wielkie dzięki ,za sprawne i szybkie załatwienie naklejek ekologicznych .Niemcy i FRANCJA ,wszystko odbyło wie w terminie i tak jak opisywaliście ,jestem bardzo zadowolony .BRAWO ,BRAWO BRAWO.
See what reviewers are saying
Sprawnie i bez problemów. Oczywiście nie jest to usługa ekspresowa, więc jeżeli potrzebujesz kupić i wyjechać w tym samym tygodniu to kup po drodze. Jeżeli masz przynajmniej 3 tygodnie do wyjazdu to j... See more
Company details
Written by the company
Podróżowanie samochodem po Europie stało się prostsze. | Pomagamy podróżnym i firmom zamówić właściwą plakietkę ekologiczną do Niemiec, Francji i Austrii. | Nasza usługa ułatwia przygotowanie się do wjazdu do stref niskiej emisji w Europie — oferujemy bezpieczne zamówienie online, bezpłatną dostawę i szybką wysyłkę. | Nie masz pewności, której plakietki ekologicznej potrzebujesz do swojego pojazdu lub miejsca docelowego? Napisz do nas na czacie na environmentalbadge.com — chętnie pomożemy. | NalepkaEkologiczna.pl jest lokalną wersją usługi EnvironmentalBadge.com.
Contact info
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
MAREK ,WARSZAWA
Udało mi się sprawnie zamówić
Udało mi się sprawnie zamówić, realizacja zamówienia była dość szybka, wszystko przebiegło OK.
Polecam!
Polecam! To mój kolejny zakup, produkt wysokiej jakości zgodnie z zamówieniem.
Cała transakcja przebiegła bezproblemowo
Cała transakcja przebiegła bezproblemowo. Nalepkę dostałem w formie pdf a następnie oryginał został przesłany pocztą.
Instrukcje przejrzyste
Instrukcje przejrzyste, czytelne. Zamówienie łatwe. Przesyłka do skrzynki pocztowej na podany adres.
Wszystko perfekt.Polecam.
Wszystko jak trzeba polecam serdecznie.
Bardzo szybka realizacja nalepki…
Bardzo szybka realizacja nalepki niemieckiej, doskonała komunikacja z biurem poprzez e-mail
Realizacja zamówienia
Cały proces zamawiania nalepki ekologicznej wraz z wnoszeniem opłaty był bardzo sprawny. Realizacja zamówienia trwa jednak kilka dni - w moim przypadku aż 4 mimo, że wybrałem droższą, ale szybszą dostawę. Trzeba brać to pod uwagę i dlatego zrezygnowałem z usług Poczty Polskiej.
Niestety naklejka zamówiona 08.06.26 nie dotarła
Niestety naklejka zamówiona 08.06.26, do dzisiaj 07.07.26 nie dotarła, przesyłają jakiś nr listu, ale nie ma po nim żadnego śladu, na moje pytanie gdzie jest przesyłka nie są w stanie odpowiedzieć, sprawdzałem w lokalnej poczcie brak takiego listu.
Wygląda jakby nic nie wysłali!
Prosta forma zamowówienia
Prosta forma zamowówienia. Bieżaca inforrmacja o statusie zamowienia. Szybka dostawa z informacją,gdzie powinny byc naklejone. Dzięki.
Zamawiałem nalepkę na niemcy
Zamawiałem nalepkę na niemcy, sama procedura zamówienia przebiegła bardzo szybko a przesyłka dotarła do mnie zadziwiająco szybka biorąc pod uwagę że dostarczała to poczta trradycyjna.
Przesyłka dotarła na czas
Przesyłka dotarła na czas, całość transakcji przebiegła bezproblemowo. Cena bardzo przystępna
Polecam stronę - wyjazd Niemcy
Polecam stronę. Plakietka dotarła do mnie z opóźnieniem, na 10 dzień. Jeśli planujesz wyjazd, zrób zakup z wyprzedzeniem. Może to wynikać z rodzaju przesyłki (Priorytet). Zgłaszałem firmie problem i zaproponowali rozwiązanie jeżeli w ciągu jeszcze dwóch dni nie dotrze do mnie. Jestem zadowolony ze współpracy.
Szybka realizacja
Szybka realizacja, świetny kontakt
Cena przyzwoita . Polecam
Szybko i bez zbędnego stresu kupiłem i…
Szybko i bez zbędnego stresu kupiłem i otrzymałem nalepkę.
Pozytywnie
Naklejka przyszła dość szybko. Czytelna, klej mocny, śmiało mogę polecić.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.