Jeg kan 100 % anbefale Kåre Lykkebo hos PMA Biler i Roskilde. Fantastisk personale og imødekommende mekanikere, som virkelig lytter til deres kunder. Jeg er meget glad for at komme der. Mvh Mehm... See more
See what reviewers are saying
KGM Torres EVX ejer :-). Fantastisk kompetent afdeling i Roskilde. Efter montering af træk hos Grome Automobiler Frederikssund, hvor de splittede bilen ad, overtog PMABILER Roskilde sagen. De har nu... See more
Company replied
Jeg har for nylig købt en JAC E30X Nordic hos pmabiler, og hele processen har været helt igennem positiv. En stor tak til Johan, Kasper og Kåre for deres venlige og professionelle service... See more
Company replied
Satte bil til skadesbehandling efter 2 småskader og har oplevet en Odysse med lang leveringstid hvor aftaler ikke er overholdt med PMA biler og mange søforklaringer er afgivet Bla. leveringsti... See more
Written by the company
Mvh
Mehmet Ariseven
Taxa ejer 🚖
Ejer af KGM Torres EVX.
Sælger gave en god vejledning ud fra…
Sælger gave en god vejledning ud fra mine behov. Det var mere en samtale med fordele og ulemper frem for en sælger som for enhver pris ville have en kunde.

KGM Torres EVX ejer :-).
KGM Torres EVX ejer :-).
Fantastisk kompetent afdeling i Roskilde. Efter montering af træk hos Grome Automobiler Frederikssund, hvor de splittede bilen ad, overtog PMABILER Roskilde sagen. De har nu genskabt bilen i sikker stand, opdateret software og lavet service. Sjældent har jeg været så tryg ved et værksted :-)

Reply from PMABILER A/S
Service er top prioritet hos PMAbiler
Service er top prioritet hos PMAbiler, jeg ville klart anbefale at man kiggede forbi.

Rigtig fin service
Tak for en fantastisk fin service jeg oplevede, da jeg stod uden bil, som var kørt på værksted, hvor den skulle være i 3 uger.Da jeg havde udfordringer med at komme til værkstedet tilbød man på Nissan at hente mig på stationen for at køre mig til Nissan, hvor en lånebil ventede på mig. Jeg blev meget glad og taknemmelig for den fine service. Tusind tak for så fin service😊

PMA biler i Køge..
PMA biler i Køge...
Værdsætter ikke deres kunder og aflyser gerne aftaler flere gange i streg.
De tager overpris for service og hvem ved hvad.. Deres serviceaftaler er dyrere end selve servicet, så igen har de ikke deres kunder kær!
Kan overhovedet ikke anbefale dem, virker slet ikke til at de har forstanden eller evnen til at drive en ordentlig virksomhed!
SVAR TIL PMA BILER 19/8-25
Det er ikke helt rigtigt!
I gav mig først en pris på 3700kr. derefter gav en anden medarbejder mig en pris på 3300kr, hvorefter I går ned på 3000kr, fordi jeg har fundet en bedre pris hos en konkurrent til 2200kr.
Grunden til at det så alligevel blev jer der skulle udføre service på min bil, var fordi der allerede skulle laves en garantisag på bilen.
Og hvis I altid bestræber jer på at give jeres kunder den bedste service, så havde I vel heller ikke aflyst min aftale hos jer 3 gange og yderligere lade ens bil holde mere end 30min. Før I tager den ind på værkstedet.
Den serviceaftale som I gav tilbud på, indgår der KUN service af bilen og 10% rabat på reservedele i forbindelse med servicet, så for mig virker det mere til at I malker jeres kunder for så mange penge som muligt!
Men sådan kan man jo også drive virksomhed på, men så skal man bare stå ved det!

JAC E30X Nordic
Hele købet og al kommunikation blev håndteret via e-mail, uden at jeg behøvede at møde op fysisk – og alt forløb gnidningsfrit.
Bilen blev leveret præcist som aftalt, til tiden og i perfekt stand.
Alle mine spørgsmål og bekymringer blev besvaret hurtigt, klart og ærligt, hvilket gav mig stor tryghed.
Jeg sætter stor pris på deres effektivitet, ærlighed og kundevenlighed.
pmabiler kan varmt anbefales, hvis du ønsker en tryg og fleksibel bilhandel i Danmark.
Tusind tak igen!

Fantastisk oplevelse
Har nok haft den bedste oplevelse med en bilforhandler til dato hos PMABiler.
Havde en mindre udfordring med min bil, som min tidligere forhandler ikke kunne/ville hjælpe mig med - men det kunne PMA snildt klare på ingen tid.
Virkelig professionelt og venligt personale og fik mig også en god snak med Nicolaj.
Selvom det ikke var den store opgave, var hele oplevelsen fantastisk og kørte derfra med et smil på læben.

Reply from PMABILER A/S
Satte bil til skadesbehandling efter 2…
leveringstid hvor aftaler ikke er overholdt med
PMA biler og mange søforklaringer er afgivet
Bla. leveringstid på dele og sygdom på værksted samt malerarbejde ér forsinket
Manglende kommunikation fra skade afdeling
samt løfter om opringning ikke over holdes

Reply from PMABILER A/S
Der glemte, men kom stærkt igen
Har i dag oplevet en super service hos PMAbiler i Køge.
Bevares, de "glemte" at lave min bil, så da jeg kom og skulle hente den i forgårs, måtte jeg tage derfra med en låne bil i stedet (uden beregning... 😅)
Da jeg så kom i dag og skulle bytte bil, havde de ud over det der skulle laves på parkeringsbremsen, også skiftet batteriet i min fjernbetjening, skiftet den knækkede bolt på min baghjul som jeg ellers selv skulle i gang med uden beregning.
Jeg har derfor både fået lavet min bil, men har også sparet flere timer i weekenden, som nu kan bruges på min familie i stedet.

Reply from PMABILER A/S
Jeg har kun haft dårlige erfaringer med…
Jeg har kun haft dårlige erfaringer med Nissan Roskilde.
Jeg købte en Nissan Leaf i 2023. Efter en måned mens jeg var igang med lynladning af bilen, låste bilen og kunne hverken lade eller køre. Så den måtte hentes på fejeblad.
De får lavet det og jeg henter bilen derefter.
Så opdager jeg at bilen har utrolig mange forhandlinger med opladere når jeg lader almindeligt. Det vil sige den holder pauser med opladningen og er derfor længere tid om at lade.
Med lynladere stopper den opladningerne nogen gange eller vil slet ikke starte med at oplade.
På trods af mange beviser på min påstand, har Nissan Roskilde ikke ville tage ansvar og mener selv der ikke er noget galt med bilen.
Udover det har jeg fået udleveret mine vinterdæk da jeg ikke længere har tiltro til stedet, og vil få en anden til at skifte dem.
Der sidder så tyverisikring på mine sommerdæk, så vi ikke kan få dækkene af uden en speciel adapter til at fjerne dem. Stedet påstår hårdnakket at den skulle ligge i bilen i det rum hvor tingene er til hvis jeg punkterer. Men jeg har aldrig selv haft åbnet det rum før da vi skulle skifte dæk nu her, og den er der ikke! 😡
De snyder alt det de kan! Selv på prisen når man køber bilen!

Reply from PMABILER A/S
Ekstrem dyrt at får skiftet til fire…
Ekstrem dyrt at få skiftet til fire nye dæk på min Qashqai.
Inklusiv alt koster det nemlig 9430 kr. at få skiftet til helårsdæk hos PMA Køge.
Hvad berettiger dem dog til at være så meget dyrere end andre udbydere?
Man føler sig taget ved næsen for at sige det pænt.

Rigtig god oplevelse.
En stor tak til Emilie, hos PMABILER i Køge!
Vi havde en fantastisk oplevelse med at købe vores nye bil. Emilie mødte os altid med et smil og masser af tålmodighed - selv når vi havde spørgsmål uden for almindelig åbningstid.
Servicen var fremragende, og vi satte stor pris på den grundige gennemgang af bilens apps efter købet.
Vi vil klart anbefale PMABILER og Emilie til alle, der skal købe bil.

Reply from PMABILER A/S
Hvilken velkomst man får hos PMABiler
Hvilken velkomst man får hos PMABiler.
Vi var ude for at sondere terrænet mht at købe ny elbil. De andre steder vi var for at prøvekøre nye elbiler, når ikke PMABiler til sokkehøjden. Hos PMABiler blev vores ønsker hørt og imødekommet, og her 14 dage efter vi hentede vores nye Nissan Ariya, er fornemmelsen stadig rigtig rigtig god. Fra første møde med PMABiler, til forløbet omkring aftale, til den mellemliggende periode, hvor vi ventede på vores nye bil, til afhentningen. Kun stor ros herfra.

Reply from PMABILER A/S
Arrogance? Svarer ikke på henvendelser fra deres…
Svarer ikke på henvendelser fra deres egen hjemmeside

Reply from PMABILER A/S
Sådan burde alle bilforhandlere møde…
Sådan burde alle bilforhandlere møde deres kunder.
Har haft min Mitsubishi Outlander til service hos PMA biler i Køge et par gange trods bilen er købt andetsted.
Var ikke tilfreds med værkstedet hvor jeg oprindelig købte Outlanderen, PMA indfriede alle forventninger på værkstedet inklusiv kompetent og venlig kundebetjening hvor kunden mødes i øjenhøjde.
Fik en længere prøvetur i Nissan Ariya - og så måtte vi eje en sådan. Og her imponerer PMA salgsafdeling med rigtig god dialog og imødekommenhed vedrørende selve handlen. Desværre for dem endte det med 3.5 måneds ventetid før vores nye bil kom fra Japan, og jeg har formentlig trukket rimelig store veksler på sælgers tålmodighed - ringede og kom forbi ofte med opfølgende tekniske/how to spørgsmål vedrørende Ariya - havde jo masser af tid til at læse instruktionsbogen online. Men dialog var hele vejen igennem forløbet kompetent og imødekommen, alle ønsker imødekommet. Har igennem årene handlet flere biler flest fra ny og forskellige mærker. Og det er første gang jeg i den grad føler mig set og hørt som kunde også efter slutsedlen er underskrevet. Nu har jeg sådan set bare en bekymring tilbage - at jeg fremover må holde mig til biler som PMA biler forhandler.

fin service
fin service, vi havde bestilt tid til at prøve bil i køge, sælger var sød, svarede pænt på spørgsmål,
mens vi kørte en prøvetur vurderede han vores bil

Reply from PMABILER A/S
Ville ønske at jeg kunne give mere end…
Ville ønske at jeg kunne give mere end 5 stjerner - Altid god og hurtig service, altid hjælpsomme og imødekommende når man kommer hos jer i Roskilde afdelingen.
Har nu været kunde hos jer i mere end 10 år så mener selv at vi godt må kalde os trofaste kunder.🤭🤗
Stor anbefaling herfra👍

Reply from PMABILER A/S
En helt igennem god oplevelse
Tidligere på året kontaktede jeg PMA i Køge med henblik på serviceeftersyn af vores 4 år gamle Mitsubishi Space Star (Space Star nr. 2). Vi blev behandlet så godt, at vi kort tid efter besluttede os for at booke en prøvetur i den nye Space Star og samtidig få et tilbud på vores gamle bil.
Dér blev vi også behandlet så godt, at vi bestilte en ny bil med det samme. Vi fik en dato, og den holdt stik! Vi blev informeret til fulde om det hele hele vejen igennem, og vi følte os virkelig godt behandlet. Jeg er 'gammel købmand', og jeg savner ofte de gode gamle værdier, men hos Johan og PMA mærkede jeg godt købmandskab.
Så; jeg har nu haft kontakt med PMA på flere måder, så jeg føler, at jeg trygt kan give dem min bedste anbefaling.