Extrem enttäuschende und aus unserer Sicht höchst problematische Erfahrung mit Logic Group AG und Salt. Vor Vertragsabschluss wurden uns mehrfach konkrete Zusicherungen gemacht,... See more
See what reviewers are saying
Vi var positive i starten - 4 år siden ifbm nybygget hus - forventningsafstemning har ikke været tilfredstillende og det føles som om at Logic group forventer at man relativt let kan nørde rundt i der... See more
Company replied
Har fået min nye hus med en ret advanceret smart home installation hvor jeg har gjort brug af en Logic Group installation. Må bare sige at den service jeg har fået - både under byggeprocessen men også... See more
- Electronic Parts Supplier
- Business to Business Service
- Electrical Wholesaler
- Electronics Manufacturer
- Smart Dealer
Written by the company
Logic Group er en IoT virksomhed beliggende i Køge med mange års erfaring indenfor udvikling af innovative Smart Home produkter og integreret løsninger.
Theilgaards Alle 9A, 4600, Køge, Denmark
- 70602080
- info@logic-group.com
- www.logic-group.com
Har fået kyndig og god rådgivning
Har fået kyndig og god rådgivning fra Logic Group igennem hele forløbet. Deres kundeservice har været uden sidestykke.
Fik installeret Matrix komponenter i…
Fik installeret Matrix komponenter i hele huset da det passer perfekt til LK Fuga dåserne. Super god vejledning undervejs i forbindelse med valgt af produkter. Systemet blev leveret og programmeret af Logic Group og det fungerede fra dag 1. Jeg havde lidt problemer med at logge på, dette blev løst øjeblikkeligt - virkelig god service! Vil klart anbefale.
Fremragende service
Vi byggede nyt hus med HusCompagniet og valgte at tilkøbe Smart Home løsningen fra Logicgroup.
Selve systemet kan en hel masse, men med en lille smule teknisk forståelse så kan man finde ud af det meste selv. Og hvis noget driller, så leverer Allan en fuldstændig fantastisk service.
Vi er rigtig glade for løsningen og de mange ting som man efterfølgende kan tilkøbe og tilkoble på den åbne platform.
Et super godt og professionelt firma
Et super godt og professionelt firma, som altid går et ekstra skridt for kunden. Deres produkter bære præg af at være gennemtestet og man kan virkelig fornemme at personerne bag produktet brænder for det de laver.
Produkterne har en masse super gode features, som skal opleves og prøves.
God service og venlig support
God service og venlig support når man ringer for at få besvaret ens spørgsmål.
Smart Smart SMART Nemt
Med et nybygget hus fik vi mulighed for at vælge Logic matrix løsning. Vi var skeptiske og foretrak anden smart løsning. Indtil vi fik vist og demonstreret flere setups/scener, i et udstillings-hus. Samt alle de udvidelses muligheder platformen har, gjorde at vi var overbevist og besluttede os for Logic Groups Løsning.
Vi fik overraskende meget praktisk vejledning og gode råd, af Logics folk, som tydeligvist, selv har løsningen i hjemmet. Og vi var igennem blot 3 revisioner, af opsætning.
Systemet og programmering er logisk og man klikker sig frem til løsninger, frem for at kode linjer. Og der er masser af skabeloner. Nemt!
Med Logic Group løsninger i vores…
Med Logic Group løsninger i vores nybygget hus, er alt el nu bare en hel del nemmere at gå til, det fede ved deres løsninger er at, det kun er fantasien der er stopklodsen. Så med en god portion fantasi, så er det bare at skrue deres produkter sammen, så de lige passer til dig.
Fra en meget tilfreds kunde
Fremragende service og vejledning LANGT…
Fremragende service og vejledning LANGT ud over det sædvanlige.
Vi har fået kampangetilbudet på Smart Living igennem HusCompagniet og vi var meget usikre på hvordan det fungerede, men Allan fra Logic Group har givet os den bedste vejledning og gennemgang af produktet. Vi glæder os helt vildt til at få det i vores hus, som står færdigt til sommer.
Vi endte også med at tilkøbe en del, men det sparede os for et stort set tilsvarende beløb hos HusCompagniet, så resultatet er et smartere hus, til næsten samme pris.