkter!.
Men med idegrundlaget in-mente vågner man sandelig op til en anden verden. Det drejer sig for det meste kun om apple og deres produkter (intet ondt i det) men gud nåde dig hvis du ikke indordner dig under dette koncept. [navn] er apple-fanatiker og dem der ikke er det og kommer med kommentater der ikke matcher dette bliver bedt om at skrubbe af, hvis hans argumenter bliver modbevist, ja så bliver indlæggene slettet både i forum og på facebook. Hvis man fortsætter med sin argumentation så blokerer hr [navn] for en uden varsel. Det er meget useriøst. Du skal tåle at blive sjoflet til og hånet hvis du kan det, så er dette stedet.
Nærværende studievært og aktuelle emner
LSTV Fungere bare og laver nyhederne til enkel og ligefrem
ok ok ok Jeg følger med hele tiden super af de 3 fra Vejle
Living smart er det bedste der er sket for mig er med hver dag på deres udsendelser, jeg syntes at det er godt at konen er kommet med med nogle sjove ting,og så smiler hun dejligt, jeg er for det meste til mac teknik og nyheder af mac produkter.
Uanset hvad i laver af programmer er der sku altid kritik, men klø endelig på for i gør det rigtig godt alle 3
Nede på jorden gaget news
Jeg følger Lstv fordi det bare er super godt lavet, hyggeligt & fordi jeg mærker de virkelig brænder for gaget news.
Hilsen en trofast ser.
Super udsendelser
Elsker at følge LSTV især dem om morgenen. Fik mig blandt andet til at investere i Netatmo vejrstation.
LSTV er super godt ,rigtig god gadget kanal
Kan helt klart anbefale LSTV , ser det hver dag, kan slet ik undvære det 😊.
LSTV er en god gadget kanal, med masser af gode tips og ideer og gode anmeldelser , af bla smartphone , printere, tv osv . Hvis du ik har set LSTV , synes jeg du sku gøre det 😃.
De laver os bare de bedste live programmer og dækker forskellige event , så som Apple Keynote osv . Plus de har et rigtig godt forum , med en rigtig god tone .
tech og gadget nyheder på den gode måde
På Livingsmarttv får man præsenteret nyheder, anmeldelser og gadget i daglig brug, med et glimt i øjet uden at det bliver useriøst . Ydermere har Livingsmarttv det forum med den ubetingede bedste tone jeg har mødt, så her føler alle sig velkommen.
Godt og gratis
Lstv giver en god tech start på dagen - store og små nyheder, blandet med godt humør - og så på dansk.
Utroligt at Kenneth og kompagni har kunnet drevet det så vidt som vi oplever
Jeg er fuldt af beundring over kvalitet, både udsendelsesmæssigt og teknisk. At I tre kan overkomme at holde gang i LSTV er imponerende. Jeg håber at den personlige stil med "legebarnet Kenneth", den "søde checkede Pip" og "den kække Brille" aldrig vil forsvinde fra LSTV. Det er den lim der gør at man spændt venter på næste indslag, nu gennem mange år. Tak for rejsen gennem disse år hvor LSTV er ved at forlade teenage alderen, men stadig ung, kåd og frisk.
God underholdning og brugbare tips.
Min daglige dosis af nørderi, tips og tricks...
Super :-)
Jeg har haft god nytte af LSTV, i forbindelse med køb af NAS og generelt i forhold til elektronik
Fortjener 5 men bliver trukket ned til 3
Dejlig udsendelse, konstruktiv kritik, lækker gennemgang af diverse gadgets, men den favorisering af Apple og nedladende af Android der tit er i programmet, får det for mit vedkommende ned til 3 stjerner hvor det ellers ville havde været en klar femmer!
Virkelig gennemført
Har kun godt at sige, alt arbejde er virkelig gennemført. Jeg ser programmet hver eneste gang, og har gjort det siden begyndelse. Det kan varmt anbefales til alle elektronik interesserede.
informativ og forståeligt
God side med gode andmeldelser for alle os som interesserer sig for gadgets og tech.
forklaret på en måde som alle kan forstå.
dog trænger "dele af ledelsen" til et profesinalisme kursus"
da der på nogle områder er lidt for meget "drengerøv/barnligt"
i opførsel...
men programmet er supergodt.
Super informativ side, med masser af Tech nyheder, guides og gadgets.
Har fulgt lstv de seneste par år med stor glæde. Masser af tech nyheder, anmeldelser og guides. Som adskillige gange har været den afgørende faktor i valget af den næste tech gadget.
Lstv er også meget aktive på de sociale medier. Hvor det er fedt at man ofte har en dialog med folkene bag.
Også har de, de seneste år lavet den absolut bedste julekalender!!
Så all in all, 5 thumbs up. Keep up the good work :-)
Super indslag for gadget og tech interesseret!
Jeg ser GoMorgen Gadget ligeså snart jeg kan komme til det. Deres Click udsendelser er absolut også et kig værd!
Flot service...
Nu har jeg fulgt med, on and off, i mange år. Jeg kender virksomhedens ansatte og ved hvilket engagement de lægger i arbejdet... Jeg er IKKE ekspert, så jeg kan ikke vurdere korrektheden i alt, hvad der GRATIS bliver gjort tilgængeligt for alle os andre; men jeg ved at folkene bag virksomheden gør meget ud af at forklare, at de meninger de giver er udtryk for, er deres egne, og ikke fuldgyldige sandheder. Jeg ønsker LSTV al mulig held og succes fremover, og vil opfordre de mennesker, som af den ene eller anden grund bruger tid på personlige tilsvininger af virksomhedens ansatte til, enten at stoppe med at følge programmet, det er vel frivilligt; eller alternativt selv stille en tilsvarende - øh nej selvfølgelig meget bedre - service gratis til rådighed for os andre. Keep it up LSTV
Super gadget TV
Ser med stor fornøjelse deres programmer. Kan kun anbefales.
Høj klasse!
Suverænt det bedste gadget tv. Top indhold, lyd, billede og redigering.