Zakelijk behoorlijk wat epoxy gekocht voor allerlij projecten. Kwaliteit van de producten zijn goed met de juiste prijs. Ze hebben een mooi assortiment, wat je nodig hebt voor een geslaagt pro... See more
See what reviewers are saying
Heldere en duidelijke uitleg op vele vragen zowel telefonisch, schriftelijk alsook in de winkel. Praktische video’s op de Website. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Bestelde artik... See more
Company replied
Alles vindt ik goed. Duidelijke webshop. Snelle levering. Zeer nette verhouding prijs en hoeveelheid. Ik had eerst bij een bouwmarkt voor 50,- 2K houtrot reparatie opgehaald, Dat was vooral lucht.... See more
Company replied
Properly made website with all the necessary information one could need for the products they offer. Epoxy is very good quality. My second order they made an mistake with sending a wrong product, a... See more
Company details
Written by the company
Mr.Boat Epoxy is dé specialist op het gebied van epoxy, gietharsen, glasweefsels en aanverwante producten. Al meer dan 15 jaar bieden wij hoogwaardige materialen en deskundig advies aan onze klanten, zowel voor hobbyisten als voor professionals. Onze uitgebreide productlijn omvat alle soorten epoxy, epoxy gietharsen, epoxy vloercoatings, versterkingsweefsels, vulmiddelen en diverse producten voor de verwerking van epoxy. Wij leveren deze producten door heel Europa. Daarnaast zijn wij trotse dealer van de gerenommeerde merken Hydrant en Epifanes Jachtlakken.
Contact info
Kikkertweg 15, 1521 RE, Wormerveer, Netherlands
- +31(0)75-6289809
- info@mrboat.nl
- www.mrboat.nl
Replied to 83% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Zakelijk behoorlijk wat epoxy gekocht…
Zakelijk behoorlijk wat epoxy gekocht voor allerlij projecten.
Kwaliteit van de producten zijn goed met de juiste prijs.
Ze hebben een mooi assortiment, wat je nodig hebt voor een geslaagt project.
Helaas is de comminucatie en leveringen zeer slecht.
Beloofde levertijden worden niet nageleefd.
Als je contact zoekt via de mail krijg je geen reactie.
Via de telefoon word je doorverbonden en uiteindelijk de melding dat je word terug gebeld.
Voor ons, als zakelijk account niet mee te werken.
Werk aan een betere communicatie Mr. Boat!
Goede ervaring met epoxy materiaal
Goede ervaring met epoxy materiaal
Service snel en betrouwbaar
Product had een dag vertraging
Product had een dag vertraging. Netjes van op de hoogte gebracht en meegedacht.
Geven goede uitleg door de telefoon
Geven goede uitleg door de telefoon. Daarna epoxy besteld en super resultaat gekregen!!!
Al jaren een top bedrijf🫶
Ik heb op 09-12-2025 een bestelling…
Ik heb op 09-12-2025 een bestelling geplaatst daar zijn wat problemen mee geweest maar dit is naar de tijd door frank passend opgelost hopelijk kunnen we nu toch bezig met de komende projecten.
Bedankt Frank voor de service
Snelle levering en de producten zijn…
Snelle levering en de producten zijn van een goede kwaliteit.

Altijd behulpzaam en oplosingen nabij
Altijd behulpzaam en oplosingen nabij

Reply from Mr.Boat Epoxy
Prima service en snelle levering…
Prima service en snelle levering middels post nl

Snelle levering.
Goede kwaliteit prijs verhouding.
Goeden beschrijving.

Reply from Mr.Boat Epoxy
Goed spul die epoxy van Mr boat
Goed spul die epoxy van Mr boat. Makkelijk verwerken en voor het aquarium uitstekend voor een achterwand.

Geweldige service
Geweldige service, materialen van goede Kwaliteit en super snelle bezorging!

Snelle levering en zeer goed product
Snelle levering en zeer goed product

Top webshop
Top. Heb meerder bestellingen gedaan, een was er zoek geraakt. Werd meteen een nieuw pakket opgestuurd, dat zie je zelden met webshops.

Reply from Mr.Boat Epoxy
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit produkt.

Reply from Mr.Boat Epoxy
Aub beter communicen op website over…
Aub beter communicen op website over levertijden. Duurde nu 1 1/2 week voordat het in huis was, ondanks telefonische toezegging dat het die dag verzonden zou.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.