Ik had m’n tasje laten liggen in de bus. Heel fijn dat de buschauffeur de moeite had genomen om in contact met mij te komen en fijn dat ik ‘m direct kon ophalen! Ook heel vriendelijk geholpen op he... See more
Company replied
Wij zouden vandaag met ons team naar uithoorn reizen in een bus van pouw vervoer, naar onze bekerfinale. dit zou een hele happening worden mocht het niet zo zijn dat onze gehuurde bus met chaffeur ni... See more
Company replied
Wij zijn een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in regio Utrecht, van luxe touringcar tot evenementenvervoer, bij Pouw Vervoer kun je elk type bus huren voor alle soorten busvervoer.
Pouw Vervoer, 4131LX, Vianen, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik had m’n tasje laten liggen in de bus. Heel fijn dat de buschauffeur de moeite had genomen om in contact met mij te komen en fijn dat ik ‘m direct kon ophalen! Ook heel vriendelijk geholpen op het kantoor.
Over het algemeen ook goede ervaringen met de bussen van Pouw Vervoer, vriendelijke buschauffeurs!

Reply from Pouw Vervoer
Zeer onbeschofte chauffeur en gevaarlijk rijgedrag.

Reply from Pouw Vervoer
Wij werden van Bussloo naar Apeldoorn afgeleverd door Ramon Alvarez. Een heerlijk professionele buschauffeur die ook kan omgaan met onvoorziene omstandigheden in de bus. We hebben erg fijn gepraat. Wij stonden in de bus en ik vond deze trip met Ramon veel fijner en soepeler dan onze vorige bus. Echt een top chauffeur!

Reply from Pouw Vervoer
Het busvervoer van Lowlands naar onze thuisbestemming was een ramp. Er was geen informatie. De bussen waren ongeorganiseerd en de medewerkers onbeschoft. Ik ben uiteindelijk niet via uw Pouw thuis kunnen komen, terwijl ik hier wel een ticket voor had gekocht en ruim op tijd aanwezig was. Ik heb extra kosten moeten maken voor vervangend vervoer. Ik ben extreem ongepast, asociaal en arrogant te woord gestaan door de medewerkers van Pouw, welke mij mededeelden dat ik zelf beter had moeten opletten en “u komt heus wel thuis mevrouwtje”. De toon van de medewerkers was denigrerend en kleinerend, terwijl zij zelf onterecht bezoekers aanspraken op hun ietwat boze toon (na uren wachten op vervoer wat niet aanwezig was). Hier ben ik enorm van geschrokken. Mijn bus is nooit op komen dagen, terwijl ik 4 uur lang in de brandende zon iedere binnenkomende bus in de gaten heb gehouden. Ik heb uren moeten wachten zonder informatie, schaduw, eten of drinken. Ik ben op geen enkel moment telefonisch gecontacteerd door een buschauffeur of een andere medewerker van Pouw, terwijl dit wel de afspraak was. Ik heb ruim 3,5 uur vertraging opgelopen door fouten van Pouw Vervoer. Ik heb gebeld met de klantenservice en volgens de dame aan de telefoon moet intern besproken worden of hier überhaupt compensatie voor gegeven kan worden. Mocht u rekenen op Pouw Vervoer: regel maar alvast vervangend vervoer voor de zekerheid. Op dit bedrijf kunt u niet rekenen… en op normaal te woord gestaan worden door hun medewerkers al helemaal niet.

Reply from Pouw Vervoer
We gingen naar de Efteling en deze chauffeur (kan geen Nederland) rijdt richting amsterdam

Reply from Pouw Vervoer
Extremely rude service - asked about bus ticket prices, the reply I got was literally “that’s your problem”??

Reply from Pouw Vervoer
We hebben een bus van Pouw gehuurd om een groep hardlopers te begeleiden bij de nachtelijke estaffetteloop, waarbij we op 4/5 mei het bevrijdingsvuur van Wagening naar Hilversum hebben gebracht. Zeer comfortabele bus en twee heel gezellige en professionele chauffeurs die ons onderweg met veel hebben meegeholpen. Dank!
Door de NS staking hadden wij ontzettend last-minute busvervoer nodig. Wij zijn super snel en vriendelijk geholpen door de medewerkers van Pouw vervoer. De rit kon snel worden ingepland voor een goed tarief. De busreis verliep geheel volgens plan en de chauffeur was top!

Reply from Pouw Vervoer
Ik heb mijn jas laten liggen in de laatste bus die terugkwam van paaspop. Ik was een van de laatste die uitstapte. Helaas heeft Pouw mijn jas niet meer kunnen vinden wat ik raar vind. Ook krijg je zeer slecht uitleg als je de klantenservice belt

Reply from Pouw Vervoer
Dikke vrouw met kort zwart haar, donker vest, blauwe bloes en zonnebril op haar hoofd praat zo hard dat de bewoners op 7 en 8 hoog in de flat er tegenover er wakker van worden. Ook na aangesproken te zijn schreeuwt deze plat pratende mevrouw nog even door op dit bizar vroege tijdstip. Nummerplaat K – 590-GB.
Schandalig dat personeel van pouw vervoer zo veel overlast veroorzaakt voor omwonenden van de tijdelijk halte voor de Antonius ziekenhuis shuttle. Gesprekpartjner was een kale man in een zwart shirt. Dit was niet te eerste keer dat wij wakkere worden gehouden door Pouw vervoer op de Schakelstede sinds invoer van deze constructie.

Reply from Pouw Vervoer
Op zich al bijzonder dat een lijn voor stadsbussen wordt overgenomen door een particuliere vervoerder in verband met tekort chauffeurs. Maar dat Pouw vervoer de overgenomen lijn vervolgens niet uitvoert en consequent bussen laat uitvallen gedurende de hele dag is echt een goed verhaal. Zelfs de chauffeurs van U-OV schamen zich ervoor…

Reply from Pouw Vervoer
Afgelopen weekend reisden we met 2 bussen naar een skigebied in Frankrijk. Bus 1 kwam bij het eerste adres te laat en zorgde voor de eerste vertraging van een half uur. Reden was dat de bus nog niet gereed was en eerst nog aangepast moest worden. Een extra vertraging trad op doordat er een grote file was nabij de opstapplaats (niets aan te doen). We vertrokken 2 uur te laat bij het laatste opstappunt. Doordat er slechts 1 chauffeur per bus rijdt moesten er meerdere lange pauzes ingelast worden. Deze werden gehouden bij parkeerplaatsen langs de weg zonder voorzieningen. Het toilet zat binnen no time helemaal vol. Bus 2 reed zich vast in de berm en moest 4 uur wachten op een takelwagen. Bus 1 stopte ermee op 10 km voor het einddoel: snaren afgebroken. Er werd door de reisorganisatie (niet de busmaatschappij) snel een andere bus geregeld. Al met al kwamen we resp. ruim 4 tot 6 uur later aan dan gebruikelijk.
De informatievoorziening vanuit de chauffeurs ontbrak.
Het lukte de chauffeur de snaren te vervangen.
Op de terugweg nog steeds veel pauzes, maar wel in nabijheid van voorzieningen. Dat was ook wel nodig omdat het toilet niet geleegd was. Informatievoorziening in bus 1 was ook beter en de chauffeur anticipeerde goed op een lange file t.g.v. een ongeval.
Verbeteringen zijn mogelijk door goed onderhouden bussen, tijdig te vertrekken, informatie over tijdsplan te geven, te stoppen bij locaties met voorzieningen, het toilet te legen voor de terugreis en door te reizen met 2 chauffeurs.

Reply from Pouw Vervoer
Onze ervaring met Pouw Vervoerbedrijf tijdens een recent schoolreisje was ronduit zorgwekkend en onverantwoordelijk. De dubbeldekkerbus die ons werd toegewezen, arriveerde met een overduidelijk veels te zachte voorband. Toen ik de buschauffeur hierop aansprak, reageerde hij laconiek: "Ik dacht al dat ik iets voelde, maar ik kom net uit Vianen, dus naar Drievliet zal ook wel goed gaan." Dit getuigt van een zeer zorgwekkend gebrek aan verantwoordelijkheid, zeker gezien het feit dat de bus volgeladen zou worden met schoolkinderen.
Ik adviseerde de chauffeur om niet te gaan rijden vanwege het risico op een klapband. Hij gaf aan "te gaan overleggen," maar besloot vervolgens toch op pad te willen gaan. Na een stop bij een nabijgelegen busbedrijf bleek ook daar dat de situatie als onveilig werd beoordeeld. Desondanks moest er stevig op de chauffeur worden ingepraat door begeleiders en leerkrachten voordat er uiteindelijk ingezien werd dat het onaanvaardbaar was om de snelweg op te gaan met een bus die een lekke voorband had.
Dit incident is, mijns inziens, schokkend en absoluut onacceptabel. Het is een aanfluiting voor een bedrijf dat beweert veiligheid hoog in het vaandel te hebben en werkt met gecertificeerde buschauffeurs. Er lijkt een fundamenteel gebrek aan veiligheidsbewustzijn en verantwoordelijkheid binnen het bedrijf te zijn, wat zeer zorgwekkend is. Ik raad ouders en scholen aan om twee keer na te denken voordat zij gebruikmaken van de diensten van Pouw Vervoerbedrijf. Veiligheid zou nooit ondergeschikt moeten zijn aan gemak of tijdsdruk, zeker niet wanneer het om kinderen gaat.

Reply from Pouw Vervoer
Niet alleen de scherpste prijs van de 5 offertes die ik had aangevraagd, maar ook snel en prettig contact waarvoor een extra bedankje naar Djim. Nette en vriendelijke chauffeurs die de rit comfortabel en veilig hebben uitgevoerd in een grote touringcar. Afspraken goed nagekomen.
Schoolreis met drie klassen naar Arnhem, afgelopen vrijdag 31 mei. Bus ’s ochtends een kwartier te laat. ’s Middags twee uur te laat. Andere bus want oorspronkelijke bus stond vast in een file (alhoewel daar online niks over te vinden was). Pouw laat bussen allerlei klusjes tussendoor doen. Er hoeft maar iets mis te gaan of de klant is de pineut en kan wachten. Van collega’s begrepen dat het hen ook overkwam, met verschillende klassen op verschillende plekken. Van een chauffeur begreep een collega dat dit nu al een half jaar schering en inslag is en er iets misgaat bij de planners. Planners probeerden eerst ‘positief’ te suggereren dat we nu wat meer tijd in ‘het park’ zouden hebben, later een zielig verhaal op te hangen dat het zo druk was en hoe hard ze toch hun best deden, met hun zevenen zelfs. Ondertussen stonden zo’n zestig leerlingen plus begeleiders onder een brug te wachten, ruim twee uur lang, die allemaal hun afspraak voor de vrijdagavond konden afzeggen. Met de trein waren we nog eerder thuis geweest, als ze ons meteen hadden verteld hoelang dit kon duren. Hier zijn geen excuses voor en het had nooit mogen gebeuren.
Onder een vergelijkbaar bericht alhier uit 2019 durft Pouw te schrijven: “Wij hebben intern maatregelen genomen dat dit niet meer voor kan komen. Met vriendelijke groet, Team Pouw Vervoer.”

Reply from Pouw Vervoer
Enorm grote Mercedes bus van Pouw Events zorgt al 2 dagen voor overlast in woonwijk in Leersum. Staat half op de stoep geparkeerd en ontneemt al het zicht. Veel te groot voor binnen bebouwde kom.
Pouw is in de week van 13 tot 21 juli ingehuurd voor treinvervangend vervoer.
De buschauffeur kon wel slechte grappen maken maar normale reactie op een goedemorgen kon er niet af. Ook hulp van oudere mensen met in en uitstappen was blijkbaar teveel. In de bus was echt bloedheet en ik vraag of hij de airco aan kan zetten. Enige wat hij deed was aankijken ( ws want hield zijn zonnebril op) en gaf geen antwoord. Meerdere mensen zag je voelen aan de roosters of er koele lucht uit kwam maar bleef de hele rit uit. Aan eind kon er nog bijdehante opmerking achteraan. Deze chauffeur was toonbeeld van uitgebluste werknemer.

Reply from Pouw Vervoer
Hoe is het mogelijk dat POUW vervoer na een weekend met verschillende bussen festivals gereden te hebben slecht een aantal items gevonden heeft? We zijn na het vergeten van een tas in de bus met waardevolle spullen, van het kastje naar de muur gestuurd. Ze komen hierin niet geloofwaardig over en tonen geen enkel begrip voor de situatie.

Reply from Pouw Vervoer
Met supersized een partybus gehuurd, wij hadden een hele leuke buschauffeur. Niks was te gek en hij heeft echt onze reis leuk gemaakt. Hij was goed op tijd, de bus was leuk met discolichtjes en de ramen waren gedimd dus ondanks dat het licht was hadden de lampjes wel nut. Al met al een fijne busreis gehad, Roman de buschauffeur je bent een topper!

Reply from Pouw Vervoer
Je moet altijd extreem lang wachten zegt ie dat ie dr om 14.44 is dan is de bus om 3u er nog niet

Reply from Pouw Vervoer
Learn more about other kinds of reviews.