Fødselsdagsbrunch
Havde bestilt brunch til 31 personer. Fantastisk mad med alt hvad hjertet begærer, kaffe,the,juice og vand ad libitum.
God pris. Venligt og opmærksomt personale
Kan varmt anbefales
No history of asking for reviews
God pris. Venligt og opmærksomt personale
Kan varmt anbefales
Holdte i dag for min datter 25 års fødselsdag til Brunch for 36 personer..
Man kan kun give 5 stjerner, men de fortjener 10. Har kun positivt at sige : fantastisk brunch buffet, virkelig lækker og stort udvalg, stor ros fra vores gæster, service i top, og rigtig hyggelige intime omgivelser. Det er absolut ikke sidste gang vi holder noget på MacAle. 10 stjerner herfra 👍
Har lige været her i dag til brunch med min kone, og det er noget jeg klart kan anbefale, maden var super, og høflig og god betjening.
Havde bestilt bord. Fin opdækning ved ankomst🍴. Smilende og flink betjening, der hele tiden sørgede for opfyldning af lækker mad; der er virkelig rigeligt og noget for enhver smag🤗
MacAle får de bedste anbefalinger💕
Har i dag været til brunch på Macale, med arbejdskollegaer. Der blev brugt More boxe "Luksusbrunch". På Macale inkluderer det en lille fadøl eller en bitter. Vi spørger om vi kan bytte øllen ud med en glas juice, der er 10kr billigere, det kan vi ikke, spørger så om vi kan få en kande vand istedet. Det er skal tjeneren spørger om, der går lang tid, så komme hun og siger at det kan heller ikke lade sig gøre. Jeg synes det er utrolig dårlig service og vil absolut ikke anbefale Brunch hos Macale. Det er for dyrt og maden er ikke særlig spændende. Jeg kommer ikke på Macale igen