Company replied
Complimenten voor de bezorging. Keurig op tijd na eerst een belletje. Rustig, goed samenwerkend team. Nadat alles netjes in elkaar was gezet en opgeruimd, nog even heldere uitleg. We vroegen o... See more
Company replied
De bestelde spiegel werd uiteindelijk na 7 weken geleverd in plaats van binnen 1 week. Dit heeft mij 6 telefoontjes en veel frustratie gekost. Elke stap in het proces ging mis en er werd vanuit de wi... See more
Oosterbaan Living is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Nijmegen en omstreken. Onze collectie bestaat uit eigentijdse, trendy en betaalbare meubels. Naast onze topmerken Henders & Hazel, Feelings en Profijt Meubel vind je bij Oosterbaan Living ook een moderne eigen collectie. Laat je in onze showroom inspireren door meer dan 50 verschillende stijlkamers. Onze interieurspecialisten verwelkomen je graag en voorzien je van het beste advies.
Graafseweg 777, 6603 CG , Wijchen, Netherlands
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Aardige bezorgers, netjes op afgesproken tijd geleverd. Goed op de hoogte gehouden over de bestelling.

Reply from Oosterbaan Living
Vriendelijk en goeie service van jeroen en luke

Reply from Oosterbaan Living
Na de bezorging van een geweldige fauteuil bleek de oplader van de telefoon niet te werken.. een nieuwe werd besteld en toen de vriendelijke bezorgers Jeroen en Luke deze kwamen installeren bleek het nog niet te werken.. was het dan toch een los kabeltje achter de bekleding? Voorzichtig en netjes werd de bekleding los gemaakt en ja hoor.. en was een los stekkertje.. nadat deze weer ingeplugd was en bekleding weer netjes vast gemaakt werd werkte de oplader! Bedankt Jeroen en Luke!

Reply from Oosterbaan Living
Complimenten voor de bezorging.
Keurig op tijd na eerst een belletje.
Rustig, goed samenwerkend team.
Nadat alles netjes in elkaar was gezet en opgeruimd, nog even heldere uitleg.
We vroegen of ze een kippensoepje lussten, maar dat wilden ze niet, want Jordy was bang van onze drie loslopende kippen. 🤣😂

Reply from Oosterbaan Living
Ik was vanmorgen in uw zaak alleen om rond te kijken en ik was niet van plan om iets aan te schaffen. Echter Mijntje , de interieur adviseuze, luisterde goed naar wat ik mooi vond en tot mijn grote verrassing kwam er een heel andere tafel uit dan ik steeds in mijn hoofd had. Ook adviseerde ze mij niet mijn huidige stoelen te gebruiken maar naar nieuwe mooi bijpassende eetstoelen te gaan kijken. Ook adviseerde ze om te kijken naar een wandkast en een tv meubel ! En ja toen ook nog maar twee salontafeltjes erbij. Uiteindelijk vond ik zelf een staande lamp die goed bij de rest paste. Ik ging dus de deur uit met een compleet nieuwe inrichting voor mijn woonkamer (want de zitbank en 2 fauteuils zou ik behouden). Ik ben zeer tevreden met het advies van haar omdat ze goed in staat was om zich in te leven wat ik mooi vind én er één geheel van te maken! De eettafel vind ik nog het meest verrassend want zonder haar had ik waarschijnlijk die niet gekocht!
Want als zij mij niet geholpen had dan was ik zonder iets te kopen de deur uit gegaan! Mijn complimenten voor haar uitstekende advies!
Ik zal zeker nog eens terug komen!
Ik geniet er nu al van hoe mooi het straks zal worden! Ik weet zeker dat mijn familie en vrienden het ook vast super mooi en sfeervol vinden!

Reply from Oosterbaan Living
Wat een geweldige ervaring hebben we gehad bij Oosterbaan Living Meubelen, en dat is grotendeels te danken aan Melamine! Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten, voelden we ons meteen welkom. Melamine’s expertise als binnenhuisarchitect en interieurstyliste was onmiddellijk merkbaar.
Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en behoeften, en met haar scherpe oog voor detail en creativiteit hielp ze ons om de perfecte meubels en accessoires te kiezen. Wat ons echt verraste, was hoe efficiënt ze te werk ging. In slechts anderhalf uur tijd hebben we onze hele inboedel uitgezocht!
Haar advies was niet alleen praktisch, maar ook inspirerend. Dankzij haar hulp hebben we nu een prachtig interieur dat perfect aansluit bij onze stijl en levenswijze. Het is fantastisch om te zien hoe een professional zoals Melamine het verschil kan maken. We zijn ontzettend blij met onze keuzes en kunnen Oosterbaan Living Meubelen en Melamine van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een unieke en persoonlijke winkelervaring. Geweldig gedaan

Reply from Oosterbaan Living
De levering van onze prachtige bank verliep snel en soepel. De bank is tot de woonkamer geleverd. Top :)

Reply from Oosterbaan Living
top bezorging en montage, vlot en goed georganiseerd door ROY en JORDY

Reply from Oosterbaan Living
Een goede welkomst voor de ontvangst
Kwamen voor een 2 5 relaxbank en werden goed geholpen en het werd een Wishter 2,5 zits 2x elektrisch tweedelig Billy Joe 04 tabasco
Bedankt voor deze ervaring.

Reply from Oosterbaan Living
We gingen kijken voor een relaxstoel en een tapijt. Erg veel keus in diverse modellen en prijzen van de relaxstoelen. Ook veel keus uit mooie tapijten.
Wij zijn zeer goed geholpen door Mijntje, die alles netjes en duidelijk uitlegde.
Zeer aanbevolen, en als we nog meer moeten hebben gaan wij hier zeker terug!

Reply from Oosterbaan Living
Heel goed geholpen in de winkel! We kwamen voor een herkeuze, omdat de vorige bank niet goed was. Dit is super fijn en netjes opgelost, waardoor we de mogelijkheid kregen om een andere bank uit te zoeken. We kregen de tijd en ruimte om een keuze te kunnen maken en werden totaal niet opgedrongen tot aankoop. Goed geinformeerd over de stoffen etc. Fijne, vriendelijke verkoper met een beetje humor.

Reply from Oosterbaan Living
Monteurs erg klantgericht en zeer vriendelijk. Lusten geen koffie oid.
Helemaal top en met de nodige moeite werd de klus top gefixt.
Chapeau voor de mannen.
Met vr gr loet van kleef

Reply from Oosterbaan Living
Bezorgers hebben alles zorgvuldig en netjes geplaatst. Eerst gekeken waar alles moest worden neergezet en toen begonnen.
Roy en Jordanië hartstikke bedankt, sjapo.
Groetjes, Ellen en Marco

Reply from Oosterbaan Living
Vorig jaar hebben mn vriend en ik een cube bankstel gekocht bij oosterbaan wonen..
We zagen een voorbeeld van deze type bank via marktplaats in het wit .
Op afspraak zijn we er vorig langs geweest en hebben eerst op het witte show model bank gezeten om te kijken of t goed en stevig zit , zat top en stevig .
Ik wilde deze cube bank met loungegedeelte in cinnamon brown teddy stof ., uiteindelijk werd de bank geleverd , zag er.mooi uit en zat net zo stevig als de witte showmodel daar bij de winkel heerenveen.
Alleen nu al verliest de bank stevigheid , het middenstuk waar je kan zitten zit je nu opeens al met je kont op harde houten ondergrond, hier en daar zit veelste weinig vulling in want kan niet zo zijn als ik alleen.op deze bank zit dat het nu al zo inzakt hier en daar ,ik weeg 69 kl, heb 1700eu voor deze bank betaald ,ik probeerde vorige week februari 2026 contact op te nemen voor dit probleem en krijg een voicemail, had t ingesproken met telefoonnummer maar tot vandaag gewoon geen reactie , geen na service ivm probleem is ontstaan met de bank.
Baal hier echt van
Groetjes carmen kousbroek

Reply from Oosterbaan Living
Emre en Sem hebben gisteren de meubels afgeleverd en deels gemonteerd, zoals afgesproken. Wij zijn heel goed geholpen en erg blij met onze nieuwe meubels

Reply from Oosterbaan Living
Roy en Björn kwamen keurig op tijd om mijn stoelen te bezorgen. Ook de montage hebben ze netjes verzorgd. Mijn complimenten voor deze aardige bezorgers.

Reply from Oosterbaan Living
Het advies was top. We werden heel goed geïnformeerd.
De uitlevering eveneens top, en alles volgens afspraak geleverd. Roy en Bjorn waren ouderwets klantvriendelijk!

Reply from Oosterbaan Living
Snelle levering en snel en vakkundig geplaatst door Roy en Bjorn.

Reply from Oosterbaan Living
Ik heb hier een kast gekocht en ben zeer ontevreden. Afgesproken levertijd was 2 à 3 weken, maar het werd bijna 8 weken. Communicatie was waardeloos: terugbellen kon niet, omdat collega’s dat “toch niet zouden doen”. Na levering bleken er krassen op de kast te zitten. Binnen een half uur contact opgenomen, maar ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en moest uiteindelijk mailen. Daarna duurde het nóg bijna 3 weken voordat ik weer iets hoorde. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik het zelf maar moest bijwerken met verf en dat er niets meer gedaan zou worden omdat ik had getekend bij aflevering. Geen enkel excuus of oplossing. Echt een slechte ervaring en absoluut geen aanrader.
Super blij met mijn mooie nieuwe bank , de levering ging heel erg soepel , super vriendelijke bezorgers Daniel en Passarella die ook van te voren belde dat ze eraan kwamen . De bank netjes op zijn plek gezet . Top!!!!

Reply from Oosterbaan Living
Learn more about other kinds of reviews.