Ik heb Puzzelbrein ooit als verjaardagscadeau gekregen en ben sindsdien fan. Veel afwisseling in aanbod puzzels daardoor voor iedereen wat wils. Dat je ook nog prijzen kunt winnen is mooi meegenomen.... See more
Company replied
Ik heb puzzelbrein abonnement al ongeveer 3 jaar en het bevalt ons goed veel verschillende puzzels voor ieder wat wils, nu met de winter weer in aantocht een welkome afleiding. Wij zijn er happy mee.... See more
Company replied
Wat een heerlijk blad ,lekker divers . Als we de puzzels al eerder af hebben kijken we uit naar de nieuwe editie . En dan kijken mijn man en ik snel welke puzzels erin staan , en wie welke puzz... See more
Company replied
Elke maand weer een leuk blad met allerlei verschillende puzzels. Gemakkelijke, iets moeilijker en moeilijke puzzels. Ook puzzels die ik niet kan oplossen, bv binairo. Leuk dat jullie experimenteren m... See more
Company replied
PuzzelBrein staat sinds 2008 garant voor gevarieerde puzzels die niet alleen plezier geven en de hersens trainen, maar waarmee ook leuke prijzen te winnen zijn. Het PuzzelBrein Blad komt iedere vier weken uit en bevat 36 verschillende puzzels. De vele prijzen hebben een gezamenlijke waarde van ruim 20.000. In de PuzzelBrein App ontvangen de spelers één puzzel per dag en horen ze de volgende ochtend al of ze de winnaar zijn van de dagprijs.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
10 jaar geleden ben.ik lid geworden van Puzzelbrein. Waarom ?. Ik had het blad bij een vriendin gezien. Onvoorstelbaar ,zo een mooi verzorgd blad. Je kunt 36 verschillende puzzels in vullen en bij elke puzzel kun je een prijs winnen. Kleine prijsjes, maar ook grote. 3 grote jaarprijzen,b.v. Een cruise . Dat is leuk en nodigd uit alle puzzels te maken.
En dat is wat Puzzelbrein zo interessant maakt. Het blad wordt iedere 4 weken toegestuurd zodoende kun je alle puzzels maken. Na 4 weken stuur je de antwoorden in en krijg je 3 dagen erna al de volgendePuzzelbrein.
Ik kijk altijd uit naar de volgende, want ik beleef veel plezier aan het maken van de puzzels in mijn vele vrije tijd. Iedere puzzelliefhebber raadik dit prachtige blad aan.

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Geweldig puzzelboek, veel verschillende puzzels met mooie prijzen. Ook de klantenservice is top, antwoorden snel en helpen je goed.

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Super fijn puzzelblad! Komt steeds netjes elke maand op de mat, nadat de inschrijving voor het insturen van de oplossingen van het blad ervoor gesloten is. Grote diversiteit aan puzzels (en niet al te moeilijk) en een grote diversiteit aan prijzen te winnen! Verder worden de puzzels afgewisseld met artikelen of leuke weetjes en er is ook aan de kinderen gedacht! Dankzij het verjaardagscadeautje van Careyn zijn we hier mee in aanraking gekomen. Dat was zeker een schot in de roos!

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Sinds kort ben ik abonnee en kijk ik maandelijks uit naar de nieuwste Puzzelbrein, een blad boordevol zeer gevarieerde puzzels, zowel makkelijk als moeilijk, een echte uitdaging. De kans op leuke prijzen maakt het nog leuker. Volhouden zo.

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Leuk blad, goed papier, veel verschillende puzzels. En je kunt nog leuke prijzen winnen ook.

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Elke maand kijk ik weer uit naar de nieuwe Puzzelbrein, leuke puzzels, leuke prijzen, recepten, verhalen. Mijn zus had al jaren een abonnement en nu ik ook, we wisselen wel eens oplossingen uit. Mijn buurman maakt de sudoku’s. Topblad!

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
wij zijn al jaren lid en hebben nog nooit een moment gehad dat we zijn opgelicht door puzzelbrein.als je even de moeite neemt om uit te zoeken waar de mail vandaan komt weet je al genoeg.
PUZZELBREIN IS GEEN OPLICHTERIJ

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Al zoveel jaar komt het PuzzelBrein in onze brievenbus en heel eerlijk, ik kwam er niet altijd toe om te puzzelen dus opgezegd. Maar, kon er niet zonder en gelukkig kan ik een vrij moment blokken in soms iets moeilijker opgaves, maar de meeste keren op de dag even bezig. Leuke bijkomstigheid is, mijn zus vindt de cryptogrammen klasse en krijgt na mij het blad om helemaal niets verloren te laten gaan.

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Met plezier ontvang ik iedere maand het blad vol met gevarieerde puzzels

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Super leuk boek! Al jaren af en toe een kort abonnementje. Verveelt nooit, altijd verrassend

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Een mail ontvangen of ik maar 942,40 euro wil betalen voor een abonnement wat ik nooit heb aangevraagd Gezien de andere negatieve reviews riekt dit oplichterij.
Bericht van Puzzelbrein ontvangen dat zij niets er mee te maken hebben. Deze aanmaning wordt verstuurd door mensen die gemakkelijk geld willen verdienen, het advies niet op reageren.

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Prachtig puzzelblad, een ruime assortiment aan puzzels, van woordzoekers tot sudoku’s, ook voor kinderen een leuke puzzel of kleurplaat, ik vind het een geweldig blad met veel leuke prijzen.
De service is super, snelle reactie en keurige verzending.

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Elke 4 weken komt het blad Puzzelbrein. Er wordt door mijn man verwachtingsvol naar uitgekeken. Er is veel variatie aan puzzels van eenvoudig tot enkele hersenbrekers. Ook zijn er mooie prijzen te winnen, wat een stimulans is om zoveel mogelijk puzzels af te maken.

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Een veelzijdig puzzelblad waarmee je ook nog mooie prijzen kunt winnen. Het aanbod van zoveel verschillende puzzels in 1 blad varierend in moeilijkheidsgraad is een uitdaging voor elke puzzelaar. Een leuke en leerzame bezigheid en tegelijk een training voor het brein !

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Ik heb ook zo n mail gekregen !! Dat ik zogezegd nog nooit heb betaald en ik weet niet eens over het bestaan van dees marginaal bedrijf die mensen wil bestelen!!

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Vanmorgen gebeld met desbetreffende incassobureau...Ze laten een bandje horen waarop staat dat de mail niet van hun is en je beslist geen actie daar op moet nemen..

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Ook ik heb een mail gekregen in me spam dat ik 942.40 moet betalen, ik weet van niks.
Ik heb ze een mail terug gestuurd dat ze moeten stoppen met deze onzin.
En als ze doorgaan stappen onderneem met me advocaat.
Ik ga het zeker niet betalen en ik lees dat meer mensen de dupe zijn.

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Net ook een spookfactuur ontvangen. Moet €945,- betalen.
Ze zouden me gebeld hebben. Nou dat weet wel zeker van niet. Ken heel het bedrijf niet. Plus lag op de datum dat ik volgens hun een abonnement had afgesloten in het ziekenhuis.
Heb de email doorgestuurd naar rader en ga aangifte doen van oplichting.
Nergens op klikken. Stelletje hufters

Reply from PuzzelBrein (Roniko BV)
Ik kreeg ook zo’n mail dat ik 942,40 moest betalen! Maar ik heb geen abonnement en betaal het dus niet!
Laat iedereen zo’n bericht plaatsen, des te eerder worden ze opgepakt!