Besøget på Naturhistorisk Museum den 30.07.2026 var overordnet positivt, men at male læderskildpadden ved indgangen gylden er en skandale. Det giver et billigt bling-bling-indtryk, og jeg mistænker mu... See more
See what reviewers are saying
Da Naturhistorisk Museum er en del af Mols Laboratoriet, nok mere specifikt, de dyr der hører under Mols Laboratoriet, så vidner det om utrolig dårlig dømmekraft, og en fuldstændig ligegyldighed ov... See more
Naturhistorisk museum er fantastisk at besøge. MEN....den del der udgør molslaboratoriet, er under al kritik Statsstøttet dyremishandling. Heste og køer der sulter, og ikke må støttefodres, hv... See more
Company details
Information provided by various external sources
The Natural History Museum in Aarhus is a Danish museum specializing in natural history.
Contact info
Wilhelm Meyers Allé 10, 8000, Aarhus, Denmark
- www.naturhistoriskmuseum.dk
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dejligt med noget ægte natur
Dejligt med noget ægte natur.
God vidensdeling, som jeg håber vil sprede sig.
Kan kun anbefales herfra.
Det er en skændsel
Det er en skændsel, at Museet står bag et rewilding eksperiment (Molslaboratoriet) i Mols bjerge, hvor de hegne tammeste inde og kalder dem vilde dyr, fordi så synes de ikke at de skal passes ift lødig føde om vinteren, parasitbehandling (især indvoldsorm), hovpleje m.m. Der er set adskillige vanrøgtssager med udsultede heste, som man nægter at vinterfodre. Når barmhjertige dyrevenner så giver dem lidt mad, så bliver de politianmeldt for hærværk. Sådan noget kan jeg under ingen omstændigheder støtte og fravælger derfor både naturhistorisk museum og molslabratoriet.
Trist de vanrøgter dyrene ved Mols de…
Trist de vanrøgter dyrene ved Mols de ser ganske forfærdelig ud.
De er voldsomt tynde og de nægter at fodre dem og pleje dem.
Projektet ved Mols hører under Naturhistoriks museum Aarhus.
Vanrøgt
Det er så trist at Bo Skaarup og Morten DD går ind for vanrøgt, det kan jeg desværre ikke støtte og fravælger derfor både naturhistorisk museum og molslabratoriet.
God service og gode opsøgende guider på museet :-)
Vi havde været på en fin tur på museet med flere indlevende guider som henvendte sig til børnene. Men da vi var færdige og jeg ville hente min pung i bilen til at handle for i butikken, sad der en parkeringsbøde i forruden. Det forstod jeg ikke da jeg havde betalt. jeg ikke tastet bilens reg. Nr. Jeg skrev en mail til museet og de var så venlige at skrive til Parkzone og annulere parkeringsbøden..
Utrolig god service fra Naturhistorisk museum's side :-)
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.