Simpelthen en fantastisk forretning, med et overdådigt showroom, og en service der er helt i top! Michael er altid imødekommende og i godt humør, og har knowhow i spandevis.
See what reviewers are saying
Jeg er super glad for at komme ved Michael. Michael har en fantastisk personlighed. Jeg er ptsd ramt veteran og der må man sige at Michael har en forståelse som mange kunne lærer noget at.. Je... See more
Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg købte min Twingo hos Outzen biler december 2018. Uden problemer blev alle aftaler, forventninger indfriet og derudover var service på værkstedet helt i... See more
Company details
Bygmestervej 18, 5750, Ringe, Denmark
- outzen@outzen-bil.dk
- www.outzen-bil.dk
Simpelthen en fantastisk forretning!
Michael er altid imødekommende og i godt humør, og har knowhow i spandevis.
Har netop købt en bil hos dem
Har netop købt en bil hos dem – og hele oplevelsen har været virkelig positiv.
Butikken fremstår super professionel, og betjeningen er imødekommende og kompetent. De ved tydeligvis, hvad de taler om, når det kommer til de biler, de sælger.
Jeg fik tilbudt en prøvetur uden tidsbegrænsning, hvilket gav ro til at mærke bilen ordentligt af, uden at skulle stresse for at komme tilbage efter 30 minutter.
Ved udlevering blev der taget god tid til at gennemgå bilens udstyr og funktioner, bilen var fuldt opladt, og de havde endda monteret de vinterdæk, jeg havde købt med, og puttet de sommerdæk som var på bilen, i bagagerummet.
Alt i alt er vi super tilfredse og kan varmt anbefale at kigge forbi, hvis de har en bil, der passer til dig.
Fint værksted
Jeg har haft min bil på værksted hos Outzen Bilcenter et par gange. Arbejdet er blevet udført som forventet, og forløbet har været helt uden problemer. Et fint og helt okay sted samlet set.
Glimrende oplevelse med Michael outzen…
Glimrende oplevelse med Michael outzen da jeg skulle have lavet noget på min bmw. Rigtig imødekommende og hurtige/effektive så man ikke skal vente mere end 1-2 dage på at ens bil er klar igen. Derudover er det fantastisk at de også giver et overblik over hvilke ting der yderligere skal laves på bilen samt den personlige repræsentantion på bilen da den var klar til afhentning. 5 stjerner herfra! Ikke sidste gang jeg får lavet min bil her
Tryghed fra start til slut
Michael fra Outzen bilcenter har givet den bedste oplevelse fra start til slut, da jeg skulle købe min nye bil, som jeg hentede idag.
Ligeså har de hjulpet, når der var problemer med min tidligere bil og fiksede den inden for kort tid. Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg ☺️
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Outzen Bilcenter, Michael. God og professionel behandling fra første telefonopkald til endelig afhentning af bilen. Michael har hver gang vi har talt sammen, givet sig god tid til spørgsmål og ved afhentning af bilen brugte han god tid på at sætte mig ind i bilens funktioner.
Har købt en brugt bil og hele processen…
Har købt en brugt bil og hele processen var rigtig god og positiv. Følte os i gode hænder og bilen blev klargjort til UG. Også opfølgende god service. Kan helt klart anbefale denne forhandler.
God service.
Pletfri kundeservice
Glimrende oplevelse gennem sælger/direktør Michael Outzen.
Jeg købte en bil (Ford Fiesta) og gennem hele købsprocessen har der ikke været noget at komme efter. Bilen blev efterset af mig under lift og efterfølgende testkørsel afslørede skurrende bremser som, uden at presse på fra min side, blev udbedret ved hjælp af nye skiver/klodser i for. Desuden havde forrige ejer monteret andet filter ('Brian' filter/KN filter), dette blev påpeget af mig og udbedret med original filterkasse og filter på firmaets regning. Der blev udført eftersyn efter servicebog og bilen blev synet. Alt sammen uden prisforøgelse.
Nye bremser, dæk (for egen regning) og filter blev monteret af værkstedet og kører uden problemer.
I forbindelse med afhentning af bilen blev jeg ringet op midt på motorvejen af Michael og blev oplyst at bilen var dumpet til syn pga knækket bagfjeder som ikke var opdaget til eftersynet, bilen skulle have ny fjeder og omsynes. En større logistisk udfordring da jeg skulle køre 180 km for at hente bilen og var allerede halvvejs på vej da opkaldet kom, så jeg måtte vende om. Michael kunne sagtens se at det var et problem når nu bilen var lovet færdig og klar på tidspunktet og tilbød på stedet at bilen blev leveret næste dag på firmaets regning (fra Ringe til Herning).
Dette tilbud som plaster på såret var en glimrende løsning der sparede mig for en masse ekstra bøvl og kostede firmaet en smule ekstra i benzinomkostninger, men resultatet var en glad kunde.
Bilen er solgt med 12 måneders CarGarantie, skulle der blive brug for denne garanti (eller reklamationsret) i fremtiden vil dette, og dens dækkeevne, blive opdateret og anmeldt yderligere i denne anmeldelse.
Fremragende service og en imødekommende oplevelse
Allerede fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af et utroligt venligt personale. De var professionelle og imødekommende, og de gjorde alt for at sikre, at jeg følte mig tryg og godt tilpas under hele processen. Forhandlerens mekaniker fortjener en særlig omtale, Han var dygtige og grundige i arbejdet og sikrede, at min bil blev bragt tilbage i perfekt stand. Samlet set kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Outzen Bilcenter. Deres venlige personale, dygtige mekanikere og generøse tilgang til kundeservice gør dem til en fremragende forhandler. Hvis du søger en pålidelig og professionel serviceoplevelse, så er dette det rette sted at gå hen. Jeg vil med glæde vende tilbage til dem i fremtiden.
Endnu engang tusind tak til hele teamet hos Outzen Bilcenter for den fantastiske oplevelse.
Har problemer med min bil
Har problemer med min bil, ringer og må komme med den med det samme, 24 timer senere er den klar og fixet. Virkelig super service. Tak for det.
Elsker du problemer? Så køb bil af denne forhandler!
Super ærgerlig service fra dag 1.
Jeg købte en bil, som jeg forventede var i orden, da jeg kom og hentede den.
Det var desværre ikke tilfældet og måtte køre til ringe, x antal gange. Problemet fik de aldrig løst (grundet ferie og mange andre dårlige undskyldninger) og der kom endda nye problemer, når de havde bilen i hænder. Først da jeg talte med store bogstaver, kom den på et værksted med kyndige fagfolk. De ordnede bilen på et par timer i første forsøg - der blev aftaler og tidspunkter overholdt.
Da det var en stor kamp, at få ordnet de første par ting, havde jeg desværre ikke overskuddet til, at tage kampen op med det resterende.
Jeg vil ikke anbefale, at købe bil ved denne forhandler, medmindre du har masser af overskud og synes det kunne være fedt, at kæmpe en brag kamp for, at tingene er i orden og virker som aftalt.
Et tip, hvis ikke du har overskuddet, læg gerne et større beløb oveni købsprisen.
Det er desværre første bilforhandler, hvor jeg har oplevet så dårlig en service.

Reply from Outzen Bilcenter
Vi oplevede et fantastisk samarbejde…
Vi oplevede et fantastisk samarbejde med Outzen Bilcenter og et kompetent bilhus som mødte os øjenhøjde. Den bedste anbefaling herfra.
Jeg er super glad for at komme ved…
Jeg får altid lavet min bil ved outzen også selvom jeg skal køre 1.5 time hen Til dem. Klart en stor anbefaling herfra🏋️♂️🏋️♂️
Tryghed først
Gennem de sidste 14 år har jeg handlet og fået serviceret mine BMW’er hos Michael og Bent Outzen i Ringe. Den første egentligt mest fordi de ville give det højeste beløb i bytte for min gamle BMW. Det har senere vist sig at servicen og behandlingen af såvel mine biler som på det personlige plan har været meget tilfredsstillende og behageligt.
Jeg sætter pris på at være tryg når jeg leverer mine biler til service, og det samme gør sig gældende ved nye handler. Både leasing og køb.
Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Outzen biler.
Arrogant behandling
Meget mangelfuld reparation til kr30.000. Bilen lød mærkelig ved afhentning og blev påtalt. Kørte mindre end 100km, før jeg havde samme motorproblemer igen.
Michael Outzen var så dygtig, at i første omgang ikke behøvede bilen, for at konstatere, om fejlen var relateret til reparationen.
Bilen blev ved min insisteren inspiceret af Outzen, som klart meldte ud, at det var en ny fejl.
Arbejdet blev ikke sat i gang.
Pris for låne/lejebil kr6.500.
Tidligere informationer havde henvist til en bøjet ventil, som firmaet ved egne store udgifter havde bekostet udskiftet. Da imidlertid en FDM undersøgelse kom på tale, var den alligevel ikke udskiftet. Topstykket har aldrig været taget af.
Michael Outzen er grov og ubehøvlet med total mangel på situationsfornemmelse og empati.
Michael anklager mig for at jeg er ude på at få bilen gratis repareret, hvor jeg i virkeligheden kun forventer, at det jeg har aftalt at betale, er i orden.
E-mails til faren Bent Outzen bliver svaret af Michael Outzen. En stor skam. Har kendt og benyttet Bent OUTZEN i mange år.
Kan man komme i Fængsel for at skrive om sin dårlige behandling af en brugtbilssælger/direktør?
Det er svært at forestille sig. Ikke des mindre er det hvad bilfirmaet Bent Outzen’s advokat har truet mig med, hvis jeg ikke fjerner ovenstående oplevelse.
Som svar tilbød jeg at dele udgifterne til en uvildig undersøgelse, hvorfor jeg fik en specialist i FDM til at gennemgå bilen. Samtidig fik jeg 2 mekanikere til at undersøge bilen. Alle kommer frem til det samme resultat, reparationen er ikke fagmæssig korrekt udført og mangelfuld. Da bilen også skulle synes, måtte et andet værksted udføre det mangelfulde arbejde.
Outzen accepterer ikke FDM specialisten’s rapport som er samstemmende med diverse andre værksteders.
Nu er det op bilfirmaet Bent Outzen, da det kræver en dom at påvise om FDM eller OUTZEN har ret.
Forsættelse følger.
Det hører med til oplevelsen, at OUTZEN fik bilen til gennemsyn igen allerede dagen efter reparationen.
Jeg fik en “LÅNEBIL”.
Da OUTZEN ikke fandt mangler eller fejl ved deres eget arbejde, blev LÅNEBIL til LEJEBIL, pris kr6.500 for en gammel Renault brugtbil.
Man bliver klog af skade, men sjælden rig.

Reply from Outzen Bilcenter
Super god oplevelse
Super god oplevelse - god vejledning og ultimativt nem og hurtig handel.
Renault Captur.
Utrolig og venlig behandling samt virkelig god gennemgang af bilens funktioner. Kan anbefale firmaet
Rigtig god oplevelse
Købte en Fiat 500e la prima cabrio, som vi er super glade for. Dialogen med Bent via mail var hurtig og præcis, prisen var skarp, servicen professionel, og vi er rigtig glade for handlen. Kan klart anbefale at købe bil hos Outzen Bilcenter.
Fantastisk service Outzen Bilcenter
Fantastisk service! Helt igennem utrolig dejlig service, der er ikke ikke øje tørt. Alle er smilende, og man bliver faktisk også budt på kaffe sekundet efter man træder ind hos Outzen bilcenter. Skal man have en ordenlig bil hos nogle man kan stole på så er det ved dem UDEN tvivl. Tak for en dejlig oplevelse og det er ikke sidste gang der bliver købt bil hos jer! Vi er så tilfredse! Hvis man kunne give mere end 5 stjerner havde i, i den grad fået det. Tusind tak.