Living Smart TV Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Man må ikke lave sjov med admins posts på fb, og når han så sletter ens post, må man aldrig spørge ejeren/admin om han er en firkant, slet ikke inde på fb siden så bliver man smidt ud og blokeret!

Rated 1 out of 5 stars

Personen bag LSTV Livingsmarttv er berygtet - og det er ikke for noget godt. Deres idegrundlag: De siger om sig selv: Kernen i Living Smart TV er at A ) FINDE de bedste produkter inden for compu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er fuldt af beundring over kvalitet, både udsendelsesmæssigt og teknisk. At I tre kan overkomme at holde gang i LSTV er imponerende. Jeg håber at den personlige stil med "legebarnet Kenneth", den... See more

Rated 3 out of 5 stars

Dejlig udsendelse, konstruktiv kritik, lækker gennemgang af diverse gadgets, men den favorisering af Apple og nedladende af Android der tit er i programmet, får det for mit vedkommende ned til 3 stjer... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Brænder for sin virksomhed

Har nu gennem 4 år fulgt Livingsmarttv fra de havde deres udsendelse på DK4 og til i dag med flere daglige udsendelser om nyheder, undervisning og anmeldelser af alle mulige gadgets, samt liveudsendelser når der er nyheder som de mener ikke kan vente med at blive vist.
Kan kun ønske dem den medvind som de fortjener for deres store engagement.

Spændende og informativt!

Nu er der ganske vidst en der skriver at Kenneth åbenbart er ekspert i alt - det gode ved lstv er netop at de IKKE er eksperter i alt.
Jeg har gennem et par år fulgt hjemmesiden og ser at der løbende er sket en udvikling i viden omkring gadget og andet elektronik. De forsøger netop gennem test at gøre sig selv og os andre klogere på de små og store ting der kan hjælpe os til en nemmere hverdag.
Dette bliver gjort med en portion humor og en umiddelbarhed der tiltaler mig!

Bliv ved med at lave det i gør!!

Rated 5 out of 5 stars

Laver det så alle kan være med

Har fulgt Kenneth og LivingSmart TV siden Kenneth arbejdede ved Humac Vejle...
Han gjorde det let da jeg skulle skifte fra Windows til Mac, og man sad der med en masse spørgsmål...
Han gjorde det let og nemt forståeligt... Takker stadig for hjælpen..!!

Rated 4 out of 5 stars

Informative underholdning på dansk

Der findes mange engelsk talende gadget programmer på youtube, som dækker et lille teknologi område - alt sammen godt hvis man har ønske om ser noget om det produkt som omtales. LSTV begyndte jeg derimod at se, fordi det var dansk og fordi de dækkede flere produkter - uden at det blev tungt eller kedeligt. Hvor mange gadget programmer er gentagelser af produkt informationerne fra leverandøren, synes jeg LSTV anvender sendetiden til at fortælle om hvordan produkterne er at bruge i virkeligheden på godt og ondt.

Imponerende

Følger dem dagligt og synes virkelig de gør en indsats. Absolut seværdigt og deres dækning af apples keynotes er konge!

uhøjtideligt og godt

Jeg skriver udelukkende denne anmeldelse, da de øvrige anmeldelser her på siden er negative pga EN enkelt sag, hvilket jeg ikke fider fair!!

Jeg kan godt lidt lstv og deres programmer, som jeg mener er lavet professionelt men stadig med et glimt i øjnene!

Det bedste sted for danske tech nyheder

Seriøst & Sjovt!

De gør nyhederne lette at forstå. Udsendelserne er sjove og meget seriøst. Det sjove fanger folk! I skal ikke lade jer nedgøre af andre, jeres arbejde er virkelige godt! :)

Nice

Hey lstv

Jeg syntes ikke det var ok med sg

Men det er jo ikke det man skal bedømme jer på

Syntes jeres udsendelser er helt fantastisk
I laver noget jeg gider se på

Ser alle jeres udsendelser når de kommer og det irretere mig når i går på ferie da jeg bare gerne vil se noget mere fra jer hehe

I er for fede bliv ved med det

August 13, 2014

Is this your company?