Extrem enttäuschende und aus unserer Sicht höchst problematische Erfahrung mit Logic Group AG und Salt. Vor Vertragsabschluss wurden uns mehrfach konkrete Zusicherungen gemacht,... See more
See what reviewers are saying
Med et nybygget hus fik vi mulighed for at vælge Logic matrix løsning. Vi var skeptiske og foretrak anden smart løsning. Indtil vi fik vist og demonstreret flere setups/scener, i et udstillings-hu... See more
Company replied
Company details
- Electronic Parts Supplier
- Business to Business Service
- Electrical Wholesaler
- Electronics Manufacturer
- Smart Dealer
Written by the company
Logic Group er en IoT virksomhed beliggende i Køge med mange års erfaring indenfor udvikling af innovative Smart Home produkter og integreret løsninger.
Theilgaards Alle 9A, 4600, Køge, Denmark
- 70602080
- info@logic-group.com
- www.logic-group.com
Extrem enttäuschende und aus unserer…
Vor Vertragsabschluss wurden uns mehrfach konkrete Zusicherungen gemacht, dass an unserer Adresse spätestens bis Juli 2025 Glasfaser/Fiber-Technologie verfügbar sein werde. Diese Aussagen waren der entscheidende Grund, weshalb wir unsere bestehenden Verträge bei Sunrise gekündigt und vollständig zu Salt gewechselt haben.
Heute, Mai 2026, existiert diese versprochene Technologie weiterhin nicht.
Stattdessen haben wir praktisch überall schlechteren Empfang und schlechteres Internet als zuvor:
- zuhause,
- am Arbeitsplatz,
- im Fitnessstudio,
- sogar im Ferienhaus im Tessin.
Trotz mehrfacher Beschwerden und zahlreicher Kontaktaufnahmen wurden wir immer wieder vertröstet mit Aussagen wie „das Management meldet sich“, ohne dass bis heute eine ernsthafte Lösung angeboten wurde.
Besonders problematisch finden wir, dass die damaligen Verkaufszusicherungen nun plötzlich relativiert oder bestritten werden, obwohl diese Aussagen mehrfach telefonisch gemacht wurden.
Wir haben deshalb offiziell gestützt auf Art. 25 DSG die Herausgabe sämtlicher Gesprächsaufzeichnungen verlangt und prüfen weitere rechtliche Schritte sowie eine Eskalation über Ombudscom und rechtliche Vertretung.
Unser Eindruck:
Solange der Vertrag unterschrieben wird, werden grosse Versprechungen gemacht. Sobald Probleme entstehen, fühlt sich plötzlich niemand mehr verantwortlich.
Wir können jedem nur empfehlen, sich vor einem Anbieterwechsel sämtliche Zusicherungen schriftlich geben zu lassen.
Verdens bedste service
Vi har fået verdens bedste service i Logic Group. Vi skal have lavet et smarthome med deres produkter og de har hjulpet os langt mere, end hvad vi kunne forvente. De står altid klar med hjælp og gode råd. Varm anbefaling herfra.
Verdensklasse service og det bedste…
Verdensklasse service og det bedste produkt.
I forbindelse med bygning af vores nye hus, tænkte vi en smarthome løsning ind, og jeg må sige det er noget af det bedste vi har gjort. Er så glad for alle de muligheder det giver, samt fleksibiliteten hvor man f.eks. bare kan tilføje et nyt batteri tryk, eller ændre i hvordan man vil styre sit hus.
Udover et fantastisk produkt, så skal jeg også nævne den super service jeg altid modtager hvis jeg har brug for hjælp til nogle nye indstillinger. Nicklas er hamrende dygtig og finder altid tiden til at hjælpe og supporter. Det giver en kæmpe tryghed når man som bruger/-ejer, har brug for lidt støtte.
Kæmpe highfive herfra. Jeg er fan.
Fremragende service og smat home løsninger
Logic Group leverer bare hele vejen igennem.
Selvom vores lokale El-installatør aldrig havde hørt om Smart Home, lykkedes det alligevel (med hjælp fra Logic Group - Nicklas og Allan) at få et intelligent hus etableret.
Der var bump på vejen (mest elektrikkernes skyld) men det blev også løst på fornemmeste vis af Nicklas og Allan.
Da jeg ikke tidligere har arbejdet med smart home/fibaro, har jeg søgt megen sparring hos Logic Group, som promte vender tilbage med svar på mine udfordringer eller allerede har løst det i systemet.
En smart home løsning fra Logic Group, er nem og intuitiv at gå til og der udvikles hele tiden nye løsninger, som nemt kan integreres i huset.
Super god Service
Super god Service. Kan anbefale LogicGroup for deres smartHome og service.
Bedste Smart Home-løsning man kan få pt
Logic Group har ét af de bedste produkter til at gøre et almindeligt hjem til et Smart Home. Det kan integreres i de elløsninger de fleste har i hjemmet. Logic Group er superflinke til at yde support når det er påkrævet og interagere med deres brugere i det hele taget. Varme anbefalinger
Fantastisk service
Har fået skifte vores elinstallation ud med smartløsning fra Logic group. Det har været et godt forløb og fantastisk service hele vejen igennem. Har i dag haft video opkald med Nicklas og fået gennemgået systemet for at ændre og tilføje et par småting og der var god tid til forklaringer og spørgsmål. Kan kun anbefale Logic group, hvis du vil have smart Living i dit hjem. Mulighederne er så mange med det system.
Det rigtige valg til vores nybyggede hus
Vi har valgt at lade Logic Group levere vores smarthome i vores nybyggede hus - og vi har bestemt ikke fortrudt. Produktet og service lever op til alle vores forventninger.
Det hele spillede bare da vi flyttede ind. Vi har ikke haft behov for at benytte Logic Group support da det hele er ret intuitivt.
System har virkelig mange funktioner og mange integrationsmuligheder. Det er for os en fordel at systemet ikke er lukket, så vi selv kan gå ind og ændre de ting vi finder ud af fungerer bedst for os, undervejs som vi lærer huset at kende.
Logic Group var forbi for at gennemgå hele løsningen med os og vi fik her mange gode tips og tricks til yderligere automatiseringer og nogle af de mere avancerede funktioner.
De har virkelig godt styr på det hele og yder en eminent service :-)
Fantastisk kundeservice og produkt
Vi har i forbindelse med nybyg valgt en smarthome løsning fra Logicgroup, både til indendørs og udendørs installationer. Og det fungerer som det skal. Al kommunikation med Nicklas fra logicgroup har været meget positiv. Grundig, faglig kompetent og serviceminded vejledning har vi fået - fra start til her 2 år efter indflytning. Vi er meget tilfredse.
Vi var positive i starten
Vi var positive i starten - 4 år siden ifbm nybygget hus - forventningsafstemning har ikke været tilfredstillende og det føles som om at Logic group forventer at man relativt let kan nørde rundt i deres systemer. Vi har forsøgt uden held. Kombineret med manglende systemer der ikke spiller sammen som i deres reklamer. Garageportene kan åbenbart ikke køre sammen med systemet da de ikke har opdateringen udviklet til dette. Status er et nybygget huscompagniet hus hvor vi klub bruger deres pakke til at tænde og slukke lys. Selv ovenlys knapper virker ikke mere. Personerne bag Logic group i Allan og Nicklas er skønne mennesker - produktet er bare ikke logisk desværre.

Reply from Logic Group
Jeg kom i kontakt med Logic Group i forbindelse med at vi byggede nyt hus. Her fik vi installeret et "smart home" fra en anden leverandør. Det viste sig desværre at det slet ikke levede op til vores forventninger og vi måtte starte helt forfra.'
Jeg fandt frem til logic group via søgning på nettet og tog en indledende snak med Allan. Han var super god til at fortælle om hvilke muligheder der er med systemet og hvordan vi kunne komme igang. Løsningen blev at vi købte en start pakke som i første omgang dækkede halvdelen af huset.
Jeg tog et møde med Niklas om vores ønsker og han lavede programmet og sendte matrix og dokumentation på installationen til os. Installationen stod jeg selv for da jeg er elektriker. Det er super nemt at installere da matrix bare skal udskiftes med de 1 pol afbrydere der sidder i installationen. Når jeg var klar kom Niklas ud og gennemgik det hele og lavede et par små rettelser til nye funktioner vi gerne ville have på.
I forbindelse med at jeg selv er begyndt at udvide systemet har jeg løbende talt med Niklas når jeg har haft udfordringer. Det er en super service de levere og både Allan og Niklas ved virkeligt hvad de taler om og yder en super god service. Jeg vil klare anbefale logic group hvis man overvejer et smart home. Det her system kan virkeligt alt og det er kun fantasien der sætter grænser.
Hjælpsomt firma med en fantastisk Smart-House-løsning
Logic-Group fik de eltegninger, som min elinstallatør havde gjort klar i forbindelse med nybyg af mit hus.
Hertil fik de mine egne håndtegninger med alle de ønsker og behov jeg havde for ekstra smartfunktioner i huset.
Logic-Group lavede herefter deres egen eltegning, hvor de almindelige Fugakontakter blev erstattet med matrixkontakterne. Min installatør så det hele igennem og efter en kort telefonsamtale med Logic-Group blev alt installeret som aftalt.
I hele processen har Logic-Group været utrolig kompetente. Ingen ekstrabetalinger og altid kæmpe hjælpsomhed og imødekommenhed – selv efter flere opkald og mange spørgsmål. Mit hus er nu et superfedt smarthus, hvor jeg gennem mit Home Center 3., pir-sensorer, Hue pærer og matrix kontakter selv kan programmere og automatisere alle husets Z-wave enheder. Det er for vildt og det er genialt.
Logic-Group’s pakkeløsning har indfriet alle mine forventninger.
Tusinde tak til Allan Lytken og Nicklas Hyllebjerg fordi I har givet mit hus et gennemtænkt Smart-House-fundament, som jeg selv kan udvide og bygge videre på i fremtiden. I har ikke skuffet!
Arvin
Jeg har fået installeret Logic Groups…
Jeg har fået installeret Logic Groups produkter i mit gamle hjem. Jeg kunne simpelthen ikke overskue processen med at tegne mit gamle hjem op med stik kontakter. INTET problem fortalte Allan. Jeg kommer forbi, også klare vi den sammen :-) 14 dage senere havde jeg et opbygningsforslag til mit hjem inkl. tilbud, og 1 måned senere havde jeg alle produkter med forudinstalleret indstillinger. Det der ikke virkede blev byttet og de installation der viste sig ikke at kunne lade sig gøre, blev ændret til så det passede til mit hjem. FANTASTIK. Niklas, Allan og Ditte har været med mig hele vejen. Udfordringer klare vi sammen og det er altid med smil i stemme fra Logic Group og mine udfordringer er indtil dato blevet løst.
Overvejer du at opbygge dit hjem til Smarthome skal du virkelig overvejer Logic Group. Alle afbryder passer til LK kontakt panel, så det er bare at få det gjort.
Det her produkt og menneskerne bag er FANSTATISKE. Tak til Niklas, Allan og Ditte :-)
Det hele spiller og deres kundeservice…
Det hele spiller og deres kundeservice er helt i top.
Valgte egentlig Logic Group ud fra deres Matrix kontakter der visuelt er meget pænere end tilsvarende smarthome selskaber. Har så efterfølgende fundet ud af at det kun er fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave af smarte funktioner med Logic Group, og behøver man hjælp er deres kundeservice altid klar.
Fantastisk service
Har fået min nye hus med en ret advanceret smart home installation hvor jeg har gjort brug af en Logic Group installation. Må bare sige at den service jeg har fået - både under byggeprocessen men også efter vi er flyttet ind, har været helt uovertruffen. Niklas fra Logic Group har været ekstrem hjælpsom og løbende kommet med tweaks til min installation. Vil klart anbefale et lign setup til andre.
De bedste smart home produkter på…
De bedste smart home produkter på markedet. Fin service fra firmaet.
Smarthome til nybyg
Hatten af for kompetent og yderst hjælpsom support. Vi har i forbindelse med nybyg valgt en smarthome løsning fra Logicgroup. Som det er med den slags projekter så har vi haft en masse ændringer undervejs, også efter installation. Vi modtog et komplet prorammeret setup. Alt fungerede præcis som det skulle. Derudover har Logic Group ydet eminent support for at hjælpe os i mål med de ændringer vi senere ønsket. Jeg kan kun anbefale Logic Group.
Integrering til Homey
Syndt at man ikke gør mere ud af at sikre sig at ens produkter virker til andre platforme end Fibaros løsning.

Reply from Logic Group
Fra skepsis til bestilling….. Stor ROS.
Så er der installeret Smart Home fra Logic Group i vores nye hjem :-). Hele processen har været yderst professionelt. Allerede efter første besøg i prøvehus var ikke bare jeg solgt…. Selv min kone var begejstret (og det siger ikke så lidt - hun er normalt skeptisk overfor de digitale features)…. Nu glæder vi os til at udforske mulighederne. Fedt. Og vi vil helt sikkert koble flere ting på, når vi får behovet. Hvor er det dejligt det hele kan udbygges mere og mere…. Stor ros og tusind tak for alt til Nicklas og Ricco. Logic Group :-)
Super gennemgang og instruktion af…
Super gennemgang og instruktion af systemet med Nicklas i dag. Der var afsat 2 timer. Jeg havde en lang liste med 16 punkter som jeg ønskede at vi skulle gennemgå - vi nåede alt og havde endda mere tid til yderligere programmering. Home Center 3 kan klart anbefales, og basisopsætning af Logic Group er et must som bare gør det nemt og enkelt at få udbytte af investeringen.