Ik wacht al geruime tijd op mij bestelling ik denk zeker een maand nog steeds geen oplossing is dit een fake firma
See what reviewers are saying
30 sept rugzak besteld, waar ik vervolgens zelf achteraan moest bellen om te horen dat hij niet leverbaar was. zou 12 werkdagen langer duren. daar hadden ze mij als klant wel uit zichzelf over mogen... See more
Enige tijd geleden een rugtas besteld via de website. Vervolgens kreeg ik een mail dat deze niet meer leverbaar was... waarom wordt deze dan getoond op de website??? (Nu nog steeds!!) Ik moest zelf te... See more
echt zeer slechte site backpack besteld op 22 sept jl. nu naar herhaaldelijk mail contact gewoonweg door hun geannuleerd dit is 1 van hun duurste producten en dan word je zo als klant behandeld d... See more
Company details
Information provided by various external sources
Outdorado.com is vanaf april 2014 opnieuw gestart met een nieuwe eigenaar. Outdorado.com maakt nu onderdeel uit van Kampeerwereld Hendriks in Ermelo. Outdorado.com is ontstaan uit de passie voor bergsport en lichtgewichtkamperen. Het Outdorado team bestaat uit enthousiaste buitensporters die kwaliteit en service gericht zijn en in de winkel en online u graag helpen.
Contact info
Harderwijkerweg 183, 3852 AC , Ermelo
- 0341-411030
- info@outdorado.com
- www.outdorado.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Snelle afhandeling en pro-actieve communicatie
Medewerker stuurde een mail omdat een artikel niet in een bepaalde kleur beschikbaar was. Ik kreeg keuzes voorgelegd: een andere kleur bestellen, of wachten op de juiste kleur en de andere bestelde artikelen alvast ontvangen. Dat noem ik service!
Gewoon zo als het hoort.
Via internet bestellen, wat niet voorradig is, is gelijk te zien, telefonisch alternatief geadviseerd gekregen, andere dag alles netjes in huis. Incl. de energie repen (actie).
Dus volgende keer weer.
Top!
Prima en snelle levering. Plus een leuke verassing: energy-bars meegestuurd gekregen, daar wordt iedere klimmer blij van.
Schitterend
Tof dat jullie moeite deden om het verloren geld door faillissement terugbetaald hebben!Zeer mooi gebaar! Bestelde zaken mooi afgeleverd! Correcte service zoals het hoort!
Afhandeling failissement
Hoewel het redelijk lijkt ongeveer de helft terug te krijgen van het bedrag wat reeds betaald was voor een nooit geleverd product, is het natuurlijk niet naar tevredenheid. Vooraf betalen is dus onverstandig! Ik ben er 90 euro bij ingeschoten en heb voor 90 euro niet direct gewenste spullen moeten kopen omdat wat ik wil er niet is en heel veel kleding niet in normale maten online valt te kopen. Sowieso weinig keus op internet.

Reply from Outdorado.com
geen woorden meer nodig!
Bestelde product niet op voorraad, Keurig op de hoogte gebracht en gehouden over de levering.
Vlotte afhandeling van de bestelling
Een ligmatje onder waarborg kunnen omwisselen voor een ander product.
Dit zonder nutteloze adminstratieve rompslomp. Correcte afhandeling en levering.
Fijne service, goede producten
Bestelde product was niet meer voorhanden. Goed en duurder alternatief werd geboden zonder dat bijbetaling werd verlangd. Snel en correct mailcontact. Bestelling vlot ontvangen en erg tevreden met het klimmateriaal!
Super snel, goede begeleiding
Outdorado heeft de zaakjes goed op orde. Bij wat langere levertijden wordt nagedacht over een goed alternatief zodat ik snel een goed product kreeg voor een prima prijs! Goede service.
uitstekende service
verkeerde product geleverd en in no-time een vervangend product ontvangen. prima service!
Betrouwbare webwinkel met uitstekende service
Recent twee nieuwe slaapzakken gekocht. Hoewel het beide hetzelfde type waren, was de stof verschillend. Na een telefoontje met outdorado kregen we een andere slaapzak opgestuurd. De slaapzak die iets anders was, teruggestuurd. Later kregen we keurig de verzendkosten teruggestort.
Vriendelijke mensen en goede service
Ik ben via de mail en telefonisch goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel en zeer goede service. Ik heb recentelijk en in het verleden diverse aankopen via de site van Outdorado.com gedaan. Ik kan Outdorado.com bij iedereen aanbevelen.
Uitstekende klantenservice en snelle levering!
Ik heb binnen 2 uur verschillende e-mails gewisseld met outdorado, de volgende dag had ik mijn uiteindelijke bestelling in huis. Zo zie ik het graag!
snel en netjes ingepakt
was er niet op voorbereid dat het zo snel werd aangeboden door de pakketten service, zeer tevreden
Tevreden!!
Na eerder failliet was ik een van de gedupeerden want besteld en betaald product ontving ik niet. Normaliter verwacht je bij een faillissement in een dergelijke situatie niets anders dan: geld kwijt, pech gehad. Nu evenwel ontving ik na enige tijd tot mijn verrassing een tegoedbon die ik na de herstart van Outdorado heb gebruikt voor het alsnog aanschaffen van het bestelde product. Alles verliep vervolgens perfect. Al met al zeer goed gereageerd van Oudorado. Ook bij andere bestellingen ben ik altijd tevreden geweest: scherpe prijs, snelle levering, correcte afwikkeling. Ga zo door & niet meer failliet gaan!
Besteld, betaald, geleverd binnen 24 uur
bij outdorado een si mat besteld. niks te klagen en goed geslapen
Uitstekende service
mijn via dit bedrijf geleverde water/drinkzak ging helaas snel kapot. In contact met outdorado aangegeven dat ik deze zak moeilijk kon missen. (als rolstoeler gebruik ik de waterzak om zelfstandig te kunnen drinken). In plaats van de zak naar de fabriek op te sturen, kreeg ik meteen een nieuwe zak geleverd. klasse!
Erg misleidende foto bij artikel
Dit is een eenmalige ervaring. Als in eens maar nooit meer.
Op plaatje stond iets wezenlijks anders dan we kregen.

Reply from Outdorado.com
The Trustpilot Experience