Goed pc ontvangen …
Van de negatieve recensies verwachtte ik alles, maar zoals elke andere winkel verschillende beoordelingen kreeg, ook positieve, inderdaad door naar hun Duitse site te gaan, heb je ook uitstekende beoordelingen. Het product is aangekomen volgens een tijdsbestek van 5 werkdagen, vanuit het buitenland, inclusief weekend. De pc kwam goed ingepakt aan, met een deel aan de binnenkant van dezelfde pc om te voorkomen dat de interne onderdelen tijdens de weg zouden kunnen bewegen en breken. Echt goed bedacht. De pc is echt goed gemaakt eee werkt goed. Ik heb ook een naming opgenomen met de klantenservice van de winkel zelf voor informatie over zowel de verzending als de wifi-installatie, wat een beetje controversieel was, omdat ik nieuw was op dit gebied. Ik kan zeggen dat ze snel en vriendelijk waren om me te helpen. Wat ik nauwelijks geloofde gezien de negatieve recensies. Het enige teleurstel is dat de pc alleen een instructieboekje heeft dat alleen in het Duits is, dus dit heeft me wat tijd gekost in de vertaling, maar over het al heb ik een geweldige ervaring gehad. Ik hoop alleen dat het product uitstekend is en dat het zo doorgaat.