2.6

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.6

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Vi har haft dem på en sag der tog over…

Vi har haft dem på en sag der tog over 5 år og vi skiftede advokat i dette firma 4 gange fordi de stoppede i firmaet. De har simpelthen været så fulde af løgn og vi kunne aldrig få fat i den advokat som vi nu engang havde. Og når vi endelig kunne få fat i den advokat vi nu engang havde på det tidspunkt så så det hele så godt ud og vi stod godt, vi tabte hele sagen så det har ikke været andet en gang løgn de har lukket ud, og tjent penge på det. Deres direktør var det mest uforskammede menneske og pengegriske. Hold jer langt fra det advokat firma, hvis ikke I vil tages ved r…. som vi blev. 😡😡

January 21, 2026
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Vi har haft det advokat firma.vi havde…

Vi har haft det advokat firma.vi havde 4 forskellige advokater uder vores forløb.og rigtig dårlig behandling.jeg kunne næsten aldrig få fat i min advokat. Og bliv lovet at det hele nok skulle blive godt.det har har kostede mig mange penge,og har følt mig rigtig snydt.jeg vil ikke anbefale det her.og hele forløbet to 5til 6år.

February 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

De har overhovedet ikke styr på loven…

De har overhovedet ikke styr på loven Kasper Hygum sad inde i retten med en fire år gammel retsbog og hørte ikke en skid af hvad der blev sagt han sad og scrollede op og ned på hans pc som om han kedede sig og hørte slet ikke efter hvad der blev sagt hans argumenter var MEGET svage og han gad nærmest ikke det sluttede med at jeg fik dom for ting der ikke kan lade sig gøre som foreksempel at jeg skulle have truet en person der ikke eksisterer (jeg ved ikke engang om det skulle være en mand eller kvinde)

March 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Mlplus giver et kæmpe minus!

Mlplus giver minus!!!
De har kørt en sag for os om udvidelse af lokalplan til Erhvervsbyggeri.
Lige pludselig havde vi fået ny Advokat uden at få noget at vide.
Igennem 1 uge svarede de ikke på SMS, mail, og opkald. Blev kontaktet af Kommunen at de heller ikke kunne få fat i dem og det siger ikke så lidt. Jeg skrev en mail til deres Direktør hun har heller ikke svaret.
Heldigvis har de fundet min mailadresse til at sende en gigantisk faktura for ingenting.
Kan ikke anbefale dette useriøse Advokatkontor.

May 27, 2024

Is this your company?