Tænk der skulle gå 25 år, før jeg fik fornemmelsen af en bilforhandler/værksted der behandler ens bil som en baby. Under servicering kommer der et link til video hvor der vises standen og hvilken tin... See more
See what reviewers are saying
Rigtig god service hos Lysen biler i Sorø. Skulle have skiftet til vinterdæk og havde bestilt en tid 1/2 time inden lukketid fredag. Grundet uforudsete forsinkelser kom jeg et kvarter for sent til... See more
Ved skift af vinterdæk til sommerdæk blev venstre forhjul ikke strammet tilstrækkeligt og efter få dage måtte jeg tilkalde Falk - som gik hjulskruerne efter og stammede op på ve forhjul Da jeg hen... See more
Company details
Information provided by various external sources
Lysen Biler har været i branchen i mere end 40 år. Vi giver dig hele fem bilmærker at vælge imellem og vi har altid 75 - 100 nyere brugte biler på lager. Vores fokus på god kundeservice og kvalitet, har været afgørende for at vi idag kan byde dig velkommen i hele 3 bilhuse fordelt på Sjælland. Vi ses hos Lysen Biler i Sorø, Ringsted & Næstved. Lysen Biler forhandler Suzuki, Mazda, Nissan, Mitsubishi, Fiat & Fiat Professional. Vi yder altid en god service Altid konkurrencedygtige priser Stort udvalg af nye & brugte biler Vi er altid friske på en hurtig handel
Nordmarksvej 2, 4180, Sorø, Denmark
- www.lysenbiler.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Useriøst værksted samt mekaniker og service
OPDATERING d. 3/12:
Jeg er ikke i tvivl om, at I ikke er enige i forløbet jeg har beskrevet nedenfor.
I har ej heller været enige i de fejl, der forekom på bilen efter køb.
I har ikke kunne finde en eneste fejl på bilen - selvom man ikke er i tvivl om der er fejl.
I har ej reageret så hurtigt som I kunne.
Men kun reageret, fordi I bemærkede min utilfredshed over jer som firma.
———————————————————-
Jeg vil nu fortælle om min oplevelse med LysenBiler og deres manglende service og seriøsitet.
Jeg købte en Seat Mii fra 2015 der havde kørt 146.000 KM hos jer d. 3/9-24.
Jeg får umiddelbart en rigtig god service af sælgeren - lige indtil at bilen begynder at få problemer.
Allerede samme dag, hvor jeg henter bilen, begynder olie lampen at lyse.
Jeg vælger at køre ind til siden - og kort efter stopper lampen med at lyse.
Jeg forsøger at kontakte værkstedet, som desværre har lukket.
Derfor vælger jeg at kontakte min egen mekaniker - som kommer med noget olie til min bil. Han kan konstatere at der INGEN olie er på bilen. Og hvis jeg havde forsat med at køre, ville motoren blive ødelagt.
Jeg kontakter LysenBiler den efterfølgende dag, som oplyser mig, at de selvfølgelig gerne vil tage bilen ind og kigge på den og se om noget er gået i stykker.
Jeg kører til Sorø samme dag, hvor LysenBiler hurtigt konstatere at der ingen fejl er på bilen (som det plejer at være).
Jeg bemærker kort efter en pive lyd når jeg kører omkring 110/120 km/t samt en knirkelyd når jeg kører over bump.
Jeg kontakter igen LysenBiler, som endnu engang får bilen ned.
Først kører en værkfører i bilen, som ikke kan konstatere pive lyden.
Derefter kommer en anden ung mekaniker som gerne vil have mig med i bilen.
Han konstatere lyden, da vi kører i bilen. Men hurtig bliver den vendt over på, at jeg jo har været vant til en EL-bil som ikke siger noget, og om jeg ikke bare kan skure højere op for musikken, så jeg ikke kan høre lyden. Mener du seriøst det tænkte jeg bare?
Han mente det bare var fordi den kørte høje omdrejninger i bilen.
De vælger at beholde bilen, men i mellemtiden vælger jeg at sende en mail til indehaveren af LysenBiler - hvor jeg oplyser at jeg ønsker de laver min bil eller at jeg gerne vil have mine penge tilbage, samt at forbrugerrådet og ankeklagenævnet må med ind over, hvis dette ikke kan lade sig gøre. Så bliver der lige pludselig booket tid hos FDM Værksted.
LysenBiler fortæller mig, at FDM ej heller kunne høre pive lyden i bilen ved 110/120 km/t. Selvom den unge mekaniker hos LysenBiler sagtens kunne høre pive lyden.
Jeg får bilen tilbage, med samme fejl som jeg havde indleveret den med.
Jeg vælger, at leve med pive lyden og bare skure højere op for musikken når jeg kører.
Lige indtil......
Jeg kører på motorvejen d. 20/11 på vej til arbejde - hvor bilen vælger at ''slukke'' midt ude på motorvejen. Alle lamper lyser i bilen og jeg vælger at køre i nødsporet.
Lamperne stopper med at lyse, og jeg vælger at køre videre - men den vælger at gøre samme nummer endnu en gang.
Jeg kontakter vejhjælp samt LysenBiler som siger at jeg bare skal komme med bilen.
Bilen bliver leveret torsdag d. 21/11, hvor jeg ringer derned senere på dagen og spørger om der er fundet ud af noget.
De siger, at de lige er igang med at sætte strøm på bilen og de ville kontakte mig når de vidste mere.
Jeg hører intet fra dem om fredagen d. 22/11.
Jeg får en opringning kl. 09.30 mandag d. 25/11, hvor værkføreren igen fortæller mig at bilen ikke fejler noget. Men at de lige ville kigge en ekstra gang på bilen og ringe til mig senere på dagen.
Jeg hører intet fra LysenBiler - så jeg vælger selv at kontakte dem 15.55 hvor der er 5 min til værkstedet lukker.
Jeg snakker med den unge mekaniker, som spørger om ingen havde kontaktet mig?
Jeg svare at, jeg jo nok ikke havde ringet, hvis en af jer havde kontaktet mig.
Han fortæller igen, at bilen ikke fejler noget, og der har været 2 mekanikere på bilen for at undersøge den og de har ikke kunne konstatere noget.
Jeg fortæller ham, at jeg synes det er ret bekymrende, at hvis der har været flere mekanikere på bilen og de ikke kan konstatere hvad den fejler når den vælger at ''slukke'' på motorvejen...
Jeg får af vide at den unge mekaniker, at de vil kontakte mig igen tirsdag.
Jeg bliver ringet op at værkføreren som fortæller mig at bilen er klar til afhentning.
Og at de nu havde skiftet et kabel og lavet bagruden som ej heller virkede.
Dette opkald kommer kl. 15.45, altså 15 minutter før de lukker.
Jeg vil blot fortælle med det her skriv. At det er et virkelig useriøst firma, hvis man vælger at købe en brugt bil hos dem.
De kan aldrig konstatere nogen fejl - og deres service med at kontakte folk, er virkelig ringe.
Jeg vil personligt aldrig sætte mine ben igen hos LysenBiler i Sorø eller i deres andre afdelinger.
Tag virkelig jeres måde at behandle folk i mente næste gang I har en ny kunde.

Reply from Lysenbiler
Rigtig god service hos Lysen biler i…
Rigtig god service hos Lysen biler i Sorø.
Skulle have skiftet til vinterdæk og havde bestilt en tid 1/2 time inden lukketid fredag. Grundet uforudsete forsinkelser kom jeg et kvarter for sent til aftalen. Ingen brok fra Lysen biler og jeg fik skiftet dæk, selvom det blev efter lukketid inden bilen var klar. Tusind tak !!
Venligt og imødekommende personale.
Venligt og imødekommende personale og bilen var færdig til tiden.
Der er ikke garanti på reparationer
Der er ikke garanti på reparationer. Vil stærk fratrække jer fra dette værksted... Der skal i ikke handle og reparere hvis i har spørgsmål om min oplevelse så må i godt skrive til mig på sanskidk @ gmail com så kan jeg sende beviser og billeder så i kan se hvad jeg snakker om, Køb hellere Kia end have noget med Nissan at gøre, føj...
Super god service lige fra køb af bil…
Super god service lige fra køb af bil til booking af service og servicering af bilen 😊 kan kun give min varmeste anbefaling.
Dårlig service i verdensklasse
Lysen biler i Sorø yder ekstremt dårlig service og ændre i aftale så tidligere er indgået. Kan på det kraftigste anbefale ikke at handle bil hos Lysen biler.
Det er desværre ikke et enkelt stående tilfælde, men er sket gentagne gange.
Herudover formår de ikke at løse problemer med min bil så jeg indtil videre har haft min bil på værksted i hvert fald 5 gange med samme fejl!

Reply from Lysenbiler
Ingen respons på henvendelser
Ingen respons på henvendelser
Jeg har nu skrevet to gange for at få oplyst en pris på et service på min bil, men hører ikke fra jer.
Jeg forsøgte at gå ind i bestillingen for at at se om jeg kunne se prisen der men nej, det kunne jeg heller ikke. Dog responderede i på denne ved at ringe og lægge en besked på min tlf svarer om at I kunne se jeg havde forsøgt at bestille tid og tilbød at jeg kunne ringe til jer for at aftale tid.
Top useriøst selv om jeg har købt bilen hos jer.
Godt der findes andre og mere seriøse værksteder.
Lysen biler I sorø
Så har vi lige købe en ny suzuki swift desire hos lysen biler i sorø, det er vores 3 Swift, og den 7 bil vi køber hos lysen biler.
Vi får altid super imødekommende god og professionel service og rådgivning.
Vores nye Swift har navigation som standart, og Anders brugte al den tid det tog os at være fortrolig med systemet, han hjalp med at download app til bilen, og tilslutte vores mobiltelefoner. Vi benytter også værkstedet, og kunne aldrig finde på at få vores biler serviceres andre steder.
Klargjort til syn, men ikke godkendt
Jeg havde den 9.april en aftale om at få min bil til service, eftersyn, klar til syn og synet. Aftalt 3 uger forinden.
Efter reparationerne, der beløb sig til 6709 kr var der imidlertid ingen tider til syn, så det måtte jeg selv få ordnet en anden dag.
Det gjorde jeg så, og en gik ikke igennem synet på grund af tæret bremserør og ubalancerede bremser
Ved fornyet henvendelse til Lysen Biler blev jeg omstillet til værkstedet, men forbindelsen blev afbrudt uden at jeg kom igennem.
De har ikke henvendt sig til mig siden - med en beklagelse eller eventuelt et tilbud om efterreparation.
Så nu kan jeg ikke bruge min bil, og jeg må betale for yderligere reparation på et andet værksted og for et omsyn.
Ikke nogen god forretning for kunden!!
Dårlig service og Faktura uden anmodning I Sorø
Jeg kom på værkstedet med min nye Mazda3 for at få tjekket hvorfor min I-stop ikke fungerede. Jeg sad der i 10 minutter hvorefter ekspedienten fortalte mig at det TPMS som lyste i instrumentbrættet, hvilket jeg godt var klar over.
Yderligere 10 minutter efter kommer hun tilbage og fortæller mig at det er fordi TPMS ikke er tilgængelig og har testet bilens batteri. Bilen er fra 2022 og der er stadig garanti på den, derfor kig jeg til jer som autoriserede.
Alligevel skulle jeg betale kr. 650,00 for en test af mit batteri som jeg ikke havde bedt om.
Min tidligere bil var en Volkswagen hvor jeg havde garanti på den og der fik man meget bedre service.
Det giver ikke lyst til at komme tilbage til sådan et værksted!!!
Har haft Nissan Arie til service hos Lysen Biler i Sorø. God service og venlig betjening. Kan anbefales derfor 5⭐️
Virkelig god service
Virkelig god service. Købte brugt bil hos dem og blev betjent af Mathias som var service minded, hjælpsom og udførte et professionel salg. Min egen bil var total skadet og de gjorde alt for jeg hurtig kunne være kørende igen👍 vil benytte dem igen og anbefaler dem gerne.
Brug ikke dette værksted
Da jeg henvendte mig og påtalte fejlet fik jeg INGEN undskyldning , indehaver mente at der nok havde været en fremmed og løsnet skruerne -- min bil står i aflåst garage. - så ...
Forhandler fortrød køb af byttebil selvom købsaftale var underskrevet
Anden og sidste gang som kunde i butikken/Lysen Biler i Sorø. Første bilkøb gik fint og jeg vendte derfor tilbage som kunde. Anden bilkøb var en underlig omgang.
Havde udset mig en ny varevogn hvor min gamle Proace med 150.000 km på tælleren skulle indgå i bytte. Sælgeren gennemgik bilen (ville ikke prøve den), vi blev enige om byttepris, jeg betalte fakturaen og hentede efterfølgende den nye varevogn. På vej hjem bliver jeg ringet op af sælgeren der spørger om jeg ikke har glemt at fortælle ham noget = at byttebilen vibrerer i tomgang og at jeg har oplysningspligt om den slags. Jeg svarer at det er en bil der har kørt langt og at han jo selv har gennemgået den.
Jeg får 3 valgmuligheder:
1: De indskriver bilen på værksted for åben regning i mit navn uden prisloft.
2: De trækker 35.000 + moms fra bytteprisen.
3: Handlen går tilbage med undtagelse af registreringsomkostningerne.
Jeg valgte den sidste løsning, hentede min gamle bil og kommer ikke igen som kunde.
jeg har haft bil siden 1964,jeg har…
jeg har haft bil siden 1964,jeg har handlet bil i sorø 2 gange, jeg har aldrig fået bedre behandlig andre steder og det gælder værksted og salg. jeg er nu 83 år og får en god behandlig.venlig hilsen leif jochumsen
Lysenbiler svarede aldrig på min henvendelse vedr værkstedsforløb
Lysenbiler svarede aldrig på mine refleksioner. De giver mig en følelse af at Lysen Biler drives af en umoden ledelse. Min hustru og mig skriver et længere brev til Lysen Biler, brevet er dateret 27 juni 2023, det har titlen "Refleksioner over værksted i Ringsted" årsagen til vores brev var at vor bil var på værksted i perioden 1.maj til 12 juni 2023. Personalet har hele tiden været flinke,men resultaterne kom langsomt og bilen viser i skrivende stund stadigt motorfejl. Værkstedet har dog oplyst mig, at det ikke betyder noget.
Dårlig service
Dårlig service. Sælger ung gut. kan intet huske af hvad vi aftalte. Og havde ikke styr på noget som helst, havde mere brug for at fortælle os hvor lidt værd vores dieselbil var. Sætter aldrig mine ben der igen. Det er ikke den lysen butik jeg husker da jeg købte min først bil.
Jeg har købt en Mazda, fik forkert registreringsattest!
Jeg har købt en Mazda, hos Lysen biler i Sorø.
Jeg glædede mig til at få min egen bil.
Så kom den foreløbige registreringsattest med min mands navn. Jeg henvendte mig til Lysen og fortalte at det var min bil. Magnus spurgte om det var ok den stod i begges navne. Tja det var det vel, Da vi så fik registreringsattesten stod den i min mands navn ( og mit navn )og med ham som primær bruger af bilen.
Jeg bad Lysen ændre det så bilen kom i mit navn, det kunne de godt for kr. 380. Synes ikke jeg skulle betale for deres fejl. De vidste jo det var min bil.
Så pas på kære kvinder, dette er en bilforhandler som sælger til mænd. Absolut sidste gang jeg handler der.
Min datter har købt sin første nye…Brugt bil.
Min datter har købt sin første nye brugte bil hos Lysen Biler.Virkelig god service,sommerfælgene var skæve,der blev bestilt nye med det samme,under garanti,kan kun anbefales 6 stjerner.