Migogmintinderbaby Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Til grin

Det er helt til grin at hun går meget op i at være åben og ærlig men den mindste konstruktive kritik så bliver folk blokeret. Hun virker ikke til at nyde sit job længere men hun skal bare have nogle penge i kassen. Hun virker uoplagt og doven.

February 5, 2022

Migogmintinderbaby ægte og reel

Migogmintinderbaby er i modsætning til andre virksomheder og platforme, ægte, ærlig og meget reel. Og når man bestiller eks øreringe i shoppen, leveres de med det samme.

November 8, 2020
Rated 1 out of 5 stars

At tjene penge på andre menneskers…

At tjene penge på andre menneskers psykiske sygdomme og sårbarheder er jo decideret uempatisk, amoralsk og forkasteligt. Virksomheden benytter falske profiler til at komme med falske anmeldelser af lydfilen, der får Alexandra til at fremstå som en helgen, der healer og kurerer psysisk syge. Det er under AL kritik og bør stoppes OMGÅENDE da det er decideret farligt.

July 25, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Kvaksalveri og slet skjulte reklamer!!!

Folk skal vide, at Alexandra Staffensen er en privatperson og et brand på én og samme tid. Og at hele hendes forretningsmetode går ud på at blande disse to sammen i en grad hvor man ikke med sikkerhed kan sige hvor den ene stopper og den anden starter. Nogle af hendes reklamer er meget åbenlyse, selvom hun pakker dem ind i sin privatperson. Såsom hendes opslag på Instagram fra i går den 1.april, hvor hun i ramme alvor bruger sit barn og sin kærlighed til ham til at reklamere for en jakke: 'Se ham lige. Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden ham. Her står han i sin nye jakke fra Ellos'. Jeg ved virkelig ikke hvem hun regner med at kunne narre i den sammenhæng.

Men det er så den mindre alvorlige side af det, selvom den er slem nok... Den meget alvorlige side er, at hun igen og igen udøver kvaksalveri - som i kraft af hendes berømmelse når ud til et stort antal mennesker, og derfor potentielt kan skade rigtig mange. Hun har tidligere reklameret for CBD olie. I den forbindelse fortalte hun om sine egne erfaringer med produktet, hvilket jo i sig selv er helt fint, men hun glemte bare lige at understrege at ingen sygdomstilfælde er ens, at alle reagerer forskelligt på behandlinger, og at det derfor langt fra er sikkert at man vil opleve samme positive effekt af produktet som hun selv gør. Og så listede hun sørme også lige en rabatkode ind i opslaget for at friste folk til at eksperimentere med produktet, som altså ikke er ufarligt for alle. Hun forsøgte ovenikøbet at klassificere produktet som kosmetik for at neddysse situationens alvor, selvom Lægemiddelstyrelsen senere fastslog at det altså var et lægemiddel.

Nu har hun så lanceret en lydfil af 20 minutters varighed, som ifølge hende selv skulle kunne afhjælpe nærmest alle psykiske sygdomme og følelsesmæssige belastninger. En direkte hån mod de mennesker der rent faktisk kæmper med disse problemer. Jeg ser intet forkert i at lave en lydfil til sårbare mennesker, men at love dem at den kan afhjælpe deres problemer ER kvaksalveri, og det er at slå plat på nogle mennesker som måske er rigtig desperate efter hjælp, og derfor er villige til at ofre de 150 kr som lydfilen foreløbigt koster. Det er simpelthen direkte ulækkert at udnytte coronakrisen til sin egen økonomiske fordel på den måde. Mange mennesker med psykiske sygdomme er fattige, fordi de pga netop deres problemer ikke er på arbejdsmarkedet. For nogen er 150 kr mange penge, og så er det simpelthen ikke i orden at påstå at ens produkt kan hjælpe dem, uden at have skyggen af evidens for at denne påstand rent faktisk stemmer overens med virkeligheden. Alexandra mener dog selv, at det er 'en lav pris hvor alle kan være med'. Det er foruroligende, at hun tilsyneladende mener at en masseproduceret optagelse på 20 minutter er mere værd end dét. Det overrasker mig dog ikke, da hun generelt forekommer mig at være ramt af et voldsomt storhedsvanvid. Jeg håber hun vil gå til en psykiater en dag, og rent faktisk få noget hjælp til sig selv i stedet for at lege profet og frelser for andre. Jeg tænker det vil gavne hende, og dermed også gavne de mennesker som hendes kvaksalveri er til potentiel fare for.

Uetisk og manipulerende

Det er uetisk at markedsføre en lydfil på 20 minutter som mirakelkuren mod alle tænkelige psykiske udfordringer. Fra angst og PTSD til Borderline og seksuelle overgreb. Hun reposter feedback fra kunder som angiveligt er godt på vej til et balanceret liv efter 20 minutter. På trods af svære diagnoser og lange terapiforløb. Det er decideret farligt at indikere, at hendes produkt kan træde i stedet for behandling hos fagpersoner. At en psykiatrisk sygeplejerske tilmed skulle være ‘dybt imponeret og inspireret’ af hendes evner virker utroværdigt.

For at gøre det hele værre lukker hun benhårdt ned for al kritik ved at blokere folk og slette kommentarer. Selvom der tydeligvis er massiv undren, hævder hun, at hun stort set kun modtager ros og positiv feedback fra sin ‘hær’. Og at den kritik hun får er et udtryk for hate og jalousi. Samtidig græder hun på sin story og går i offerrolle, mens hun takker sine følgere, fordi hendes lydfil bliver ‘revet væk’. Det er manipulation rettet mod sårbare mennesker. Det er en uetisk måde at drive sin forretning på.

Ikke i orden

Har fulgt migogmintinderbaby i længere tid, men glasset flød over da hun begyndte at sælge mirakelkure i en lydfil på 20 min. og ovenikøbet koster 149 kr. Det er sku ikke i orden, at bruge sit så store medie til at skabe illusioner for psykisk sårbare der tror at ved at lytte til den lydfil, er kureret. Jeg hopper ikke på den.

Pas på

Jeg synes hun er et farligt medie, der kører efter at tjene penge på alverdens ting, men som blokerer alt og alle der har en kritisk stemme. Jeg mener hun skaber en illusion om at kunne helbrede mennesker med seriøse psykiske lidelser, ved at sælge dem en lydfil på 20 minutter til 149 kr., og den såkaldte "positive feedback" hun modtager, kan umuligt være troværdig. At en person som har lidt af PTSD, depression, borderline og angst i 7 år, skulle føle sig helt ovenpå pga. Alexandra snakker i 20 min? Den køber jeg ikke...

Hun er så dobbeltmoralsk, og snakker om positivitet, glæde og dans det ud. Men så snart tingene ikke går efter hendes hoved, så skifter hun direkte over til offer rollen og søger medlidenhed. Det handler om at visse personer når ud til 50.000 personer, og de er ekstremt ukritiske i deres måde at agere på, og ikke kan tage ansvar når alle indser de har lavet en fejl.

Rated 1 out of 5 stars

Typen der gerne vil tjene penge på…

Typen der gerne vil tjene penge på svage sjæle. Håber at der snart er nogle der griber ind, en helt igennem ulækker pengemaskine. Hun har ingen uddannelse indenfor det det fælt hun søger ind på. Og er potentielt til skade. For hende er penge alt, og morale intet.

March 31, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Mest forfærdelig og narcissistisk…

Mest forfærdelig og narcissistisk person, jeg har oplevet, der helt uden kvaler rådgiver sårbare mennesker om ting hun ikke aner noget som helst om. Leger guru og påstår, hun kan udrette mirakler. Føj, hun er til at brække sig over. Desuden, rigtig dårlig til at håndtere kritik - hendes personlige mantra er, at hvis nogen synes hun er for meget,så er det nok dem der er for lidt. Yay for ansvarsfralæggelse. Ikke gode egenskaber at have som firma.

September 27, 2019

Det bar’ skod !

Tænk sig at man vil vejlede psykiske sårbare mennesker , til at droppe deres medicin.
Når det så kommer ud i offentligheden , så køre hun sig selv ind i offerrollen ! 🤮🤢

September 11, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Hendes indhold giver tid til…

Hendes indhold giver tid til eftertanke. Hun har nogle pointer, som mange kan bruge i deres hverdag og resten af livet.
Hendes opkvikkende ord har gjort en forskel for mig.
Vil til hver en tid anbefale hendes velovervejede foredrag. Angst, diagnoser eller ej, hendes mindset smitter.

Utroværdig

Censurer kristiske kommentarer, vejleder sårbare mennesker uden evne eller uddannelse til det og samarbejder med utroværdige firmaer. Virker til, at gøre det hele for pengene skyld, og ikke for at hjælpe.

Rated 1 out of 5 stars

Skrev “anbefaler at du tjekker…

Skrev “anbefaler at du tjekker dittekirks stories” efter at den profil afslører at det firma hun laver reklame for er fusk. Jeg havde købt det produkt, som har givet mig kløe og føler mig self snydt. Jeg skrev beskeden til Mig og min tinderbaby for at gøre hende opmærksom på problemet men endte med at blive blokeret uden svar. Sidste uge lavede hun reklame for en hårbørste som også var fusk, hun slettede opslaget men gav aldrig en forklaring eller advarsel til sine følgere som nu er blevet snydt. Øv

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.

Hun er så utroværdig at det ikke er til at holde ud. Reklamerer for diverse produkter som er det værste bras. Man bliver blokeret hvis man stiller spørgsmålstegn ved de ting hun reklamerer for.

Rated 1 out of 5 stars

Har ikke troværdighed til at sælge vand til en dehydreret

Den kvinde giver mig så dårlig smag i munden. At rådgive psykisk syge til at komme ud af offerrollen er ligesom at bede en kræftpatient om det samme (er godt klar over at kræft er en somatisk sygdom) men hun har ingen forståelse for hvor hæmmende en psykisk sygdom kan være.. ville ikke stole på hende til at sælge mig drikkevand hvis jeg tørstede i Sahara

Tak for dig

Foredrag og workshop er on point og giver en så meget. Tak for at give mig troen på mig selv igen og tak for at åbne mine øjne. Vær stolt af dig selv Alexandra. Du har fat i noget godt her!

Is this your company?

Get free account