Het contact met perspectief
Tijdens een telofonisch gesprek, was niet de eerste vraag: Hoe gaat het met u? Neen de eerste vraag was: kunt u alweer nachtdiensten lopen?
Toen ik vertelde dat ik van 1% naar 100% ziek was gegaan, was ze hier NIET van op de hoogte?? Schandalig mijns inziens.
Zou vervolgens een oproep krijgen voor een bezoek aan de bedrijfs arts, had al eens een online gesprek gehad met bedrijfsarts nr 1, maar nu moet ik naar bedrijfsarts nr 2.
Wilde de datum veranderen, toen ik een uitnodiging kreeg, ivm een andere al veel eerdere gemaakte afspraak.
Spreek een bericht in, krijg geen reactie.
Bel de bali, krijg te horen dat mijn leiding gevende dit moet doen.
Meld dit bij de leidinggevende, die geeft door dat ik moet mailen, stuur er wederom een mail uit, krijg meteen een reactie "ik ben er niet, bel de bali
Wordt van het kastje naar de muur gestuurd en met een kluitje het riet in gejaagd.
Krijg dan een overspannen balimedewerkster aan de lijn. Die miste de cursus cominicatie op warme dagen vermoed ik.
en de geen die er dan wat mee moest, die blijkbaar van een voicemail bericht iets af te weten en heeft een mail ontvangen, maar was vergeten te reageren.
Als vloeken mocht, zou ik dat hier hebben geplaatst.
Perspectief, ik weet niet wat de toegevoegde waarde er van is, heb op het bedrijf nog NIET 1 positief woord er over gehoord.
Zorg van de Zaak, daar kon je op bouwen.
Arbonet, daar zaten fijne mensen, met een hart.
perspektiev, ze willen misschien wel, maar komt niet uit de verf lijkt het wel. Zitten niet bij het bedrijf, kunnen het bedrijf niet volgens mij, hebben dus ook geen band, noch met het bedrijf noch met de mensen.