wielkie dzięki ,za sprawne i szybkie załatwienie naklejek ekologicznych .Niemcy i FRANCJA ,wszystko odbyło wie w terminie i tak jak opisywaliście ,jestem bardzo zadowolony .BRAWO ,BRAWO BRAWO.
See what reviewers are saying
Cały proces zamawiania nalepki ekologicznej wraz z wnoszeniem opłaty był bardzo sprawny. Realizacja zamówienia trwa jednak kilka dni - w moim przypadku aż 4 mimo, że wybrałem droższą, ale szybszą dost... See more
Polecam stronę. Plakietka dotarła do mnie z opóźnieniem, na 10 dzień. Jeśli planujesz wyjazd, zrób zakup z wyprzedzeniem. Może to wynikać z rodzaju przesyłki (Priorytet). Zgłaszałem firmie problem i z... See more
Sprawnie i bez problemów. Oczywiście nie jest to usługa ekspresowa, więc jeżeli potrzebujesz kupić i wyjechać w tym samym tygodniu to kup po drodze. Jeżeli masz przynajmniej 3 tygodnie do wyjazdu to j... See more
Company details
Written by the company
Podróżowanie samochodem po Europie stało się prostsze. | Pomagamy podróżnym i firmom zamówić właściwą plakietkę ekologiczną do Niemiec, Francji i Austrii. | Nasza usługa ułatwia przygotowanie się do wjazdu do stref niskiej emisji w Europie — oferujemy bezpieczne zamówienie online, bezpłatną dostawę i szybką wysyłkę. | Nie masz pewności, której plakietki ekologicznej potrzebujesz do swojego pojazdu lub miejsca docelowego? Napisz do nas na czacie na environmentalbadge.com — chętnie pomożemy. | NalepkaEkologiczna.pl jest lokalną wersją usługi EnvironmentalBadge.com.
Contact info
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Szybka dostawa,dobry kontakt z obsluga…
Szybka dostawa,dobry kontakt z obsluga naklejka juz ze mna wszystko swietnie.
Kpina!
Zamowiłam nalepkę, mam auto na benzynę, rok produkcji 2024. Otrzymałam nalepkę EURO4, ktora nadaje sie dla 20-letnich diesli. Oszuści i tyle. 120 zł do śmieci.
U mnie działa
Piszę opinię ponieważ przed zamówieniem mojej naklejki szukałem opinii między innymi tutaj.
Zamówienie złożyłem w środę 15.05.2024, dostałem emaila z potwierdzeniem i z (początkowo) niedziałającym linkiem do śledzenia zamówienia. 16.05 dostałem skan mojej plakietki i informację o wysyłce. Dzisiaj, 21.05.2024 r. list z plakietką dotarł do mnie. W pierwszym emailu otrzymałem informację „Plakietkę ekologiczną znajdziesz w swojej skrzynce pocztowej w ciągu około 7 dni po dokonaniu płatności.” i firma wywiązała się z obietnicy.
Strona i emaile były w języku polskim, kontaktu z obsługą nie potrzebowałem. Zamówiłem wariant drukowany z dodatkową folią samoprzylepną, w kopercie znalazłem pełen komplet wraz z listem.
Na plus zdecydowanie informowanie automatycznymi emailami o postępach realizacji zamówienia, że zamówienie złożone, opłacone, przekazane do druku, wydrukowane i zeskanowane a na końcu wysłane.
Uwaga na oszustów
O terminie do 5ciu dni roboczych na dostarczenie naklejki można zapomnieć, jeśli chodzi o obsługę anglojęzyczna przez konsultantów którzy do każdego maila dodają notkę że ich językiem ojczystym nie jest angielski mam dużo zastrzeżeń. Nie czytają w pełni wiadomości mailowych tylko przeklejają regułki, odpowiadają zdawkowo koło godziny 4-6 następnego dnia. Komunikacja jest bardzo utrudniona. Swoją naklejkę zamówiłem koło 27 listopada i do dnia dzisiejszego 12 grudnia jej nie otrzymałem.
Po tym jak uzgodniliśmy już po moim powrocie z DE żeby firma wysłała ponownie naklejkę na mój adres zamieszkania, konsultantka „Pavlina” wychodzi następnego dnia z zapytaniem o adres hotelu w DE na który ma wysłać naklejkę (gdzie we wcześniejszym mailu informowałem że jestem w PL)
W skrócie - oszustwo na czas, tragiczna obsługa która się wybiela tym że nie umie po angielsku, było zamówić z Allegro i mieć święty spokój.
Polecam szybko przyszła miła obsługa
Baaaardzo długo się czeka
Firma podejrzana, nie dotrzymuje terminów, obiecuje szybką wysyłkę a mija wiele dni i nie ma dostawy. Ja czekam już 10 dni od zapłaty. Szukajcie innych dostawców.
Nie trzymają terminów. Allegro szybciej i taniej
Mieli wysłać 11.01 a wciąż nie wysłali. Miałem wyliczony czas dostawy z czasem wyjazdu do Niemiec. Cena 119zl a w Polsce można za 40 zł bez pisania maili i ponagleń po angielsku uzyskać taką samą. Drogo i niesłownie. Nie polecam.
Zerknijcie allegro. Taniej i szybciej
Błędna naklejka
Otrzymałem naklejek ekologiczna na Niemcy z błędnym numerem rejestracyjnym, pomimo tego ja wysłałem dobry. Sprzedawca nie chce oddac pieniędzy ani poprawić swojego błędu.
Super kontakt i podejście do klienta
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.