Phonetech

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hold fingerne væk fra dette firma. Jeg har bestilt en vare jeg aldrig fik. De trækker pengene og har ingen vare til dig. Jeg har advaret alle jeg kender på facebook. Pengene ser du aldrig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte et par reserve dele til min iPhone 4, samt et skruetrækker sæt til iPhone 4. Begge dele ankom hurtigt, skruetrækkersættet kunne jeg dog ikke bruge. Skrev email til dem om det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte et bagcover inkl. højtaler, batteri o.s.v. som i forvejen var sat i fra Phonetech.dk Næste dag lå forsendelsen på posthuset! Da jeg kom hjem og ville montere den sammen med resten... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte et iPhone 5 kamera der ikke skulle bruges alligevel. Efter mange problemer med hvordan det skulle returneres (fra min side vel og mærke!), og mange telefon samtaler synes det at løs... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Alt perfekt

Alt hurtigt og perfekt
god hjemmeside hvor det er nemt at finde netop den reservedel som man mangler

November 18, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Hvis alle firmaer var som PhoneTech, ville der ikke findes krig.

Jeg er kommet til at bestille en front kamera flex kabel til i iphone 6 plus, men skulle have brugt et til en iphone 6. jeg sender en mail til PhoneTech om mit problem, og inden jeg næsten har trykket send, får jeg verdens bedste svar tilbage, at der ikke er noget problem at sende det tilbage, og at jeg bare kan bestille det andet kabel som de har på lager, og at de ville sende det den samme dag. Mange firmaer kunne lære rigtig rigtig meget af PhoneTechs kundeservice.

November 3, 2015

Helt kanon

Helt kanon hjemmeside. Billige reservedele, hurtig levering og gode produkter. Ikke noget at brokke sig over, derfor fem stjerner fra mig

October 22, 2015

Holy crap hurtig service :D

Bestilte kl 15:04.
15:14 var det sendt med posten.
Modtog pakken dagen efter.
Alt var som det skulle være.
Jeg vil helt klar handle her igen næste gang.

July 2, 2015

Lynhurtig levering!

Jeg bestilte et nyt bagcover til en iphone 4s en dag efter kl 16 og det lå i min postkasse dagen efter da jeg kom hjem kl 13 det er sku god leverings tid, super arbejde, og gode priser.

December 18, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Uprofessionel

Bestilte en iPhone 4 dock connector og modtog en connector der lignede en til en 4S'er bare med et 4-stik på.
Dette er ikke i orden, når billedet på hjemmesiden er af en dock connector med den rigtige mikrofontype.
Tror i første omgang at den er til en 4S og tager kontakt til forretningen som beder om at få et billede, sender billedet, men forretningen bider blot mærke i at stikket er korrekt, og ikke at mikrofonen er forkert.
Jeg monterer den og konstaterer at den sagtes kan påsættes, men mikrofonen passer ikke sammen med, hvilket betyder at det er nødvendigt med en hovsa-løsning for at få den til at passe og blive siddende.
Jeg finder dette uprofessionelt og stopper så selv korrespondancen her, da jeg fornemmer at det hurtigt koster meget af min tid for et forholdsvis lille beløb.
Grunden til at jeg giver 2 stjerner er mest af alt at forretningen ikke selv ser at varen ikke stemmer overens med billedet på hjemmesiden - det er dårlig stil.

July 18, 2014
Rated 1 out of 5 stars

De kender tydeligvis ikke ordet "Kundeservice"

Hvad er det for noget? Jeg har prøvet på at ringe ind i dag og stod i kø i 15 minutter som efter deres mening "først i køen" jeg blev sgu i tvivl om der overhovedet var nogle på arbejde til at tage telefonen eller om man bare for evigt bliver ved at være nummer 1 i køen. Så jeg endte med at lægge på efter jeg havde spildt 15 minutter på absolut ingenting.

March 12, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Super service og support..... Det helt sikre valg :-)

Ombytning af defekt stump.
Havde monteret et flex kabel på en ældre 3GS'er men mute switchen drillede.
Havde skilt telefonen igen og fandt ud af at switchen ikke var i ordren og jeg kunne desværre ikke skifte tilbage det gamle flex kabel.
Jeg var lidt bekymret for om jeg komme igennem med denne reklamation, eftersom jeg ikke kunne sende det fejlbehæftede kabel retur før jeg havde fået en ny monteret( kunne ikke undvære telefonen
På venlig forspørgelse sendte de et nyt flexkabel.. no bs.
Tusinde Tak og jeg handler gerne igen....

January 14, 2014

Take a closer look