P.E. Larsen VVS Reviews 32

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Havde fået et tilbud på udskiftning af kuglehane i sommerhus til kr. 1070,00 inkl. moms kørsel og reservedele samt dokumentation på arbejdet er udført korrekt og tæt. Svenden som udfører arbejdet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nedrivning af gammelt gasfyr og opsætning af nyt gasfyr.. Kun positive ord fra mig. Dygtige håndværkere, flot arbejde og dejligt humør de bragte med sig :-) Ovenud tilfreds, og vil fremadrettet bå... See more

Rated 3 out of 5 stars

Middelmådigt arbejde. Ødelagde mere af væggene end aftalt. Slanger under gulvet til vandet for korte, så det blev vanskeligt at lægge et nyt gulv. Montør som afsluttede projektet var sur og usoignere... See more

Rated 3 out of 5 stars

Tilkaldte P.E. Larsen til fejlsøgning af vandlækage på varmtvandsbeholder. Efter Ca. 1 times fejlsøgning hjalp min hustru teknikerne med, at de nok skulle fejlsøge der hvor vandet lå. Og ganske rigtig... See more

1. Plumber

Written by the company

VVS firmaet P.E.Larsen A/S blev grundlagt i 1965 med en afdeling i Bårse. Vi udfører alt indenfor varmepumper, gaskedler, pillefyr, nybyg, renovering m.m.

3.4

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 2 out of 5 stars

Service på gasfyr 1650kr + 1804kr.😬😬😬

Service på gasfyr 1650kr. d. 29/8 , dejligt fyret er klar til når det bliver koldt, meeen NEJ da jeg tænder fyret søndag d. 21/9 sker der ikke noget ingen varme, jeg ringer så til Lau's Varme ApS ( P.E. Larsen) igen det viser sig så, at en udeføler er defekt 🧐 pris 1804,99kr. En føler der koster ca. 800kr. Og som er skiftet på små 30 min. Hmmm 😬
Så meget for det service til 1650kr. 😬😬😬
Og skulle det ikke have været opdaget ved service? Printet ( Føler modstand) var helt irret over!🧐😬🤢
DEN EKSTRA KØRSEL KUNNE JEG HAVDE SPARET, HVIS FYRET VAR TESTET VED SERVICE SOM MAN JO SKAL GØRE!!!😬😬😬

September 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Arbejde ikke op til kode

Dårlig kommunikation, dårlig og useriøs service, ikke noget finish på slutresultat samt er det færdige stykke arbejde på vandlinjen heller ikke op til kode

Efter de er blevet oplyst om dette vil de stadig ikke gøre noget ved det.

July 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Fik lavet service på mit pillefyr…

Fik lavet service på mit pillefyr 13/2-25. Betaler for 1 times kørsel mere end sidste gang de var der og lave service. Så pas på, deres pris afhænger af hvor i landet de skal kører fra, det kan blive en dyr omgang.

Allerede d. 4/3 kommer den første alarm på fyret, manglende brændsel. Jeg renser fyret og der ligger en del ubrændte pille i aske opsamleren og en "kage" af brændte piller i brændkammeret.

Igen d. 8/3-25 kommer der en ny alarm, Varm brænder. Det viser sig så at der er slukket for kompressoren (min fejl jeg ikke tjekkede) service manden har glemt at tænde den igen Jeg ved hvorfor den har været slukket. Jeg renser igen fyret og tænker nu kører det....... Men nej

Igen 11/3-25 kommer der en ny alarm.... Mangler brændsel !! Igen ligger der ubrændte piller og en "Kage" i brændkammeret.

Jeg ringer til P.E Larsen og prøver at sige på en pæn måde, jeg tror ikke Dette service er udført korrekt. Straks er det mit problem og jeg har formodentligt dårlige piller. (Den jeg har fyret med 2 år nu)

Har lavet en efter vejning og den var 200g for lav.

En pæn besked fra P.E Larsen er DETTE ER DIT PROBLEM IKKE VORES......

Så nu skal jeg betale et andet firma for at lave service.

March 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Skift til varmepumpe og udskiftning af radiatorer

I forbindelse med udskiftning til varmepumpe og af radiatorer i huset, ydet P.E. et højt serviceniveau og godt færdigt produkt.

Først fik vi skiftet til varmepumpe. Den fungerede fint, men Christian fra P.E foreslog, at en udskiftning af radiatorer på vores 1 strengere anlæg ville give en væsentlig besparelse og bedre funktionalitet.

Vi fik derfor udover lavet en udskiftning af husets radiatorer, hvilket virkelig gjorde en kæmpe forskel sammen med varmepumpen.

Vi kan nu på vores 1 strenget anlæg have en fremløbstemperatur på ca. 40 grader ved 0 ude temperatur og 45 ved -10 ude. Det vel og mærke med en stabil temperatur på 23 grader indendørs. Et forbrug på ca. 30 kWh pr. dag ved 0 grader udendørs.

Rørføringer blev lavet pænt, og uden krumspring. Der blev faktisk gjort noget ud af at gøre tingene pænt og lige. Ud over det svarede Christian på mine mange spørgsmål ifbm renoveringen, og gav foreslag til forskellige løsninger.

January 30, 2025

Fantastisk service og rådgivning

Kan kun give mine varmeste anbefalinger, efter at have fået opsat varmepumpe af P.E Larsen VVS. Vi var i starten meget usikre på hvad der var den rigtige løsning for os, men efter god dialog om vores behov og formål, fik vi en anbefaling som vi slet ikke havde tænkt over, som nu gør vi står med en langt bedre løsning end vi havde forestillet os :) Tak for god behandling

October 31, 2023

Stor anbefaling af P.E. Larsen ifm. udskiftning af varmtvandsbeholder

Da varmtvandsbeholderen i vores sommerhus begyndte at lække, rådgav P. E. Larsen os og fandt på få dage tid til at udskifte den. Arbejdet blev udført af Christian, som var hurtig og yderst kompetent, og som behandlede de nymalede vægge meget forsigtigt, så vi efterfølgende ikke kunne se, at han havde været der. Derudover forklarede Christian om den nye varmtvandsbeholder på en meget forståelig måde. Stor anbefaling!

August 31, 2023

Stor ros og tilfredshed.

Stor ros og tilfredshed.
Vi har fået udført luft til vand fra P.E Larsen
dygtige medarbejder der er udføre deres arbejde med stor ekspertise. efter følgende har der været god service og opfølgning + vejledning af luft til vand anlægget.

April 10, 2023
Rated 1 out of 5 stars

De laver kun arbejdet halvt men vil…

De laver kun arbejdet halvt men vil ikke i dialog om regningens størrelse omkring deres halvfærdige arbejde. Find jer et andet firma som kan lave det arbejde som I ønsker. Det bliver det ikke her hos dette firma

May 29, 2023

Hej Jørgen.
Det er vi meget kede af at høre - Vil du ikke være sød at lægge dit telefonnummer, så kontakter vi dig snarest muligt.

P.E. Larsen VVS A/S

Rated 5 out of 5 stars

Dygtige og meget hjælpsomme.

Dygtige og meget hjælpsomme.
Min mor havde brug for noget professionel vejledning i forhold til hendes varmefyr. Det fik hun, i en tid hvor hun er meget alene med mange ting.

April 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Stor ros herfra og dygtige medarbejder

Vi har netop fået udført arbejde af P.E Larsen i vores private hus og firma til stor tilfredsstillelse. Vi har fået tilsyn af vores fjernvarme anlæg, tilsyn på gulvvarme og opsat ventilation SAMT hjælp til at spare på varme regningen på 20% i disse tider, af medarbejder Christian som er super til at guide og forklare, så selv lillemor her kan forstå problematikken.

Vi har brugt dem i flere år, og er super tilfredse med deres arbejde, helt fra når vi er i kontakt med deres rådgivere på kontoret til når medarbejderne kommer ud til os.

Kæmpe anbefaling herfra

January 13, 2023

Reply from P.E. Larsen VVS

Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Vi giver rosen videre til Christian, ham er vi også stolte af at have på holdet.

Må i have en rigtig dejlig dag.

Rated 1 out of 5 stars

Det er omsonst at diskutere arbejde og…

Det er omsonst at diskutere arbejde og pris med et stort firma som p.e.larsen vvs. Betal din regning og hold dig væk.

February 6, 2023

Hej Jørn.
Det er vi rigtig kede af at høre. Vi bestræber os altid på, at kunderne får den absolut bedste service.

Vi håber at du får en rigtig dejlig dag.
Vh. P.E. Larsen VVS A/S.

SVINDLERFIRMA - HOLD JER LANGT VÆK

Svenden som udfører arbejdet skal efter min mening lave egen KS på sit arbejde. Dette mener hans overmontør ikke. Han er sikker på at deres reservedel ikke er defekt.
Svenden skal efterfølgende teste 3 tap steder for utætheder og efterfølgende lukke af for vandet igen.
Arbejdet er fint nok, men der kommer lige en ekstra regning på kr. 1070,00 da overmontøren sikkert har givet en forkert pris på det oprindelige.
Mangen til svindlerfirma skal man lede længe efter.
HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!!

January 4, 2023

Hej Jesper.

Vi er rigtig kede af, at det er din oplevelse af vores arbejde.

Vi skal dog påpege, at tilbuddet selvfølgelig ikke gælder det ekstraarbejde, som vores montør blev bedt om at udføre. Når der gives et tilbud fra os af, gælder det kun det stykke arbejde som er beskrevet i tilbuddet. Beder kunderne os om at udføre arbejde udover dette, så pålægges der selvfølglig en udgift udover det oprindelige tilbud.

Vi håber på, at svaret har hjulpet sig, og at du ved en anden gang hvortil der skulle opstå en misforståelse, vil gøre brug af at skrive til vores mail eller at ringe til os, inden at du vælger at anmelde os på trustpilot.

Vi håber, at du får en dejlig dag.

P.E. Larsen VVS A/S.

Rated 1 out of 5 stars

Ubehøvlet og uprofessionelt og dyrt

De hjalp med at slutte olietank til efter vi selv havde flyttet den, deres mand var i huset ca 10 min og tændte fyr, slukkede det igen og derefter fik jeg en regning på 2000 kr. med besked om hvis der er nogle problemer skal jeg ringe.
Da fyret i ny sæson går ud med det samme kontakter jeg igen firma ( der har aldrig før været nogle problemer med fyr og der er olie på og det er nydeligt testet ) og får besked at det skal jeg nu betale for igen hvis de skal se om de har lavet deres arbejde godt nok.
Uhøfligt og ubehøvlet og dyrt !

October 4, 2022

Hej.

Vi er kede af at din oplevelse med os ikke har været god. Vi bestræber os altid på, at vi gør vores allerbedste når vi er ude ved kunderne.

Vi håber på, at du en anden gang vil tage dialogen gennem telefon eller via mail.

P.E. Larsen VVS A/S

En frostskade

Et strømsvigt og frostvejr, som resulterede i ikke mindre end 9 rørskader, blev klaret kompetent...jeg vil bruge firmaet igen, hvis jeg får behov.

January 13, 2022

Reply from P.E. Larsen VVS

Tusinde tak for din fine anmeldelse.

Useriøs virksomhed

Jeg henvendte mit til denne virksomhed med en konkret opgave via deres kontaktformular. Jeg blev ringet op cirka 1 time senere, og fik besøg samme dag. Dette fandt sted før påske 2021. Jeg blev stillet i udsigt at jeg ville få et tilbud i ugen efter påske, herfter rykkede jeg den 13-4 2021 for et tilbud, hvor jeg blev stillet et tilbud i sigte senest den 14-4 2021. Her 2 uger senere har jeg ikke hørt fra dem. Jeg har afskrevt dem som useriøse og kigger andre steder efter en løsning.

April 28, 2021

Hej Mikael.

Vi er kede af, at du giver os 1 stjerne på baggrund af at du ikke har fået et tilbud fra os. Det syntes vi desværre ikke afspejler vores håndværk, da du ikke har oplevet denne.

Vi har ligesom mange andre virksomheder, været præget af en ekstremt travl periode. Vi er også kun mennesker, og vi er kede af hvis udarbejdelsen af et tilbud til dig, er skredet i svinget.

Vi håber dog på, at du til en anden gang vil overveje at bruge os, så du kan se vores dygtige håndværk.

Take a closer look