Outdorado.com Reviews

TrustScore 1 out of 5

1.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

30 sept rugzak besteld, waar ik vervolgens zelf achteraan moest bellen om te horen dat hij niet leverbaar was. zou 12 werkdagen langer duren. daar hadden ze mij als klant wel uit zichzelf over mogen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Enige tijd geleden een rugtas besteld via de website. Vervolgens kreeg ik een mail dat deze niet meer leverbaar was... waarom wordt deze dan getoond op de website??? (Nu nog steeds!!) Ik moest zelf te... See more

Rated 1 out of 5 stars

echt zeer slechte site backpack besteld op 22 sept jl. nu naar herhaaldelijk mail contact gewoonweg door hun geannuleerd dit is 1 van hun duurste producten en dan word je zo als klant behandeld d... See more

Company details

1. Sports

Information provided by various external sources

Outdorado.com is vanaf april 2014 opnieuw gestart met een nieuwe eigenaar. Outdorado.com maakt nu onderdeel uit van Kampeerwereld Hendriks in Ermelo. Outdorado.com is ontstaan uit de passie voor bergsport en lichtgewichtkamperen. Het Outdorado team bestaat uit enthousiaste buitensporters die kwaliteit en service gericht zijn en in de winkel en online u graag helpen.

Contact info

Bad

TrustScore 1 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Snelle afhandeling en pro-actieve communicatie

Medewerker stuurde een mail omdat een artikel niet in een bepaalde kleur beschikbaar was. Ik kreeg keuzes voorgelegd: een andere kleur bestellen, of wachten op de juiste kleur en de andere bestelde artikelen alvast ontvangen. Dat noem ik service!

December 30, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Gewoon zo als het hoort.

Via internet bestellen, wat niet voorradig is, is gelijk te zien, telefonisch alternatief geadviseerd gekregen, andere dag alles netjes in huis. Incl. de energie repen (actie).
Dus volgende keer weer.

December 26, 2014

Top!

Prima en snelle levering. Plus een leuke verassing: energy-bars meegestuurd gekregen, daar wordt iedere klimmer blij van.

December 23, 2014

Schitterend

Tof dat jullie moeite deden om het verloren geld door faillissement terugbetaald hebben!Zeer mooi gebaar! Bestelde zaken mooi afgeleverd! Correcte service zoals het hoort!

December 13, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Afhandeling failissement

Hoewel het redelijk lijkt ongeveer de helft terug te krijgen van het bedrag wat reeds betaald was voor een nooit geleverd product, is het natuurlijk niet naar tevredenheid. Vooraf betalen is dus onverstandig! Ik ben er 90 euro bij ingeschoten en heb voor 90 euro niet direct gewenste spullen moeten kopen omdat wat ik wil er niet is en heel veel kleding niet in normale maten online valt te kopen. Sowieso weinig keus op internet.

December 10, 2014
Outdorado.com logo

Reply from Outdorado.com

Beste Marjo van den Ijssel,

Bedankt voor uw reactie. Outdorado is in november 2013 failliet gegaan. De oude eigenaar van Outdorado waaraan u heeft betaald heeft u nooit terug betaald. Wij hebben in maart 2014 Outdorado gekocht uit faillissement verkoop. Hierin zaten erg veel niet terug betaalde orders. Dit was voor ons reden om te kijken of wij budget konden vrijmaken deze klanten zoals u, toch tegemoet te komen. Wij hadden geen enkele verplichting hiertoe en hadden net zo goed kunnen doorstarten onder een andere naam en u niks uitkeren.

50% van de originele order was wat wij maximaal hebben kunnen vrijmaken uit ons budget. Met meer dan 350 klanten die nog een bedrag tegoed hadden was dit in totaal hoog bedrag om uit te keren.

Wij hopen alsnog op uw begrip.

Team Outdorado

Fijne service, goede producten

Bestelde product was niet meer voorhanden. Goed en duurder alternatief werd geboden zonder dat bijbetaling werd verlangd. Snel en correct mailcontact. Bestelling vlot ontvangen en erg tevreden met het klimmateriaal!

October 27, 2014

Super snel, goede begeleiding

Outdorado heeft de zaakjes goed op orde. Bij wat langere levertijden wordt nagedacht over een goed alternatief zodat ik snel een goed product kreeg voor een prima prijs! Goede service.

October 15, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbare webwinkel met uitstekende service

Recent twee nieuwe slaapzakken gekocht. Hoewel het beide hetzelfde type waren, was de stof verschillend. Na een telefoontje met outdorado kregen we een andere slaapzak opgestuurd. De slaapzak die iets anders was, teruggestuurd. Later kregen we keurig de verzendkosten teruggestort.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke mensen en goede service

Ik ben via de mail en telefonisch goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel en zeer goede service. Ik heb recentelijk en in het verleden diverse aankopen via de site van Outdorado.com gedaan. Ik kan Outdorado.com bij iedereen aanbevelen.

Rated 4 out of 5 stars

Tevreden!!

Na eerder failliet was ik een van de gedupeerden want besteld en betaald product ontving ik niet. Normaliter verwacht je bij een faillissement in een dergelijke situatie niets anders dan: geld kwijt, pech gehad. Nu evenwel ontving ik na enige tijd tot mijn verrassing een tegoedbon die ik na de herstart van Outdorado heb gebruikt voor het alsnog aanschaffen van het bestelde product. Alles verliep vervolgens perfect. Al met al zeer goed gereageerd van Oudorado. Ook bij andere bestellingen ben ik altijd tevreden geweest: scherpe prijs, snelle levering, correcte afwikkeling. Ga zo door & niet meer failliet gaan!

Uitstekende service

mijn via dit bedrijf geleverde water/drinkzak ging helaas snel kapot. In contact met outdorado aangegeven dat ik deze zak moeilijk kon missen. (als rolstoeler gebruik ik de waterzak om zelfstandig te kunnen drinken). In plaats van de zak naar de fabriek op te sturen, kreeg ik meteen een nieuwe zak geleverd. klasse!

Rated 1 out of 5 stars

Erg misleidende foto bij artikel

Dit is een eenmalige ervaring. Als in eens maar nooit meer.

Op plaatje stond iets wezenlijks anders dan we kregen.

Outdorado.com logo

Reply from Outdorado.com

Beste Germt,

Bedankt voor uw bericht. Bij het door u bestelde artikel hebben wij staan om wat voor artikel het gaat. De foto die er bij staat is de enige foto die beschikbaar is vanuit onze leverancier. Wij gebruiken deze foto's uiteraard niet bewust om u te misleiden. U kan uiteraard uw order retour sturen en dan krijgt u van ons het bedrag terug.

Maarten van Outdorado.com

The Trustpilot Experience